+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Safety
Безбедносна решења за Ваше складиште

Заштита од 360 степени компаније Jungheinrich

Складиште није дечије игралиште. Ипак, требало би да буде исто тако безбедно.


Могућа опасност у складишту је велика због све веће динамике и сложености процеса. Стога више није довољно заштитити само појединачне зоне опасности – пресудно је имати преглед целог складишта.
Као породична компанија и водећи понуђач решења интралогистике, имамо преглед свега. Наш широк асортиман безбедносних система и система асистенције пружа Вам заштиту од 360 степени за све зоне складишта. На тај начин осигуравамо да је безбедност у складишту дечија игра за Вас у будућности.


Content Safety


 

Content Безбедност 2a Целокупан преглед безбедности.

Безбедност за све зоне складишта.
Наша заштита од 360 степени покрива пет зона ризика у складишту. Са безбедносним решењима компаније Jungheinrich штитите људе, робу, опрему складишта, као и машине и податке. Наша вишедеценијска експертиза помаже Вам да унапред препознате критичне ситуације, смањите ризик од незгода и повећате безбедност у складишту у свим зонама. Увек посвећујемо пажњу очувању Ваше продуктивности. То је због тога што већа безбедност за Вас значи већу контролу трошкова и заштиту инвестиција.


Контактирајте нас одмах!


Content Безбедност 3

1. Заштита људи.

Зато што су људи најважнији.
У потпуности можете да се ослоните на наш целокупан безбедносни концепт. Да бисмо заштитили Ваше запослене у складишту од судара са транспортним средствима или од других незгода, нудимо Вам широк асортиман опција возила. Због тога што нам је важно здравље Ваших запослених, осигуравамо да је радно место ергономски дизајнирано. Да би Ваши возачи увек могли да раде безбедно, ергономски и ефикасно.

Content Безбедност 8a Зато што не можете увек да имате преглед свега.

Идентификација лица компаније Jungheinrich.
Камера за вожњу уназад компаније Jungheinrich са идентификацијом лица смањује ризик од судара до којих долази услед вожње виљушкара уназад. Чим се лице нађе у зони опасности, систем активира визуелну и акустичну поруку.

Сазнајте више о заштити људи


Content Безбедност 4

2. Заштита робе.

Поуздано штити вредну робу.
Ваша ускладиштена роба је драгоцена. Различити системи асистенције помажу Вам да је правилно заштитите, уз истовремену уштеду времена и новца. Тиме се не осигуравају само Ваша роба и запослени у складишту, већ и Ваша продуктивност и безбедност испоруке.

Content Безбедност 9a Добро заштићени у свакој кривини.

Jungheinrich curveCONTROL.
Систем асистенције за возача curveCONTROL повећава стабилност виљушкара и осигурава оптималну безбедност вожње аутоматским смањењем брзине у кривини, ако је потребно.

Сазнајте више о заштити робе


Content Безбедност 5

3. Заштита складишта и опреме складишта.

Циљано спречите ризике у складишту.
Наше превентивне услуге помажу у спречавању опасности због оштећене опреме складишта. Тиме ће Ваши процеси бити безбедни, а Ваше инвестиције заштићене.

Content Безбедност 10a Исплати се бити пажљив.

Инспекција полица компаније Jungheinrich.
Годишње контроле од стране наших сопствених и корпоративно проверених инспектора за полице брину о томе да се повећа Ваша безбедност у складишту и да можете да искористите могућност уштеде. Захваљујући нашој стручности, можемо да идентификујемо дугорочне и кључне недостатке, проценимо их и, ако је потребно, заменимо оштећене делове полица оригиналним резервним деловима компаније Jungheinrich.

Сазнајте више о заштити складишта


Content Безбедност 6

4. Заштита машина.

За мањи број незгода.
Захваљујући различитим карактеристикама и редовном одржавању, помажемо Вам да незгоде са транспортним средствима сведете на минимум и да осигурате дугорочну доступност возила. Тиме не само да штитите Ваше запослене, већ и смањујете трошкове поправке и сервисирања. То такође значи мање трошкова.

Content Безбедност 11a Поуздано смањите незгоде са возилима.

Сензор шока компаније.
Са сензором шока компаније Jungheinrich штитите возила, робу и запослене. Повољан модул сензора може лако да се надогради и акустично или визуелно Вас обавештава о ударима на возилу и незгодама. Прикупљени подаци такође пружају битне информације за ефикасно смањење оштећења у складишту.

Сазнајте више о заштити машина


Content Безбедност 7

5. Заштита података.

Да све буде на свом месту.
У временима повећане дигитализације и умрежавања, решења за спречавање престанка рада и безбедност података део су сваког безбедносног концепта. Велику важност придајемо томе да наша дигитална решења испуњавају највише безбедносне стандарде. Хакери немају никакве шансе, јер имамо наш софтвер и веб апликације сертификоване од стране независних стручњака. Тиме ефикасно штитимо Ваше податке и информације Вашег предузећа.

Content Безбедност 12a Нападачи немају никакве шансе.

Jungheinrich ISM Online – сертификована безбедност података.
ISM Online систем за управљање целокупном флотом компаније Jungheinrich омогућава Вам да безбедно управљате флотом, без обзира на величину и сложеност. То је зато што је наша веб апликација интензивно тестирана како би била заштићена од кибернетских напада. Независни стручњаци потврђују да ISM Online има висок ниво безбедности.

Сазнајте више о заштити податакаАко мислите на све,безбедност је дечија игра.


Сазнајте на један поглед како Вас са нашим целокупним начином приступања подржавамо у томе да повећате безбедност Вашег складишта.


Сазнај више

Content Безбедност 7b

Да ли имате питања о безбедности у Вашем складишту?

Stage Дивиденда

Your Contact

Продаја

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?