+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Content Дигитализација и умрежавање 7
Дигитализација и умрежавање са Jungheinrich-ом

Оркестрирано складиште није будућа музика.

Време је за Ваш почетак.

Дигитализација и умрежавање су покретач за ефикасније логистичке процесе. Али, када је време за сопствени почетак? Колико музике има у овој теми за Вас? Као водећи понуђач система за интелигентна интралогистичка решења убеђени смо да: већ данас, свака компанија, без обзира да ли је глобални играч, средње или мало предузеће, може профитабилно да повеже своје процесе и савршено их спроводи.

Content Дигитализација и умрежавање (5)

Четири принципа за савршено оркестрирано складиште.

Помоћу четири принципа, чинимо да Вам је индустрија 4.0 на дохват руке.

Content Дигитализација + умрежавање

Једноставност

Умрежени систем може бити сложен. Међутим, не мора да буде компликован.

На једној партитури, симфонија може да делује изузетно комплексно, али резултат одише лакоћом. Исто важи и за дигитализацију и умрежавање са компанијом Jungheinrich. Са нашим свеобухватним процесним знањем, са пажњом и храброшћу за прагматизам, за Вас поједностављујемо изазов у виду индустрије 4.0. Од планирања, преко имплементације, до свакодневног руковања.

За многе наше клијенте, једноставност Jungheinrich решења један је од најважнијих разлога за предузимање одлучујућих корака ка дигитално умреженој будућности. Као водећи системски партнер за целокупна решења интралогистике, убеђени смо да визија будућности, индустрија 4.0, није тема, већ предузећа, од глобалних играча, преко средњих и малих предузећа, која већ данас интелигентно умрежавају своје процесе, савршено диригују њима и самим тим осигуравају своју профитабилност и спремност за будућност. И све то са партнером на ког можете да се ослоните и који Вас одрживо и конзистентно саветује.

Content Дигитализација и умрежавање (6)

Индивидуалност

Не постоји само једно право решење за Вас.

Ниједан оркестар није као други – и ниједно складиште није исто. Са деценијским искуством и изузетном визијом у погледу различитих реалности у складишту и бранши широм света, можемо правилно да проценимо захтеве Ваше интралогистике. Основа за наша прилагођена ИТ и аутоматизована решења је то да у виду имамо не само Ваше складиште, већ и читав Ваш ланац вредности, као и његов предвидљив развој. Да бисмо осигурали да на дигитално умрежене машине и процесе могу да рачунају и мала и средња предузећа, а не само велике компаније, ослањамо се на машинске платформе доказане у пракси и компоненте прилагођене Вашим потребама. Модуларност наших машина, као и хардверских и софтверских решења осигурава максималну флексибилност, брзу адаптацију и отпорност на будућност Ваших интралогистичких процеса.

Content Дигитализација и умрежавање (2)

Аутоматизација

Аутоматизација је иновација која се исплати.

Делимично или потпуно аутоматизовани транспортери Вам нуде огроман потенцијал оптимизације у погледу времена процеса и безбедности, флексибилности и смањења грешака. Нарочито у односу на позадину друштва које карактерише индивидуализација, ефикасност Ваших интралогистичких процеса одређује Вашу конкурентну предност. То је зато што се све мање величине серија морају кретати све брже и истовремено економичније.

Међутим, нису сва решења за аутоматизацију аутоматски исплатива. Успех зависи од степена аутоматизације који одговара Вашем циљу. Због тога, прво анализирамо Ваше индивидуалне захтеве и осигуравамо хармоничну интеракцију мануелних, делимично и потпуно аутоматизованих зона у Вашем складишту. Одлучујући фактор је то да Ваше решење по потреби може да се прилагоди брзо и флексибилно. У сезонским врховима или флуктуацијама потражње, као и сутрашњим изазовима и будућем расту.

Наш тренутни аутоматизовани ансамбл креће се од аутономних транспортних система и транспортне технике, преко аутоматског складишта за мале делове и складишта палета, до Warehouse Management система, Jungheinrich WMS. Као генерални извођач, не само да Вам пружамо подршку од планирања до предаје кључ у руке система, већ такође и након завршетка пројекта, захваљујући свеобухватном сервису и подршци на локалу.

Сазнајте више о аутоматизацији са компанијом Jungheinrich

У 3 корака до решења за аутоматизацију по Вашој мери

AUTOMATИЗАЦИЈА УЗ ПОМОЋ КОМПАНИЈЕ JUNGHEINRICH

Content Дигитализација и умрежавање (3)

Све из једног извора

Новом је потребан диригент са пуно искуства.

