+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Eppendorf
warehouseNAVIGATION за јасну структуру

Јасна структура у складишту осигурава повезивање токова робе

Модерна производња Eppendorfer Zentrifugen-а у Лајпцигу обезбеђује већу економичност и поузданост процеса у складишту, елиминише сувишне претраге при вожњама.

Изградњом новог постројења на локацији у Лајпцигу, компанија Eppendorfer Zentrifugen GmbH је обезбедила модеран производни погон са ефикаснијим процесима и концентрацијом на своје кључне компетенције.

Eppendorfer Zentrifugen GmbH је научно предузеће које развија и производи системе за примену у лабораторијама широм света.

Сувишна претрага при вожњама се изоставља

На производној површини од 5.340 квадратних метара и логистичкој површини од 2.200 квадратних метара, креиран је модеран производни погон у Лајпцигу, који обезбеђује ефикасне процесе и концентрацију на кључне компетенције компаније Eppendorfer Zentrifugen GmbH, на CNC технологију, финалну монтажу и технологију хлађења.

Интралогистички целокупан концепт компаније Jungheinrich омогућава клијенту да централно управља и контролише све процесе - од пријема робе до испоруке артикала.

Складиште с високим полицама за палете са 4.200 места за одлагање и висине 15,5 метара, као и складиште малих делова са 5.848 места за одлагање опслужују бочни виљушкар са потисном катарком и виљушкар за уске пролазе.

André Hofmann
Руководилац логистиком

„Интралогистичко целокупно решење је одрживо повећало економичност и поузданост процеса у складишту. Сувишна претрага при вожњама се изоставља.“

Одрживо повећана поузданост процеса

Jungheinrich систем управљања складиштем са мидлвером, Jungheinrich логистички интерфејс и систем асистенције warehouseNAVIGATION успели су да на одржив начин повећају економичност и поузданост процеса у складишту. Оптимизовани приступ местима у складишту елиминише сувишне претраге при вожњама и тако се постиже огромна уштеда времена.

Jungheinrich WMS у потпуности управља двостепеним транспортом у складишту. Долазна роба се одмах евидентира скенирањем и бочним виљушкаром са потисном катарком одвози до места примопредаје.

На овај начин се помоћу навигације у складишту може прецизно управљати местима у складишту са уским пролазима и може им се приступити полуаутоматски.

Виљушкар за високе полице препознаје свој тренутни положај путем транспондера у поду, а терминал за радио пренос података му преноси циљни положај до ког треба да се довезе.

Транспарентни процеси захваљујући уређеној структури

Уређена структура Jungheinrich WMS-а, у комбинацији са warehouseNAVIGATION, осигурава већу економичност, већу поузданост процеса и већу транспарентност. Свеукупно, постиже се повезивање токова робе.

Резултат је огромна уштеда времена, јер се елиминишу сувишне претраге при вожњама. Пошто је време такође новац, компанија Eppendorfer Zentrifugen GmbH се радује доброј инвестицији.

Имате питања?