+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Sauer
Аутоматско складиште с високим полицама за палете

Економично комплетно решење за компанију Sauer GmbH & Co. KG

Компанија Sauer GmbH & Co. KG – некада главна у домаћој индустрији играчака – данас, између осталог, развија и производи флаше и посуде за козметичку, хемијску, фармацеутску и прехрамбену индустрију. Портфолио такође обухвата и техничке делове, као што су на пример дечија седишта за аутомобиле.

Ток процеса без препрека

Охрабрујућа почетна тачка за улагање у интралогистички систем био је позитиван пословни развој оператера и одговарајуће проширење машинског парка. Наше параметри за имплементацију аутоматског складишта с високим полицама за палете су: повећање стопе учинка са брзим временом приступа, мања стопа грешака и велики степен искоришћења простора.

Norbert Manger
Руководилац пројекта компаније Jungheinrich

„Предности се превасходно огледају у високој стопи учинка, који се постиже захваљујући уређајима за руковање полицама и Вашим телескопским виљушкама за палете.“

Нови концепт складишта са аутоматским уређајима за руковање полицама

Нови концепт складишта заснован је на потпуно аутоматском складишту с високим полицама за палете са уређајима за руковање полицама, периферијом транспортне технике и повезивањем на наш Warehouse Management систем (WMS). Аутоматски уређаји за руковање полицама, конципирани за двоструко ускладиштење и искладиштење, омогућавају изузетно економичан рад. То је важно за снабдевање аутоматског складишта с високим полицама са три пролаза, које има 25.500 места за одлагање на једанаест нивоа полица. Поред тога, испоручили смо комплетну транспортну технику, укључујући станицу за центрирање, доплер палета и уређај за етикетирање палета. Три уређаја за руковање полицама, укључујући телескопске виљушке, потичу из наше ћерке фирме MIAS.

Кратко време изградње и велика доступност система

„Предности се превасходно огледају у великој стопи учинка, који се постиже захваљујући уређајима за руковање полицама и Вашим телескопским виљушкама за палете“, примећује Nobert Manger, пројект менаџер одговоран за изградњу интралогистичког система. Наравно, позитивно су прихваћени и кратко време изградње, далеко мање од годину дана, повољан однос цене и перформанси и велика доступност система – да не спомињемо интуитивну приступачност за корисника.

Имате питања?