+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Solupharm
Више ефикасности у складишту

Аутоматизована интралогистика осигурава поузданост процеса

Аутоматизовано интралогистичко решење за компанију Solupharm у Мелзунгену доноси висок степен флексибилности, поузданост процеса и повећање ефикасности.

Аутоматизовано интралогистичко решење према GMP смерницама за компанију Solupharm Pharmazeutische Erzeugnisse GmbH у Мелзунгену доноси висок степен флексибилности и поузданости процеса и повећава ефикасност складишта.

Компанија Solupharm је специјализована за производњу стерилних препарата за убризгавање и инфузију. Због тога су приликом аутоматизације складишта морали да се узму у обзир захтеви „добре производне праксе“ (GMP).

Флексибилно и небирократски

Да би повећала свој капацитет складишта, компанија Solupharm је инвестирала у складиште са уским пролазима са аутоматизованим виљушкарима за високе полице. Виљушкари за високе полице типа ETXa компаније Jungheinrich дизајнирани су за 25 двоструких ходова по сату и обрађују своје налоге у два пролаза дужине 35 метара.

ETXa складиште робу до максималне висине одлагања од шест метара. Своју енергију црпе из отворених струјних шина. Тиме се гарантује доступност 24 сата дневно, седам дана у недељи, без пауза за пуњење акумулатора или замену акумулатора.

Аутоматизовани виљушкари за високе полице у складишту са уским пролазима

Warehouse Control систем (WCS) компаније Jungheinrich нуди додатну поузданост процеса и већу ефикасност. На тај начин су искључене случајне замене или скупи погрешни товари у вези са робом компаније Solupharm.

Преко ERP система се књижи промет робе и покрећу се интралогистички процеси, док WCS путем WLAN-а додељује налоге за складишта аутоматизованим виљушкарима за високе полице.

На овај начин се аутоматизовани налози за складишта континуирано обрађују 24/7, без потребе за распоређивањем додатних запослених, на пример, за ноћну дежурну службу. Запослени су растерећени и могу се посветити другим административним активностима.

Наравно, код овог решења постоји и хитан приступ складишту са уским пролазима. Ако, супротно очекивањима, дође до грешке, складиштем се може управљати помоћу мануелних уређаја.

Др. Tobias Schönberg
Manager Production Warehouse

„Уколико убудуће буду потребне веће стопе учинка, ми смо опремљени. Складиште је пројектовано тако да се може проширити без проблема.“

Решење по мери са опцијом проширења

Резултат је комплетно решење по мери и пре свега одрживо, са опцијом проширења. У случају да у будућности буде потребна већа стопа учинка, складиште се лако може проширити на додатне виљушкаре за високе полице.

Решење за већу ефикасност у складишту - укључујући и већу безбедност процеса и спремност за будућност.

Имате питања?