+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Примена

Primene

Bilo da je pitanju utovar i istovar, efikasan transport, bezbedno uskladištenje, iskladištenje ili premeštanje robe u skladištu ili brzo i precizno komisioniranje – za sve slučajeve primene i intralogističke zadatke, kompanija Jungheinrich ima rešenje u skladu sa potrebama – iz jednog izvora. Pritom Vam je na raspolaganju veliki broj varijanti vozila i opcija. Svaki ambijent skladišta je drugačiji, a individualnim prilagođavanjem se može postići znatno veća efikasnost i produktivnost. Naročito delotvoran pokretač za optimizaciju Vaših procesa, pored toga je i delimična ili potpuna automatizacija, kojom mi, kao ponuđač sistema za inteligentnu intralogistiku, vladamo kao niko drugi.

Upotreba

Podizanje i paletiranje za profesionalce

Utovar i istovar, podizanje i paletiranje: tu stupamo na scenu. Kompanija Jungheinrich Vam nudi snažne i energetski efikasne viljuškare i paletare za svaku potrebu. Sa mnogobrojnim opcijama i varijantama za Vaše specijalne uslove primene.

Efikasno transportovanje robe

Uz uštedu troškova, energetski efikasno i bezbedno: tako danas mora da funkcioniše transportovanje. Kompanija Jungheinrich Vam uz to nudi rešenja u skladu sa potrebama. Od manuelnih, vučnih vozila i kompozicija, pa sve do autonomnih transportnih sistema.

Optimalno korišćenje prostora

Najbolja moguća upotreba prostora, najbrža moguća kombinacija artikala i porudžbina – skladištenje je u srcu logističkog procesa. Jungheinrich Vam nudi sveobuhvatan asortiman vozila i sistema za efikasno skladištenje: od ručnih do automatskih.

Najbolji učinci u preuzimanju

Pri komisioniranju, interfejs između čoveka i mašine mora savršeno da funkcioniše. Pomoću opsežnog asortimana ponuda kompanija Jungheinrich podržava efikasnu interakciju.

Imate pitanja?