+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Internorm
Целокупно планирање складишта за Internorm

Нови Jungheinrich систем полица за већи капацитет складишта

Прилагођено систем полица које омогућава проширење од око 4.000 места за палете за висококвалитетне пластичне производе у компанији Internorm у Дамеу.

За фирму Internorm, са седиштем у Дамеу (Источна Вестфалија), успели смо да опремимо ново складиште прилагођеним системом полица за палете, мале делове и складиштење дугачке робе, чиме смо проширили капацитет складишта за око 4000 места за палете.

Компанија Internorm од 1987. године производи висококвалитетне пластичне производе. Портфолио обухвата од котурова и слојева ваљака, преко калупова, па све до изливених артикала.

Производња одвојена од складишта

Због сталног раста фирме, било је потребно одвојити производњу од складишта и уложити у ново складиште укупне површине од 4.200 квадратних метара.

Приликом детаљног планирања морају се узети у обзир не само мали делови, еуро палете и дугачка роба, већ и складиштење решеткастих кутија. Складиштење пластичних производа захтева и повећану заштиту од пожара.

Након свеобухватног саветовања компаније Jungheinrich, донета је одлука за комбинацију од једне полице са више места са широким пролазима, систему полица с преградама на спрат и конзолних полица.

Thorsten Trumme
Руководилац логистиком компаније Internorm Damme

„Свеобухватно саветовање и професионална сарадња приликом целокупног процеса избора су били кључна тачка наше сарадње.“

Целокупно планирање

Компанија Jungheinrich, као један од водећих понуђача система полица у интралогистици, у потпуности је испланирала и пројектовала нову зграду складишта. Компанија Jungheinrich је од самог почетка сарађивала са одговорним лицима у компанији Internorm приликом пројектовања, планирања и изградње постројења.

Свеобухватна анализа потреба и протока материјала резултирала је прилагођеним системом полица по мери клијента.

Прилагођени систем полица за компанију Internorm

Нови систем складишта компаније Jungheinrich изграђен је на ефективној површини од око 3.000 квадратних метара и састоји се од површине складишта од 4.200 квадратних метара, чиме се капацитет складишта проширује за око 4.000 места за палете.

Систем полица, прилагођен захтевима клијента, састоји се од полица за палете и конзолних полица, као и система полица с преградама на спрат, чиме се обезбеђује ефикасније складиштење све робе, као и беспрекорно комисионирање.

Захваљујући електричном управљању на свим точковима, бочни виљушкар са потисном катарком ETV Q компаније Jungheinrich за који се компанија Internorm одлучила, транспортује терет до осам метара дужине, уз уштеду простора.

Крајњи резултат је импресиван: систем полица по мери за већу флексибилност и капацитет складишта.

Имате питања?