+38122804777 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Sauer
Automatsko visokoregalno skladište paleta

Ekonomično holističko rešenje za Sauer GmbH & Co. KG

Sauer GmbH & Co. KG – nekada lider na tržištu domaće industrije igračaka – danas razvija i proizvodi, između ostalog, boce i posude za kozmetičku, hemijsku, farmaceutsku i prehrambenu industriju. Asortiman takođe obuhvata i tehničke delove, kao što su na primer dečija autosedišta.

Besprekoran proces

Ohrabrujuća početna tačka za ulaganje u intralogistički sistem bila je pozitivana  operatera i odgovarajuće proširenje potrebne opreme. Naši predlozi za implementaciju automatskog visokoregalnog skladišta za palete bili su: povećanje stope učinka i propusnost uz brzo vreme pristupa, niske stope grešaka i veliki stepen iskorišćenja prostora.

Norbert Manger
Rukovodilac projekta kompanije Jungheinrich

"Prednosti se prevashodno ogledaju u visokoj propusnosti, koju postiže oprema za rukovanje regalima i teleskopske vile za palete."

Novi koncept skladišta sa opremom za automatsko upravljanje regalima

Novi koncept skladišta zasnovan je na potpuno automatskom visokoregalnom skladištu sa opremom za automatsko rukovanje regalima, perifernom opremom za rukovanje materijalom i povezivanjem na naš Warehouse Management sistem (WMS). Automatski uređaji za rukovanje regalima, dizajnirani za dvostruko uskladištenje i iskladištenje, omogućavaju da se obrada obavi na veoma isplativ način. Ovo je važno za snabdevanje automatskog visokoregalnog skladišta sa tri prolaza, koje ima 25.500 paletnih mesta u jedanaest nivoa regala. Pored toga, isporučili smo kompletnu transportnu tehniku, uključujući stanicu za centriranje, dupler paleta i uređaj za etiketiranje paleta. Tri uređaja za rukovanje regalima, uključujući teleskopske vile, potiču iz naše podružnice MIAS.

Kratko vreme izgradnje i visoka dostupnost sistema

"Prednosti se prevashodno ogledaju u visokoj propusnosti, koju postiže oprema za rukovanje regalima i njihove teleskopske vile za palete", primećuje Nobert Manger, menadžer projekta odgovoran za izgradnju intralogističkog sistema. Kratko vreme izgradnje - manje od godinu dana, odlična novčana vrednost, visok nivo dostupnosti sistema koji je intuitivan i jednostavan za korišćenje, sve su to bile dobrodošle karakteristike.

Imate pitanja?