+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage О нама

О нама

Са седиштем у Хамбургу, компанија Jungheinrich AG је водећи глобални понуђач решења за сва питања и области интралогистике. Већ више од 65 година константно се фокусирамо на питања и жеље наших клијената.

Дана 7. августа 1953. године, Dr. Friedrich Jungheinrich, са малом радионицом и 30 запослених у хамбуршкој четврти Бармбек, поставио је камен темељац за глобално успешно предузеће. Данас, више од 18.000 запослених у компанији Jungheinrich у 40 земаља ради за Вас – више од 5.500 само у Немачкој – како би развили, и имплементирали, оптимизовали и у рад пустили најбоља интралогистичка решења баш за Ваш случај примене. За максималну корист клијента.

За то Вам нудимо целокупан портфолио производа: од конвенционалних транспортних средстава за складишта до потпуно аутоматизованих логистичких система са интелигентним софтверским решењима која међусобно повезују машине, системе и процесе – праћених иновативним сервисним и финансијским услугама могућношћу флексибилног комбиновања. За највећу стопу учинка и најефикаснији проток материјала.

Са јаком директном продајном мрежом од 23 филијале и базе, као и са преко 200 теренских радника који ће израдити Ваше решење по мери, испоручујемо оно што Вам је потребно. Када и где год Вам је то потребно. Све из једног извора. Све у највишем квалитету - израђено у Немачкој. У свакој од ових филијала сте срдачно позвани да тестирате свој Jungheinrich виљушкар. Моногобројни типови виљушкара су одмах расположиви.

Jungheinrich квалитет је очигледан и после куповине: То значи да на располагању имате 1.100 техничара сервисне службе за клијенте – у просеку не даље од 15 km од Вашег радног места.

Најсавременији центар резервних делова у Калтенкирхену, северно од Хамбурга осигурава испоруку резервних делова у року од 24 сата, 365 дана у години.

Да ли тражите поузданог партнера који може да Вам пружи креативну, флексибилну подршку, оријентисану ка решењима, за проток материјала и робе Вашег предузећа? Партнера који, поред консултације везане за процес, може да испоручи и одговарајућа возила и складишну технику, али такође и дизајнира и имплементира целовита системска решења? Код нас ћете пронаћи све то, поуздано и компетентно из једног извора: целовитост, дугорочност и предности директне продаје су стубови носачи нашег предузећа.

Ми размишљамо визионарски, суочавамо се са сваким изазовом и радимо са Вама како бисмо пронашли оптимална решења за Ваше предузеће. Градите на основу нашег знања и нашег дугогодишњег искуства као производног понуђача услуга и понуђача целокупних решења интралогистике. На основу тога, Вашем предузећу дајемо импулсе који су реалистични и у тренду, који одушевљавају, инспиришу и воде Вас напред.

Jungheinrich у Вашој близини

Радо ћемо Вас посаветовати, како лично, тако и директно на локалу. Преко наше претраге локације пронаћи ћете следећу локацију у својој близини, као и одговарајуће контакт особе за Ваша питања. Радо Вас очекујемо!

Јасан став и доследне радње имају будућност

Теме као што су ефикасност, литијум-јонска технологија, безбедност, дигитализација и аутоматизација покрећу свет и нашу браншу. Имамо јасан став о овим темама: само они који нуде решења имају право гласа. Сазнајте на који начин компанија Jungheinrich размишља и ради на актуелним стручним темама.

Успех у једној од најузбудљивијих бранши на свету

Компанија Jungheinrich AG је једна од најуспешнијих светских компанија у области интралогистике. Као водећи послодавац у бранши, компанија Jungheinrich такође нуди одличну перспективу у различитим професионалним областима. 

Solides Investment mit Perspektiven

Die Jungheinrich Aktie ist ein langjährig attraktives Investment. Denn mit einer klaren Ausrichtung auf eine starke Marke, innovativen Produkten und einem umfassenden Service- und Dienstleistungsangebot steht Jungheinrich für dauerhafte Solidität.

Fester Bestandteil unserer Unternehmensgeschichte

Als ein weltweit führendes Unternehmen der Intralogistik tragen wir Verantwortung für unsere Aktivitäten. Wir füllen den Begriff täglich mit Leben. Das Fundament hierfür bildet unser Nachhaltigkeitsverständnis.

Актуелне публикације и манифестације

Овде можете пронаћи актуелне информације о компанији Jungheinrich и можете преузети чланке и публикације и контактирати наш прес тим.

Informationen für Lieferanten

Qualität und Zuverlässigkeit sind uns wichtig. Und jeder Geschäftspartner von Jungheinrich ist auch Teil unseres Kundenversprechens. Deshalb legen wir besonderen Wert auf Partnerschaft, Fairness und Transparenz. Hier finden Sie einen Überblick über wichtige Themen zum Einkauf bei Jungheinrich.

Имате питања?