+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Подизање и палетирање

Утовар и истовар – посао за професионалце.

Утовар и истовар, подизање и палетирање: ту ступамо на сцену. Ако се утовар и истовар не одвијају ефикасно, цео процесни ланац се може заглавити.
Компанија Jungheinrich Вам зато нуди снажне и енергетски ефикасне виљушкаре и палетна колица за сваку потребу. Са многобројним опцијама и варијантама за Ваше специјалне услове примене.

Подизање и палетирање - поуздано још од 1953. године.

Скоро да не постоји роба коју компанија Jungheinrich није померала. Портфолио компаније Jungheinrich обухвата више од 600 различитих варијанти палетних колица и виљушкара. Ако и поред тога имате посебне захтеве, једноставно ћемо направити виљушкар и палетна колица по Вашој мери. Наши снажни виљушкари имају управо оне врсте погона који су Вам потребни. Електрични, са снажном литијум-јонском технологијом или виљушкари на дизел или погонски гас. За терете до 5 тона.

Још један суперлатив: наши бочни виљушкари са потисном катарком транспортују Ваш терет до висине од дванаест метара. Са друге стране, Ваши оперативни трошкови се смањују: дугорочно можете да остварите уштеду до 20 одсто. На крају, али не и најмање важно, наши виљушкари за високе полице су такође специјалисти за комбиновану примену у уским пролазима и широким пролазима са слободним маневрисањем. Са нашим возилима за комисионирање лако можете да повећате број преузимања.

Наравно, наши виљушкари су такође доступни као аутономни транспортни системи (FTS), који аутоматски повећавају ефикасност Ваших токова робе. На захтев, они су опремљени високим технологијама попут RFID скенера и аутоматски комуницирају са нашим Warehouse Management системом (WMS). 

Висока технологија за Вашу безбедност

Безбедност при палетирању и подизању наших возила је најважнија. То важи за аутономне транспортне системи који подижу и складиште робу без возача, баш као и за конвенционалне виљушкаре. Бројни безбедносни системи и системи асистенције помажу возачу да унапред идентификује критичне ситуације и смањи ризик од незгода и погрешног руковања. 

Осим тога, постоје различите функције као што су камера за вожњу уназад са идентификацијом лица и дигиталним решењима. Такође и у погледу заштите од оптерећења и стабилности, код специјалних система асистенције важи мото „Безбедност на првом месту“. За специјалне бранше, као што су хемијска и фармацеутска индустрија, наши специјалисти за подизање и палетирање ће на захтев бити опремљени чак и са заштитом од експлозије. На тај начин је палетирање и подизање у сваком тренутку безбедно – и у сваком случају снажно и економично.

Имате питања?