+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Content Дигитализација и умрежавање 7
Digitalizacija i umrežavanje sa Jungheinrich-om

Orkestrirano skladište nije buduća muzika

Vreme je za Vaš početak.

Digitalizacija i umrežavanje su pokretač za efikasnije logističke procese. Ali, kada je vreme za sopstveni početak? Koliko muzike ima u ovoj temi za Vas? Kao vodeća kompanija koja nudi inteligentna intralogistička rešenja ubeđeni smo da već danas svaka kompanija, bez obzira da li da li je globalni igrač, srednje ili malo preduzeće, može profitabilno da poveže svoje procese i savršeno ih sprovodi.

Content Дигитализација и умрежавање (5)

Četiri principa za savršeno orkestrirano skladište.

Uz pomoć četiri principa činimo da Vam industrija 4.0 bude na dohvat ruke.

Content Дигитализација + умрежавање

Jednostavnost

Umreženi sistem može biti složen. Međutim, ne mora da bude komplikovan.

Na jednoj partituri, simfonija može da deluje izuzetno kompleksno, ali rezultat odiše lakoćom. Isto važi i za digitalizaciju i umrežavanje sa kompanijom Jungheinrich. Sa našim sveobuhvatnim procesnim znanjem, sa pažnjom i hrabrošću za pragmatizam, za Vas pojednostavljujemo izazov u vidu industrije 4.0. Od planiranja, preko implementacije, do svakodnevnog rukovanja.


Za mnoge naše klijente, jednostavnost Jungheinrich rešenja jedan je od najvažnijih razloga za preduzimanje odlučujućih koraka ka digitalno umreženoj budućnosti. Kao vodeći sistemski partner za celokupna rešenja intralogistike, ubeđeni smo da vizija budućnosti industrija 4.0 nije tema, već preduzeća - od globalnih igrača, preko srednjih i malih preduzeća, koja već danas inteligentno umrežavaju svoje procese, savršeno diriguju njima. Samim tim osiguravaju svoju profitabilnost i spremnost za budućnost. A sve to sa partnerom na kog možete da se oslonite i koji Vas održivo i konzistentno savetuje.

Content Дигитализација и умрежавање (6)

Individualnost

Ne postoji samo jedno pravo rešenje za Vas.

Nijedan orkestar nije kao drugi - i nijedno skladište nije isto. Sa višedecenijskim iskustvom i izuzetnom vizijom u pogledu različitih realnosti u skladištu i branši širom sveta, možemo pravilo da procenimo zahteve Vaše intralogistike. Osnova za naša prilagođena IT i automatizovana rešenja je to da u vidu imamo ne samo Vaše skladište, već i čitav lanac Vaših vrednosti, kao i njegov predvidljiv razvoj.

Kako bismo osigurali da na digitalno umrežene mašine i procese mogu da računaju i mala i srednja preduzeća, a ne samo velike kompanije, oslanjamo se na mašinske platforme dokazane u praksi i komponente prilagođene Vašim potrebama. Modularnost naših mašina, kao i hardverskih i softverskih rešenja osigurava maksimalnu fleksibilnost, brzu adaptaciju i otpornost na budućnost Vaših intralogističkih procesa. 


Content Дигитализација и умрежавање (2)

Automatizacija

Automatizacija je inovacija koja se isplati.

Delimično ili potpuno automatizovani transporteri Vam nude ogroman potencijal optimizacije u pogledu vremena procesa i bezbednosti, fleksibilnosti i smanjenja grešaka. Naročito u odnosu na pozadinu društva koje karakteriše induvidualizacija, efikasnost Vaših intralogističkih procesa određuje Vašu konkurentnu prednost. To je zato što se sve manje veličine serija moraju kretati sve brže i istovremeno ekonomičnije.

Međutim, nisu sva rešenja za automatizaciju automatski isplativa. Uspeh zavisi od stepena automatizacije koji odgovara Vašem cilju. Zbog toga, prvo analiziramo Vaše individualne zahteve i osiguravamo harmoničnu interakciju manuelnih, delimično i potpuno automatizovanih zona u Vašem skladištu. Odlučujući faktor je to da Vaše rešenje po potrebi može da se prilagodi brzo i fleksibilno. U jeku sezone ili fluktuacijama potražnje, kao i sutrašnjim izazovima i budućem rastu.

Naš trenutni automatizovani ansambl kreće se od autonomnih transportnih sistema i transportne tehnike, preko automatskog skladišta za male delove i skladišta paleta, do Warehouse Management sistema - Jungheinrich WMS. Kao generalni izvođač, ne samo da Vam pružamo podršku od planiranja do predaje "ključ u ruke" sistema, već takođe i nakon završetka projekta, zahvaljujući sveobuhvatnom servisu i podršci na lokalu.

Saznajte više o automatizaciji kompanije Jungheinrich

U 3 koraka do rešenja za automatizaciju po Vašoj meri

Automatizacija uz pomoć kompanije jungheinrich

Content Дигитализација и умрежавање (3)

Sve iz jednog izvora

Potreban Vam je iskusan dirigent.

