+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Li-ION
Литијум-јонска технологија компаније Jungheinrich

Литијум-јонска технологија компаније Jungheinrich

Предузмите одлучујући корак и са литијум-јонском снагом будите далеко испред конкуренције.

Литијум-јонски акумулатори су револуционарни на тржишту електричних транспортних средстава. За то постоји добар разлог. То је зато што енергетске ћелије високих перформанси поентирају у односу на уобичајене олово-киселинске акумулаторе, са перформансама светске класе, у виду континуираних перформанси, брзог времена пуњења и без одржавања. Наши литијум-јонски акумулатори за Вас раде без паузе и изузетно издржљиво, захваљујући свом дужем веку трајања. Осигурајте пуну литијум-јонску снагу и искористите нашу 6-месечну гаранцију на задовољство. То није све: Поред тога, нудимо Вам нашу до 8-годишњу гаранцију на Ваш литијум-јонски акумулатор. Пређите одмах на нову технологију и будите далеко испред конкуренције.

100% задовољство. Гарантовано.

Сигурни смо да ћете се уверити у то. Због тога гарантујемо да акумулатор оригиналне технологије можете једноставно и брзо да вратите назад у року од 6 месеци од испоруке – без навођења разлога.

Литијум-јонска гаранција Ново

No worries. No compromise.

With the Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, we give you a long-term performance promise of up to 8 years on our high-quality lithium-ion batteries, so you can completely concentrate on your tasks without worrying.Content Литијум-јонски 13

Предности литијум-јонских акумулатора

Content Литијум-јонски

Поново бржи у трци.

Изузетно кратко време пуњења.

Литијум-јонски акумулатори су увек напуњени енергијом и спремни за употребу и у продуженим сменама. Са међупуњењем од само 30 минута, акумулатори од 24 V могу да издрже до 50 одсто својих капацитета. Могућност брзог пуњења и међупуњења, нпр. у паузама или застоју, осигурава доступност возила 24/7, уз повећање флексибилности у свакодневном раду у складишту.


Content Литијум-јонски (3)

Увек пуна снага.

Са константно високим перформансама.

Литијум-јонски акумулатори имају боље перформансе од олово-киселинских акумулатора. Захваљујући већој дубини истовара и константном протоку напона је чак и при малом нивоу напуњености расположива већа снага него код олово-киселинских акумулатора. При кочењу, акумулатори врше рекуперацију енергије и са бољом укупном ефикасношћу, могу да уштеде до 20 одсто више енергије. Поред тога, комуникација између акумулатора и пуњача осигурава ефикасно и брзо пуњење.

8

У сваком тренутку спремни за рад.

Без чекања.

Литијум-јонски акумулатори су увек спремни за наредну рунду. Без одмора. Јер они су у потпуности без одржавања и не испуштају гас. Дакле, без времена и трошкова за одржавање, негу акумулатора или додатну инфраструктуру. Застоји су такође ствар прошлости захваљујући литијум-јонским акумулаторима.

Content Литијум-јонски 9

Три пута дуже у трци.

Са нарочито дугим веком трајања.

Као добар спринтер, литијум-јонски акумулатори импресионирају током целог такмичења. То је зато што трају три пута дуже од конвенционалних резервоара енергије. Са овом специјалном издржљивошћу и доследно већом ефикасношћу, они осигуравају висок ниво инвестиционе безбедности и уштеду трошкова енергије.

Portrait Dr. Brzoska
Др. Lars Brzoska
Члан управног одбора, техника

„Тренутно се нигде у свету не користи више литијум-јонских транспортних средстава за складишта од оних компаније Jungheinrich.“ 

Content Литијум-јонски

Врхунске перформансе са врхунским тимом.

Савршено усклађен систем.

Тркач светске класе не постиже најбоље перформансе без свог тима. Исто важи и за литијум-јонске акумулаторе. Они остварују свој пуни потенцијал само када све функционише савршено усклађено. Компанија Jungheinrich је једини понуђач система у области интралогистике који Вам нуди комплетан умрежени систем у ком акумулатор, пуњач и возило имају оптималну међусобну комуникацију и на тај начин се значајно смањује потрошња енергије. Ми достижемо то савршенство зато што смо први произвођач транспортних средстава на свету који производи и пажљиво имплементира сопствене литијум-јонске акумулаторе. Део тимске игре је што Вам пружамо подршку кроз све фазе Вашег литијум-јонског пројекта. Било да је у питању накнадно опремање у појединачним возилима или пребацивање целе флоте возила. Наши стручни саветници су на Вашој страни од планирања до реализације.

