+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Li-ION

Litijum-jonska tehnologija kompanije Jungheinrich

Litijum-jonska tehnologija pravi revoluciju u intralogističkom sektoru, a postoji mnogo ubedljivih razloga za usvajanje litijum-jonskih rešenja kompanije Jungheinrich. Kao vodeći litijum-jonski dobavljač, olakšavamo vam iskorišćavanje prednosti ove napredne tehnologije. U kombinaciji sa našim rešenjima, najsavremenijim tehnologijama, potpuno integrisanim uslugama i sveobuhvatnim asortimanom proizvoda, pomažemo da vaše poslovanje bude efikasnije, a time i uspešnije – sa Jungheinrich-om nema potrebe za kompromisom.


Ne pravimo kompromise, tako da ne morate ni vi.

Sveobuhvatan savet. Bez kompromisa.

Želeli bismo da vam ponudimo optimalno i prilagođeno litijum-jonsko rešenje i na taj način obećavamo da neće biti kompromisa kada je u pitanju planiranje i implementacija vašeg litijum-jonskog projekta - dobićete samo ono što vam je zaista potrebno. Naši specijalizovani savetnici i stručnjaci za energetiku će biti na vašoj strani od početka do kraja i pružiće vam individualnu pomoć u svakoj fazi vašeg li-jonskog projekta, bilo da se radi o naknadnoj ugradnji pojedinačnih vozila, konverziji cele vaše flote ili iznajmljivanju opreme.

 • pionir u elektromobilnosti već 65 godina
 • više od 10 godina iskustva u litijum-jonskoj tehnologiji
 • preko 60.000 instaliranih litijum-jonskih baterija
 • najviše litijum-jonskih industrijskih viljuškara u upotrebi širom sveta
 • samo jedan kontakt partner
 • uvek pravo litijum-jonsko rešenje za sve vaše potrebe

Zato ne pravite kompromise i odlučite se za holističko rešenje i kompetentnog partnera koji razume vaše poslovanje

No Compromises Benefit Motiv 1


Najsavremenije tehnologije. Bez kompromisa.

Zahvaljujući više od 10 godina iskustva u litijum-jonskoj tehnologiji, rad sa Jungheinrich-om znači da ćete imati koristi od najnovije tehnologije u efikasnosti i kvalitetu. Zahvaljujući sopstvenom istraživanju, razvoju i proizvodnji, u mogućnosti smo da vam ponudimo jedinstven, integrisan sistem u kome su litijum-jonska baterija, punjač i vozilo optimalno usklađeni jedni sa drugima.

 • visoka pouzdanost napajanja, čak i kada nije potpuno napunjena
 • nema troškova održavanja baterije, servisa ili infrastrukture
 • nisu potrebni posebni prostori za punjenje sa ventilacijom
 • oko 21 % smanjenje emisije CO2 u poređenju sa olovnim baterijama
 • tri puta duži radni vek od konvencionalnih sistema za skladištenje energije
 • niži ukupni troškovi nego za alternativu sa kiselinskom baterijom
 • brzo i srednje punjenje tokom pauza ili zastoja za maksimalnu dostupnost vozila
 • 30 minuta mogućnost punjenja do 50 procenata, 80 minuta punjenja do 100 %
 • visoka sigurnost tokom upotrebe, punjenja i transporta

Još jedna inovacija je naš novi asortiman industrijskih viljuškara sa integrisanom litijum-jonskom baterijom, gde su dizajn vozila i tehnologija baterija usklađeni još efikasnije i efektivnije, što znači kompaktnije dimenzije za maksimalnu agilnost.

No Compromises Benefit Motiv 2


Kompletna rešenja. Bez kompromisa.

Efikasnost je sve, a to uključuje postavljanje vaše flote i zato želimo da vam učinimo što lakšim i transparentnijim prelazak na litijum-jonsku tehnologiju – bez komplikovane komunikacije preko dobavljača trećih strana – sve iz jednog izvora. Bez kompromisa.

Bez obzira da li želite da naknadno opremite pojedinačna vozila, konvertujete ceo vozni park ili vam je potrebna potpuno nova infrastruktura za punjenje, ili jednostavno želite samo da iznajmite vozila, kao jedini dobavljač pune usluge za li-jon, mi kontinuirano pomažemo u pronalaženju najboljeg rešenja za vas. Podržavamo vaš litijum-jonski projekat od planiranja do faze implementacije i sa našim servisom punjača i baterija, plus našim postprodajnim uslugama, uvek smo tu za vas dugoročno.

Kako god da želite da primenite litijum-jon, uvek ćete biti sigurni sa Jungheinrich-om.

No Compromises Benefit Motiv 3


Najveće performanse. Bez kompromisa.

Poverenje je dobro, ali garancija je bolja, posebno kada se radi o ulaganju u sopstveni biznis. Ne želite da pravite kompromise, želite da budete u mogućnosti da se 100% oslonite na tehnologiju i partnera – a to je slučaj sa Jungheinrich-om. Sa nama ne samo da dobijate sofisticiranu, kvalitetnu i dugotrajnu tehnologiju, već i sjajan osećaj sigurnosti i mira.

Uz „Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus“ dajemo vam dugoročno obećanje o performansama do 8 godina na našim visokokvalitetnim litijum-jonskim baterijama, tako da možete da se opustite i koncentrišete na ono što je važno – svoj posao.

No Compromises Benefit Motiv 4


Content Литијум-јонски + 5 година Logo
No worries. No compromise.

With the Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, we give you a long-term performance promise of up to 8 years on our high-quality lithium-ion batteries.


Beskompromisno zadovoljni korisnici.

Želimo da vas ubedimo onim što radimo, a ne onim što govorimo. Ovde više volimo da prepustimo našim korisnicima da kažu svoje.

Picture Zitat Referenz Noerpel
Sebastian Allert
Operativni menadžer logistike, C.E. Noerpel Logistik GmbH & Co KG

" Zahvaljujući litijum-jonskoj tehnologiji kompanije Jungheinrich, postižemo veću fleksibilnost i mnogo veću dostupnost našeg voznog parka."

Da li biste takođe želeli pristup bez kompromisa?

Uradite isto što i mnogi naši zadovoljni kupci i odlučite se za litijum-jonska rešenja iz Jungheinrich-a. Dobijte savet od nas i učinite svoju kompaniju sposobnom za budućnost sada – sa litijum-jonskim rešenjima bez kompromisa.


Za nas, najsavremenija litijum-jonska tehnologija takođe znači da vam nudimo pravi litijum-jonski viljuškar za svaki posao.

Our li-ion batteries combined with our charging systems guarantee an extremely long service life and maximum performance with no power loss.


Pređite na Jungheinrich litijum-jonsku tehnologiju sada i iskoristite maksimalnu efikasnost i isplativost bez kompromisa.

Stage Дивиденда

Your Contact

Продаја

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?