Kao pouzdan partner sa iskustvom i vizijom, kombinujemo sve ključne kompetencije oko digitalizacije i umrežavanja Vašeg skladišta pod istim krovom. Vaša kontakt osoba iz kompanije Jungheinrich koordinira svim uključenim poslovima za Vas i uvek ima jasan pregled situacije. Od planira do predaje "ključ u ruke" i nadalje. Čak i nakon puštanja u rad, mi smo tu za Vas: sa gustom mrežom naših servisnih tehničara i sveobuhvatnim servisom i podrškom iz jednog izvora. Kao izvrstan partner, za Vas planiramo, izrađujemo i brinemo o celokupnim sistemima skladišta, čime osiguravamo da ste uvek spremni za budućnost. Mi proučavamo i razumemo procese i poslove i kontinuirano optimizujemo interakciju - baš kao dirigent. U tome nas inteligentni Jungheinrich WMS podžava digitalnim davanjem takta.

Content Дигитализација и умрежавање 6

Davalac takta: Jungheinrich WMS.

Efikasan interfejs između svih poslova.

Davalac takta u Vašem digitalizovanom i umreženom skladištu je Jungheinrich WMS. Pouzdani softver, nezavistan za branšu, upravlja, kontorliše i optimizuje Vaše skladište, osiguravajući održive, efikasne i jednostavne procese. Odlučujući kriterijum je pouzdanost. Zbog toga je Jungheinrich WMS sofisticirana platforma koja se stalno razvija, uvek je kompatabilna i solidno raste sa zahtevima tržišta. Zahvaljujući svojoj modularnosti može savršeno da se individualizuje i fleksibilno prilagođava Vašim budućim promenama. U orkestru, dirigent osigurava savršenu interakciju u svakom trenutku.

Više od 250 preduzeća iz svih branši širom sveta već profitira od efikasnosti svojih procesa u skladištu sa Jungheinrich WMS-om. Za jednostavan ulazak u digitalno upravljanje za mala i srednja skladišta takođe nudimo i Jungheinrich WMS serije 2 sa procesima koji su dokazani u praksi i standardizovani. 

Saznajte više o Jungheinrich WMS-u

Jungheinrich WMS obezbeđuje harmoniju u skladištu.

Content Дигитализација и умрежавање (7)

Jungheinrich WMS

Sistem za upravljanje skladištem, naš Jungheinrich WMS, je davalac takta u digitalizovanom i umreženom skladištu. Pouzdani softver pruža jasan pregled onoga što je uskladišteno, kao i gde, u kojoj količini i kvalitetu. On mapira sve procese od prijema do izlaska robe, čime osigurava jednostavne i efikasne procese.

Upravljanje procesima

U orkestru skladišta, Jungheinrich WMS integrisani procesi upravljanja igraju odlučujuću ulogu, od prijema do izlaza robe. Oni upravljaju, kontrolišu i optimizuju celokupno skladište, čime osiguravaju održive, efikasne i jednostavne procese - optimalno prilagođene Vašim potrebama.

Prijem robe

Prijem robe u skladištu obuhvata procese kao što su prikupljanje, dekonsolidacija, provera kvaliteta i samo skladištenje. Prilikom prikupljanja robe, savršenu interakciju orkestra skladišta osiguravaju ne samo Jungheinrich WMS, već i potrebne hardverske komponente, kao što su ručni skeneri, štampači, radio terminali i mobilna radna mesta.

Držanje skladišta

Zahvaljujući Jungheinrich WMS-u, svi sastavni delovi skladišta, od polica, preko vozila, do potpuno automatizovanih sistema ili uređaja za radio prenos podataka, inteligentno su umreženi i centralno se koordinišu. Kao generalni izvođač, kompanija Jungheinrich nudi besprekorno integrisano celokupno rešenje za usklađene poslove.

Izlazak robe

Zona izlaza robe u skladištu obuhvata komisioniranje, iskladištenje, konsolidaciju, pakovanje i utovar. Jungheinrich WMS omogućava potpunu orkestraciju svih aktivnosti i, u zavisnosti od opreme Vašeg skladišta, konfiguriše savršeni tok posla.

Content Дигитализација и умрежавање

Profitabilno umrežite procese i njima savršeno dirigujte.

Digitalizacija i umrežavanje već su uobičajeni u mnogim oblastima života danas. Kao stručnjak, sa preko 60 godina iskustva u intralogistici, znamo da digitalizacija i umrežavanje imaju glavnu ulogu u Vašem skladištu.

Automatizacija tu igra ključnu tehnologiju. Prava osoba za to je Hermann Ammermann,  rukovodilac logističkih sistema naše filijale u Benshajmu.

Highlights proizvoda

Nova EKX generacija za visoke regale.

 


Stage Дивиденда

Vaš Kontakt

Sistemi

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?