Контактирајте нас одмах!

Stage Li-ION


Са савршеном усклађеношћу на путу ка успеху.

Jungheinrich комплетан систем.
Компанија Jungheinrich нуди све везано за литијум-јонску технологију из једног извора:
акумулаторе (1)пуњаче (2)возила (3) и саветовање (4).

Content Литијум-јонски 13

Једноставно изнајмите уместо да купујете.

Са нашим Li-Ion Performance Rental, једноставно надоградите своју флоту и осигурајте своје литијум-јонске акумулаторе и пуњаче као потпуно интегрисано решење изнајмљивања. Тиме смањујете трошкове и брзо и лако побољшавате перформансе свог електричног виљушкара.

Овде ћете сазнати више о Li-Ion Performance Rental

Флексибилни Allround пуњач SLH 300 може без икаквих проблема да пуни литијум-јонске и олово-киселинске акумулаторе.

Пионир у литијум-јонској технологији.Серијска возила су у употреби од 2011. године.

У трци електромобилности у интралогистици, компанија Jungheinrich суверено преузима вођство и влада литијум-јонском технологијом као нико други. Од свог старта 2011. године – EJE 112i био је прво возило спремно за серијску производњу – константно смо у Jungheinrich Energy and Drive Systems (EDS) развијали технологију и изграђивали наш портфолио транспортних средстава за складишта са литијум-јонским акумулаторима. Скоро целокупна флота је сада већ „Li-Ion-ready“.

Увек сигурно до циља.

Литијум-јонски акумулатори компаније Jungheinrich су сигурни.

Са литијум-јонским акумулаторима компаније Jungheinrich се константно безбедно крећете. Наши акумулатори се тренутно праве са најсигурнијом ћелијском хемијом, литијум-гвожђе-фосфат, неотровни су и без гасова. Систем за управљање акумулатором који смо сами развили, са високоразвијеним функцијама надзире сваку ћелију и у случају опасности пажљиво их искључује. Транспорт и одлагање преузима наша корисничка служба. То значи максималну безбедност за људе и машину.

Content Литијум-јонски 17 

Stage ERC 216zi Изнова осмишљен учинак. 

ERC 216zi са интегрисаним литијум-јонским акумулатором.
Следећа Jungheinrich револуција за Ваше складиште: нови ERC 216zi. Као прва на свету електрична палетна колица за високо подизање, са потпуно интегрисаним литијум-јонским акумулатором и иновативним дизајном возила, она подижу мерило стандарда ефикасности, безбедности и ергономије на нови ниво.

Сазнајте више о ERC 216zi


Teaser ETV 216i литијум-јонски, ново Нови издржљиви професионалац за већу стопу учинка.

ETV 216i – први светски литијум-јонски бочни виљушкар са потисном катарком.
ETV 216i је најновија иновација наше литијум-јонске технологије: То је први бочни виљушкар са потисном катарком са потпуно интегрисаним литијум-јонским акумулатором на свету. Са пуном снагом и континуираним перформансама, наш издржљиви професионалац омогућава знатно већу ефикасност и стопу учинка. Захваљујући револуционарном дизајну возила остварује максималне учинке у Вашем складишту, и по питању ергономије и безбедности.

Сазнајте више о ETV216i

Content Литијум-јонски 18 Спортско појачање у тиму.

EFG са литијум-јонском технологијом.
Скоро целокупна Jungheinrich флота је „Li-Ion-ready“. Такође и наши EFG виљушкари са противтегом. Осим са доказаним олово-киселинским акумулаторима, стартујте сада и са снажним литијум-јонским акумулаторима са 80 V (500 Ah). Са брзим временима пуњења, без одржавања и дугим веком трајања, EFG са литијум-јонском технологијом је још напреднији уз већу стопу учинка и енергетску ефикасност.

Сазнајте више о EFG

Content Литијум-јонски Teaser EKS Комисионирајте са максималним учинком.

EKS са литијум-јонским акумулатором (48 V).

Компанија Jungheinrich у тржишну трку убацује све више серијски усавршених транспортних средстава за складишта са литијум-јонском технологијом. Сада и EKS вертикални комисионер серије 3 са иновативним литијум-јонским акумулатором од 48 V за учинковито, безбедно и енергетски ефикасно комисионирање. То омогућавају брза времена пуњења, рад без одржавања и нарочито дуги век трајања.


Како могу да повећам учинак у складишту?

Почните испочетка са литијум-јонском снагом.


Stage Дивиденда

Your Contact

Продаја

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?