+38122804777 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Gasser
Digitalizacija manuelnog skladišta

Režim rada u skladištu funkcioniše kao sat – uz pomoć Warehouse Management sistema

Gasser GmbH je osnovan 1989. godine kao ponuđač usluga za livnice. Kompanija je brzo razvila visok nivo stručnosti i specijalizovala se za razvoj, kontrolu kvaliteta i popravku livenih delova. Gasser primarno posluje u okviru proizvodnje vozila na lokacijama Pfafenhofen i Štajr.

Implementacija visokog kvaliteta sa lakoćom i brzinom

Gasser je tražio kvalitet i preciznost u svojim skladišnim operacijama prilikom uvođenja Warehouse Management sistema (WMS) u svoje skladište na lokaciji Štajr, sa 3.000 paletnih mesta. Konzistentno smo se fokusirali na optimizaciju procesa i povećanje efikasnosti. Kompanija je zahtevala precizne preglede zaliha i kvalitativne procene kao osnovu za fakturisanje usluga skladišta. Nastojali smo da obezbedimo brzo i lako rešenje koje je postiglo sledeće: viši nivo pouzdanosti procesa, upravljanje zalihama na nivou skladišne lokacije sa preciznošću količine, poboljšanom sledljivošću i manje neslaganja u inventaru.

Konrad Gasser
Izvršni direktor u kompaniji Gasser GmbH, Štajr, Austrija

"U kompaniji Jungheinrich imamo kontakt osobu koja se, kao i mi, zalaže za najbolji kvalitet."

Besprekorno upravljanje skladištem u realnom vremenu

Za realizaciju svih zahteva za optimizaciju i modernizaciju skladišta, Gasser GmbH se opredelio za naš softver WMS serije 2. Ručni terminali obezbeđuju da se potencijal optimizacije koji nudi WMS u potpunosti dostiže. Pored toga, preuzeli smo obeležavanje lokacije skladišta. Ovo inteligentno sveobuhvatno rešenje omogućava pouzdano, transparentno i efikasno upravljanje skladištem, kao i procenu kretanja zaliha i vremena skladištenja.

Najbolja oprema za izvanredan posao

"Kako je postalo očigledno koliko lakše i bolje naše upravljanje skladištem može biti sa softverskom podrškom, brzo smo odlučili da potražimo Jungheinrich rešenje", rekao je izvršni direktor Konrad Gasser. "WMS serije 2 je bio optimalno rešenje za nas već od samog početka jer je jednostavan, cena mu je atraktivna, spreman je za primenu u roku od nekoliko nedelja i takođe može da ispuni naše individualne zahteve", objašnjava Gasser.

Imate pitanja?