+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Eppendorf
warehouseNAVIGATION za jasnu strukturu

Jasna struktura u skladištu osigurava povezivanje tokova robe

Moderna proizvodnja Eppendorfer Zentrifugen-a u Lajpcigu obezbeđuje veću ekonomičnost i pouzdanost procesa u skladištu, eliminiše suvišne pretrage pri vožnjama.

Izgradnjom novog postrojenja na lokaciji u Lajpcigu, kompanija Eppendorfer Zentrifugen GmbH je obezbedila moderan proizvodni pogon sa efikasnijim procesima i koncentracijom na svoje ključne kompetencije.

Eppendorfer Zentrifugen GmbH je naučno preduzeće koje razvija i proizvodi sisteme za primenu u laboratorijama širom sveta.

Suvišna pretraga se izostavlja

Na proizvodnoj površini od 5.340 kvadratnih metara i logističkoj površini od 2.200 kvadratnih metara, kreiran je moderan proizvodni pogon u Lajpcigu, koji omogućava implementaciju efikasnih procesa i koncentraciju na ključne kompetencije kompanije Eppendorfer Zentrifugen GmbH, CNC tehnologiju, finalnu montažu i tehnologiju hlađenja.

Jungheinrich intralogistički koncept omogućava klijentu da centralno upravlja i kontroliše sve procese - od prijema do isporuke robe.

U visokoregalnom skladištu sa 4.200 paletnih mesta i visine 15,5 metara, kao i skladištu malih delova sa 5.848 skladišnih mesta rade regalni viljuškar i uskohodnični viljuškar.

André Hofmann
Menadžer logistike

"Jungheinrich intralogističko rešenje je povećalo profitabilnost i pouzdanost procesa u skladištu. Nepotrebna putovanja u pretragu su prošlost."

Održivo povećana pouzdanost procesa

Jungheinrich sistem upravljanja skladištem sa middleware softverom, Jungheinrich logistički interfejs i sistem asistencije warehouseNAVIGATION uspeli su da na održiv način povećaju ekonomičnost i pouzdanost procesa u skladištu. Optimizacijom rute do pozicija za skladištenje štedi se ogromna količina vremena, a nepotrebna putovanja u pretragu su stvar prošlosti.

Jungheinrich WMS u potpunosti upravlja dvostepenim transportom u skladištu. Dolazna roba se odmah evidentira skeniranjem i regalnim viljuškarom odvozi do mesta primopredaje.

Na ovaj način se pomoću navigacije u skladištu može precizno upravljati mestima u uskohodničnim skladištima i može im se pristupiti poluautomatski.

Visokoregalni viljuškar prepoznaje svoj trenutni položaj zahvaljujući transponderima u podu, a terminal za radio prenos podataka mu prenosi ciljni položaj do kog treba da se doveze.

Transparentni procesi zahvaljujući uređenoj strukturi

Uređena struktura Jungheinrich WMS-a, u kombinaciji sa warehouseNAVIGATION, osigurava veću profitabilnost, pouzdanost procesa i transparentnost. Sveobuhvatno, postiže se objedinjavanje tokova robe.

Rezultat je značajna ušteda vremena, jer se eliminišu suvišna putovanja. Pošto je vreme takođe novac, kompanija Eppendorfer Zentrifugen GmbH je izuzetno zadovoljna dobrom investicijom.

Imate pitanja?