+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
customer cases Hero Image

Reference klijenata

Kao vodećem dobavljaču rešenja za sva pitanja iz oblasti intralogistike, zadovoljstvo naših klijenata nam je najvažnije. Da bismo to postigli, koristimo našu celokupnu ekspertizu, iskustvo i strast. Osiguravamo da naši klijenti dobijaju najbolje proizvode, sisteme i usluge za svoju individualnu potrebu. Nezavisno od branše i veličine preduzeća.  

Industrija

Sveži impulsi za Vaše logističke procese

U vremenima e-trgovine, logistički procesi u maloprodaji i veleprodaji zahtevaju pre svega brzinu i fleksibilnost, uz uštedu troškova. Nudimo rešenja po meri za potrebe intralogistike 4.0.

Podobnost za Vaš lanac snabdevanja

U industriji hrane automatizacija, brzina i fleksibilnost određuju budućnost. Da biste mogli da proizvodite i distribuirate hranu, pića ili hranu za životinje na vreme, razvili smo odgovarajuća intralogistička rešenja: efikasna, higijenska i bezbedna.

Optimizacija procesa sa sistemom

U vremenima globalizovane logistike, troškovno efikasno angažovanje spoljnih pružaoca usluga postaje standard. Pružamo Vam podršku sa sveobuhvatnim asortimanom za optimizaciju Vaših proizvoda i lanaca snabdevanja, sve do rešenja za automatizaciju po meri.

Automatizacija za veći uspeh

Evo kako industrija od danas funkcioniše: Uz sveobuhvatno umrežavanje, proizvođači u teškoj industriji, metalurgiji i mašinstvu spremaju se za budućnost. Imamo intralogistička rešenja za Vas.


Opremljeni za budućnost u proizvodnji vozila

E-mobilnost i autonomna vožnja. Individualizovana proizvodnja vozila u pametnim fabrikama i multinacionalnim lancima snabdevanja: Automobilska branša trenutno prolazi kroz fundamentalne promene. Kompanija Jungheinrich uveliko isporučuje sofisticirana rešenja za proizvodnju vozila u industriji 4.0.

Od zaštite od eksplozije do automatizacije

Maksimalna brzina uz maksimalnu bezbednost – to su važni zahtevi za intralogističke procese u hemijskoj i farmaceutskoj industriji. Kada greške ne dolaze u obzir, nudimo odgovarajuća rešenja koja su orijentisana na budućnost.

Imate pitanja?