+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
EDS_кабл

Акумулатори / технологија пуњења

Ефикасна примена енергије је битан фактор у нашој понуди. То за Вас значи смањење Ваших целокупних трошкова, веће домете, транзитну расположивост транспортних средстава за складишта, без емисија, као и позитиван енергетски биланс.
Да бисмо све то обезбедили, као једини понуђач развијамо и производимо не само возила и управљања, већ такође и софтвер, акумулаторе и технологију пуњења. Транзитни систем из једног извора. Све компоненте су међусобно умрежене и обезбеђују најбоље могуће искоришћавање енергије, руковање и безбедност.

Вишедеценијски предводник

Компанија Jungheinrich је прави пионир у области електричне мобилности.
Више од 95% наших произведених возила су електрично погоњени, дакле скоро целокупна палета модела. Током протеклих деценија смо непрестано даље развијали целокупан интелигентан систем сачињен од возила, акумулатора и технологије пуњења. Тако са већ доказаним олово-киселинским акумулаторима можемо у току две смене да обезбедимо расположивост возила са само једним пуњењем. Са применом напредне Jungheinrich литијум-јонске технологије која је потпуно без одржавања, електрификацију у складишту подижемо на потпуно нови ниво.

Предност кроз интелигентну технологију пуњења

Пуњачи никако нису небитни. Jungheinrich технологија пуњења је права висока технологија, али и поред тога сасвим једноставна и апсолутно сигурна при руковању. Микропроцесорски мозак наших пуњача се између осталог брине за оптималан поступак пуњења под свим околностима, тако да се Ваша возила могу у трен ока поново потпуно или делимично напунити и опет бити спремна за употребу.

Квалитет на који се можете ослонити

Акумулатор је срце сваког нашег електричног виљушкара. Компанија Jungheinrich је пионир у области електричне мобилности и ту редовно успоставља мерила. Уверите се сами у висок квалитет и врхунске перформансе наших акумулатора.

Што је ефикасније могуће

Ко год да се определи за праву технологију пуњења је у предности. Модерна технологија пуњења је стандард већ дужи временски период у компанији Jungheinrich – са циљем да се оптимално испуне Ваше потребе у погледу енергетске ефикасности. 

Имате питања?