+38122804777 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Vaša rešenja

Naša rešenja

Jungheinrich je vodeći dobavljač rešenja za sve teme iz oblasti intralogistike. Sa sveobuhvatnim asortimanom transportnih vozila za skladišta, logističkih sistema i usluga obezbeđujemo da svaki klijent dobije optimalno rešenje za svoje potrebe - bez obzira iz koje branše je i koja je veličina preduzeća. Naša specijalnost je da se prilagođavamo individualnom okruženju skladišta i specijalnim zahtevima. Pronalazimo najbolje rešenje za Vaše individualne potrebe.

Rešenja prilagođena Vašim zahtevima

Bilo da je u pitanju maloprodaja ili veleprodaja, logistika ili industrija – automobilska, prehrambena ili farmaceutska. Jungheinrich raspolaže naprednim znanjima u svim branšama – i odgovarajućim rešenjima iz jednog izvora.

Opsežan asortiman za sve logističke zadatke

Bilo da je pitanju utovar i istovar, efikasan transport, bezbedno uskladištenje, iskladištenje ili premeštanje robe u skladištu ili brzo i precizno komisioniranje – za sve slučajeve primene i intralogističke zadatke, kompanija Jungheinrich ima rešenje u skladu sa potrebama – iz jednog izvora.

EFIKASNOST U POKRETU

Kao kompetentan partner za automatizaciju, po potrebi planiramo i realizujemo usklađene logističke sisteme, pomoću kojih potpuno automatski podižete ekonomičnost Vašeg skladišta.

BEZ KOMPROMISA.

Litijum-jonska tehnologija pravi revoluciju u intralogističkom sektoru, a postoji mnogo ubedljivih razloga za usvajanje Jungheinrich litijum-jonskih rešenja. Kao vodeći litijum-jonski dobavljač, olakšavamo Vam da iskoristite prednosti ove napredne tehnologije.

Uspeh klijenata govori sam za sebe

Kao vodeći dobavljač rešenja intralogistike, našim klijentima iz jednog izvora nudimo proizvode, rešenja i usluge u skladu sa potrebama. Nezavisno od branše i veličine preduzeća. Naši primeri pokazuju koliko nam je važan uspeh i zadovoljstvo naših klijenata.

Imate pitanja?