+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Акумулатори

Акумулатори

Акумулатор је срце сваког нашег електричног виљушкара. Компанија Jungheinrich је пионир у области електричне мобилности и ту редовно успоставља мерила. Уверите се сами у висок квалитет и врхунске перформансе наших акумулатора.

Ефикасни, дуговечни, без одржавања.

Jungheinrich је пионир у области литијум-јонске технологије. Као водећи системски понуђач у интралогистици смо захваљујући сопственом истраживању, развоју и производњи у стању да Вам понудимо целокупан систем, од акумулатора, пуњача, возила и саветовања, који је међусобно савршено усклађен.

Сазнај више
За све врсте електричних возила

Профитирајте од доказане технологије са верзијама од 24, 48 и 80 V за све примене.

Сазнај више

Content Управљање енергијом

Саветовање о енергији на лицу места

Један од наших квалификованих стручњака Вам по жељи креира енергетски концепт који је оптимално усклађен према Вашим потребама. 

За једноставан и ефикасан прелазак Ваше флоте на наше литијум-јонске акумулаторе и технологију пуњења, један од наших стручњака за енергију Вас по жељи у потпуности саветује о енергији. То поред IST анализе постојећих система и процеса садржи и креирање енергетских профила и концепата пуњења за оптимизацију Вашег целокупног енергетског биланса. 


Индивидуално саветовање

Планирање, пројектовање и реализација: наши стручни саветници су Вам такође на располагању у свим фазама имплементације. Од надоградње у појединачном возилу, па све до превођења целе флоте возила, са допуњавањем код примене у више смена. Нудимо Вам индивидуално решење. Профитирајте од концентрисане снаге наше литијум-јонске технологије. Уверите се сами. 

Радо ћемо Вас посаветовати о томе.

Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?