+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Gasser
Дигитализација мануелног складишта

Режим рада у складишту функционише као сат – уз помоћ Warehouse Management система

Компанија Gasser GmbH је основана 1989. године као понуђач услуга за ливнице. Компанија је брзо развила висок ниво стручности и специјализовала се за развој, контролу квалитета и поправку ливених делова. Компанија Gasser примарно послује у оквиру производње возила на локацијама Пфафенхофен и Штајр.

Имплементирано брзо и једноставно, уз висок квалитет

Компанија Gasser је желела квалитет и прецизност у режиму рада складишта приликом увођења Warehouse Management система (WMS) у своје складиште на локацији Штајр, са 3.000 места за одлагање. Сходно томе, фокусирали смо се на оптимизацију процеса и повећање ефикасности. Компанија је тражила прецизне прегледе залиха и квалитативне евалуације као основу за фактурисање услуга складишта. Циљ нам је био једноставно и брзо решење, како би се постигло следеће: већа безбедност процеса, управљање залихама на нивоу складишта са прецизношћу количине, боље праћење и мања одступања у залихама.

Konrad Gasser
Извршни директор у компанији Gasser GmbH, Штајр, Аустрија

„У компанији Jungheinrich имамо контакт особу која се, као и ми, залаже за најбољи квалитет.“

Беспрекорно управљање складиштем у реалном времену

Да би реализовала све захтеве за оптимизацију и модернизацију складишта, компанија Gasser GmbH одлучила се за наш софтвер WMS серије 2. Мобилни уређаји за радио пренос података (ручни терминали) осигуравају да се потенцијал оптимизације WMS-а у потпуности искористи. Поред тога, преузели смо етикетирање локације складишта. Ово интелигентно свеобухватно решење омогућава поуздано, транспарентно и ефикасно управљање складиштем, као и процену трајања складишта и кретања у складишту.

Најбоља опрема за изузетан посао

„Када је постало јасно колико би управљање нашим складиштем могло бити лакше и боље уз софтверску подршку, брзо смо се одлучили за решење компаније Jungheinrich“, рекао је извршни директор Konrad Gasser. „WMS серије 2 је био оптимално решење за нас већ од самог почетка, јер је једноставан, цена му је повољна, спреман је за примену у року од неколико недеља и такође може да испуни наше индивидуалне захтеве“, објашњава Gasser.

Имате питања?