+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
Skladište za veliku korporaciju

U kompaniji Migros MVN, svi ciklusi se odvijaju sa našim viljuškarima i regalima

Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG snabdeva celu Migros grupu neprehrambenim i smrznutim proizvodima. U novom skladištu neprehrambenih proizvoda, naši industrijski viljuškari i regali obezbeđuju nesmetane procese.

Migros - oličenje veličine

Migros je najveća maloprodajna kompanija u Švajcarskoj. Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN) čini deo ove grupe. To je vodeći centar kompetencija Migros grupe za logistiku neprehrambenih i smrznutih proizvoda. Njihove usluge se kreću od skladištenja do pakovanja i komisioniranja do distribucije. Prema ključnim podacima iz 2016. godine, MVN samo u odlaznoj robi obrađuje preko 2.350.000 paleta godišnje. Maksimalna proizvodnja robe dnevno u 2016. godini iznosila je preko 13.200 paleta.

Skladište koje snabdeva celokupnu korporaciju

Najvažnija karika u ovom logističkom lancu je novootvoreno skladište neprehrambenih proizvoda za komisioniranje sa magacinom za dopunu zaliha. Nudi prostor za oko 40.000 paleta na pet nivoa. Uslov je svakodnevno, sveobuhvatno snabdevanje svih kupaca u grupi. Migros MVN je stoga tražio kompletnog dobavljača rešenja za intralogistiku i izabrao je nas. Naručio je naš kompletan asortiman viljuškara i regalnih sistema, uključujući savete, planiranje i montažu u skladištu. Takođe je koristio našu korisničku službu za održavanje i negu.

Ključ za stopu učinka

Novi sistem regala sastoji se isključivo od naših paletnih regala. Kupci su bili impresionirani kvalitetom, bezbednošću, univerzalnim mogućnostima primene i iskustvom. Naši paletni regali dokazuju svoju vrednost u nebrojenim primenama već više od 30 godina. Euro palete sa prepustom nose 1.000 kilograma paletnog tereta. Njihova statika odgovara evropskom standardu za podesive paletne regale EN 15512. Takođe ispunjavaju sve važeće EN standarde u drugim oblastima. Naši stručnjaci postavili su impresivnih 600 tona čeličnih polica u magacinu MVN. Sa našim modernim industrijskim viljuškarima oni čine savršeno usklađen ansambl.

Imate pitanja?