+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Safety
Bezbedonosna rešenja za Vaše skladište

Zaštita od 360 stepeni kompanije Jungheinrich

Skladište nije dečije igralište. Ipak, trebalo bi da bude isto tako bezbedno.


Moguća opasnost u skladištu je velika zbog sve veće dinamike i složenosti procesa. Stoga više nije dovoljno zaštititi samo pojedinačne zone opasnosti – presudno je imati pregled celog skladišta.
Kao porodična kompanija i vodeći ponuđač rešenja intralogistike, imamo pregled svega. Naš širok asortiman bezbednosnih sistema i sistema asistencije pruža Vam zaštitu od 360 stepeni za sve zone skladišta. Na taj način osiguravamo da je bezbednost u skladištu dečija igra za Vas u budućnosti.


Content Safety


 

Content Безбедност 2a Celokupan pregled bezbednosti

Bezbednost za sve zone skladišta.
Naša zaštita od 360 stepeni pokriva pet zona rizika u skladištu. Sa bezbednosnim rešenjima kompanije Jungheinrich štitite ljude, robu, opremu skladišta, kao i mašine i podatke. Naša višedecenijska ekspertiza pomaže Vam da unapred prepoznate kritične situacije, smanjite rizik od nezgoda i povećate bezbednost u skladištu u svim zonama. Uvek posvećujemo pažnju očuvanju Vaše produktivnosti. To je zbog toga što veća bezbednost za Vas znači veću kontrolu troškova i zaštitu investicija.


Kontaktirajte nas odmah!


Content Безбедност 3

1. Zaštita ljudi

Zato što su ljudi najvažniji
U potpunosti možete da se oslonite na naš celokupan bezbednosni koncept. Da bismo zaštitili Vaše zaposlene u skladištu od sudara sa transportnim sredstvima ili od drugih nezgoda, nudimo Vam širok asortiman opcija vozila. Zbog toga što nam je važno zdravlje Vaših zaposlenih, osiguravamo da je radno mesto ergonomski dizajnirano. Da bi Vaši vozači uvek mogli da rade bezbedno, ergonomski i efikasno.

Content Безбедност 8a Zato što ne možete uvek da imate pregled svega.

Identifikacija lica kompanije Jungheinrich.
Kamera za vožnju unazad kompanije Jungheinrich sa identifikacijom lica smanjuje rizik od sudara do kojih dolazi usled vožnje viljuškara unazad. Čim se lice nađe u zoni opasnosti, sistem aktivira vizuelnu i akustičnu poruku.

Saznajte više o zaštiti ljudi


Content Безбедност 4

2. Zaštita robe

Pouzdano štiti vrednu robu
Vaša uskladištena roba je dragocena. Različiti sistemi asistencije pomažu Vam da je pravilno zaštitite, uz istovremenu uštedu vremena i novca. Time se ne osiguravaju samo Vaša roba i zaposleni u skladištu, već i Vaša produktivnost i bezbednost isporuke.

Content Безбедност 9a Dobro zaštićeni u svakoj krivini

Jungheinrich curveCONTROL
Sistem asistencije za vozača curveCONTROL povećava stabilnost viljuškara i osigurava optimalnu bezbednost vožnje automatskim smanjenjem brzine u krivini, ako je potrebno.

Saznajte više o zaštiti robe


Content Безбедност 5

3. Zaštita skladišta i opreme skladišta

Ciljano sprečite rizike u skladištu
Naše preventivne usluge pomažu u sprečavanju opasnosti zbog oštećene opreme skladišta. Time će Vaši procesi biti bezbedni, a Vaše investicije zaštićene.

Content Безбедност 10a Isplati se biti pažljiv

Inspekcija polica kompanije Jungheinrich
Godišnje kontrole od strane naših sopstvenih i korporativno proverenih inspektora za regale brinu o tome da se poveća Vaša bezbednost u skladištu i da možete da iskoristite mogućnost uštede. Zahvaljujući našoj stručnosti, možemo da identifikujemo dugoročne i ključne nedostatke, procenimo ih i, ako je potrebno, zamenimo oštećene delove regala originalnim rezervnim delovima kompanije Jungheinrich.

Saznajte više o zaštiti skladišta


Content Безбедност 6

4. Zaštita mašina

Za manji broj nezgoda
Zahvaljujući različitim karakteristikama i redovnom održavanju, pomažemo Vam da nezgode sa transportnim sredstvima svedete na minimum i da osigurate dugoročnu dostupnost vozila. Time ne samo da štitite Vaše zaposlene, već i smanjujete troškove popravke i servisiranja. To takođe znači manje troškova.

Content Безбедност 11a Pouzdano smanjite nezgode sa vozilima

Šok senzor
Sa šok senzorom kompanije Jungheinrich štitite vozila, robu i zaposlene. Povoljan modul senzora može lako da se nadogradi i akustično ili vizuelno Vas obaveštava o udarima na vozilu i nezgodama. Prikupljeni podaci takođe pružaju bitne informacije za efikasno smanjenje oštećenja u skladištu.

Saznajte više o zaštiti mašina


Content Безбедност 7

5. Zaštita podataka

Da sve bude na svom mestu

U vremenima ubrzane digitalizacije i umrežavanja, rešenja za sprečavanje prestanka rada i bezbednost podataka deo su svakog bezbednosnog koncepta. Veliku važnost pridajemo tome da naša digitalna rešenja ispunjavaju najviše bezbednosne standarde. Hakeri nemaju nikakve šanse, jer imamo naš softver i web aplikacije sertifikovane od strane nezavisnih stručnjaka. Time efikasno štitimo Vaše podatke i informacije Vašeg preduzeća.

Content Безбедност 12a Hakeri nemaju nikakve šanse

Jungheinrich ISM Online – sertifikovana bezbednost podataka
ISM Online sistem za upravljanje celokupnom flotom kompanije Jungheinrich omogućava Vam da bezbedno upravljate flotom, bez obzira na veličinu i složenost. To je zato što je naša web aplikacija intenzivno testirana kako bi bila zaštićena od sajber napada. Nezavisni stručnjaci potvrđuju da ISM Online ima visok nivo bezbednosti.

Saznajte više o zaštiti podataka



Ako mislite na sve, bezbednost je dečija igra.


Saznajte na jedan pogled u infografici kako Vas sa našim celokupnim načinom pristupanja podržavamo u tome da povećate bezbednost svih zona Vašeg skladišta.


SAZNAJTE VIŠE

Content Безбедност 7b

Da li imate pitanja o bezbednosti u Vašem skladištu?

Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Prodaja

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?