+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
Складиште за велику корпорацију

У компанији Migros MVN, сви циклусуи се одвијају на нашим виљушкарима и полицама за палете

Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG снабдева целокупну Migros корпорацију непрехрамбеним и смрзнутим производима. У њиховом новом непрехрамбеном складишту, наша транспортна средства и системи полица осигуравају токове без прекида.

Migros – оличење величине

Компанија Migros је највећи трговац на мало у Швајцарској. Део ове корпорације је компанија Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN). Она је водећи центар компетенција Migros групе за логистику непрехрамбених и смрзнутих производа. Њихове услуге се крећу од складиштења, паковања, преко конфекционирања и комисионирања, па све до дистрибуције. Према кључним подацима из 2016. године, MVN сам савладава више од 2.350.000 палета годишње у отпреми робе. Максимална отпрема робе у 2016. години износила је преко 13.200 палета.

Складиште које снабдева целокупну корпорацију

Најважнија карика у овом ланцу логистике је новоотворено непрехрамбено складиште за комисионирање са складиштем за слање залиха. Нуди простор за око 40.000 палета на пет нивоа. Захтев је: свакодневна испорука свим клијентима широм корпорације. Због тога је MVN тражио комплетног понуђача решења за интралогистику и одлучио се за нас. Наручио је наш комплетан портфолио виљушкара и система полица, заједно са саветовањем, планирањем и монтажом у складишту. Такође је искористио нашу корисничку службу за одржавање и негу.

Кључ за стопу учинка

Нови систем полица се састоји искључиво од наших полица за палете. Клијента су импресионирали квалитет, безбедност, универзалне могућности примене и искуство. Током више од 30 година, наше полице за палете доказале су се у безброј примена. Као еуро палете са прекомерним товаром носе 1.000 килограма палетног терета. Њихова статика је у складу са европским стандардом за подесиве полице за палете, EN 15512. Они такође и у другим областима испуњавају све важеће EN стандарде. Наши стручњаци су у складиште MVN-а уградили поносних 600 тона челичних полица. Са нашим модерним транспортним средствима, чине савршено уравнотежен ансамбл.

Имате питања?