Као Ваш поуздан партнер са искуством и визијом, комбинујемо све кључне компетенције око дигитализације и умрежавања Вашег складишта под истим кровом. Лична контакт особа из компаније Jungheinrich координира свим укљученим пословима за Вас и увек чува преглед. Од планирања до „предаје кључа“ и надаље. Чак и након пуштања у рад, ми смо ту за Вас: са густом мрежом наших сопствених техничара корисничке службе широм света и свеобухватним сервисом и подршком из једног извора. Као водећи понуђач система, за Вас планирамо, израђујемо и бринемо о целокупним системима складишта и осигуравамо да сте увек спремни за будућност. Ми проучавамо и разумемо процесе и послове и континуирано оптимизујемо интеракцију – баш као диригент. Притом нас интелигентни Jungheinrich WMS у томе подржава дигиталним давањем такта.

Content Дигитализација и умрежавање 6

Тактни давач: Jungheinrich WMS.

Ефикасан интерфејс између свих послова.

Тактни давач у Вашем дигитализованом и умреженом складишту је Jungheinrich WMS. Поуздани софтвер, независтан за браншу, управља, контролише и оптимизује Ваше складиште, осигуравајући одрживе, ефикасне и једноставне процесе. Одлучујући критеријум је поузданост. Због тога је Jungheinrich WMS софистицирана платформа која се стално развија, увек је унапред компатибилна и солидно расте са Вашим захтевима тржишта. Захваљујући својој модуларности, може савршено да се индивидуализује и флексибилно прилагођава Вашим будућим променама. Чак и у оркестру, диригент осигурава савршену интеракцију у сваком тренутку. Више од 250 предузећа из широког спектра бранши широм света већ профитира од ефикасности својих процеса у складишту са Jungheinrich WMS-ом. За једноставан улазак у дигитално управљање складиштима за мала и средња складишта, такође Вам нудимо и Jungheinrich WMS серије 2 са процесима који су доказани у пракси и стандардизовани.

Сазнајте више о Jungheinrich WMS-у

Тако Jungheinrich WMS обезбеђује хармонију у складишту.

Content Дигитализација и умрежавање (7)

Jungheinrich WMS

Систем за управљање складиштем, наш Jungheinrich WMS, је тактни давач у дигитализованом и умреженом складишту. Поуздани софтвер пружа јасан преглед онога што је ускладиштено, као и где, у којој количини и квалитету. Он мапира све процесе од пријема робе до изласка робе и на тај начин осигурава једноставне и ефикасне процесе.

Управљање процесима

У оркестру складишта, Jungheinrich WMS интегрисани процеси управљања играју одлучујућу улогу, од пријема до излаза робе. Они управљају, контролишу и оптимизују целокупно складиште и тиме осигуравају одрживе ефикасне и једноставне процесе – оптимално прилагођене Вашим потребама.

Пријем робе

Пријем робе у складишту обухвата процесе као што су прикупљање, деконсолидација, провера квалитета и само ускладиштење. Приликом прикупљања робе, савршену интеракцију оркестра складишта осигуравају не само Jungheinrich WMS, већ такође и потребне хардверске компоненте, као што су ручни скенери, штампачи, радио терминали и мобилна радна места.

Држање складишта

Захваљујући Jungheinrich WMS-у, сви саставни делови складишта, од полица, преко возила, до потпуно аутоматизованих система или уређаја за радио пренос података, интелигентно су умрежени и централно се координишу. Као генерални извођач, компанија Jungheinrich нуди беспрекорно интегрисано целокупно решење за усклађене послове.

Излазак робе

Зона излаза робе у складишту обухвата комисионирање, искладиштење, консолидацију, паковање и утовар. Jungheinrich WMS омогућава потпуну оркестрацију свих активности и, у зависности од опреме Вашег складишта, конфигурише савршени ток посла.

Content Дигитализација и умрежавање

Профитабилно умрежите процесе и њима савршено диригујте.

Дигитализација и умрежавање већ су уобичајени у многим областима живота данас. Као стручњак, са преко 60 година искуства у интралогистици, знамо да дигитализација и умрежавање имају главну улогу у Вашем складишту. Аутоматизација ту игра кључну технологију. Права особа за то је Hermann Ammermann, руководилац логистичких система наше филијале у Бенсхајму.

Highlights производа

Нова EKX генерација за високу полицу.

 


Stage Дивиденда

Your Contact

Системи

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?