+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
EDS_кабл

Baterije / tehnologija punjenja

Efikasna primena energije je bitan faktor u našoj ponudi. To za Vas znači smanjenje celokupnih troškova, veće domete, tranzitnu raspoloživost transportnih sredstava za skladišta, bez emisija, kao i pozitivan energetski bilans.


Da bismo sve to obezbedili, kao jedini dobavljač razvijamo i proizvodimo ne samo vozila i upravljanja, već takođe i softver, baterije i tehnologiju punjenja. Tranzitni sistem iz jednog izvora. Sve komponente su međusobno umrežene i obezbeđuju najbolje moguće iskorišćavanje energije, rukovanje i bezbednost.

Višedecenijski predvodnik

Kompanija Jungheinrich je pravi pionir u oblasti električne mobilnosti.

Više od 95% naših proizvedenih vozila su električno pogonjeni, dakle skoro celokupna paleta modela. Tokom proteklih decenija smo neprestano dalje razvijali celokupan inteligentan sistem sačinjen od vozila, baterija i tehnologije punjenja. Tako sa već dokazanim olovno-kiselinskim baterijama možemo u toku dve smene da obezbedimo raspoloživost vozila sa samo jednim punjenjem. Sa primenom napredne Jungheinrich litijum-jonske tehnologije koja je potpuno bez održavanja, elektrifikaciju u skladištu podižemo na potpuno novi nivo.

Prednost kroz inteligentnu tehnologiju punjenja

Punjači nikako nisu nebitni. Jungheinrich tehnologija punjenja je prava visoka tehnologija, ali i pored toga sasvim jednostavna i apsolutno sigurna pri rukovanju. Mikroprocesorski mozak naših punjača se između ostalog brine za optimalan postupak punjenja pod svim okolnostima, tako da se Vaša vozila mogu u tren oka ponovo potpuno ili delimično napuniti i opet biti spremna za upotrebu.

Baterije

Kvalitet na koji se možete osloniti

Baterija je srce svakog našeg električnog viljuškara. Kompanija Jungheinrich je pionir u oblasti električne mobilnosti i tu redovno uspostavlja merila. Uverite se sami u visok kvalitet i vrhunske performanse naših baterija.

Što je efikasnije moguće

Ko god da se opredeli za pravu tehnologiju punjenja je u prednosti. Moderna tehnologija punjenja je standard već duži vremenski period u kompaniji Jungheinrich – sa ciljem da se optimalno ispune Vaše potrebe u pogledu energetske efikasnosti.

Jednostavno iznajmite umesto da kupujete

Sa našim Li-ion Performance Rental, jednostavno nadogradite svoju flotu i osigurajte svoje litijum-jonske baterije i punjače kao potpuno integrisano rešenje iznajmljivanja. Time smanjujete troškove i brzo i lako poboljšavate performanse svog električnog viljuškara.

Imate pitanja?