+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Литијум-јонски акумулатори
Наша технологија. Ваша предност.

Литијум-јонски акумулатори

Као водећи системски понуђач у интралогистици, захваљујући сопственом истраживању, развоју и производњи, у стању смо да Вам понудимо целокупан систем, од акумулатора, пуњача, возила и саветовања, који је међусобно савршено усклађен.

Jungheinrich литијум-јонска технологија. Савршено осмишљена.

Као пионир у области литијум-јонске технологије, скоро 10 година интензивно радимо на развоју одрживих литијум-јонских возила. Са успехом: Већ 2011. године представили смо прва серијска транспортна средства за складишта са литијум-јонским акумулаторима – за максималну ефикасност, безбедност и комфор, уз минималну потрошњу и трошкове. Свакодневно усавршавамо ову малу револуцију на тржишту транспортних средстава за складишта. 

Зато што знамо: Будућност је електрична!

100% задовољство. Гарантовано.

Сигурни смо да ћете се уверити у то. Због тога гарантујемо да акумулатор оригиналне технологије можете једноставно и брзо да вратите назад у року од 6 месеци од испоруке – без навођења разлога.


Литијум-јонска гаранција Ново Bez brige. Bez kompromisa.

Uz Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, dajemo vam dugoročne obećanje o performansama do 8 godina na našim visokokvalitetnim litijum-jonskim baterijama.


Један систем. Много предности.

Захваљујући сопственом истраживању, развоју и производњи, можемо да Вам понудимо литијум-јонски концепт који је јединствен на тржишту. Комплетан умрежени систем у ком су акумулатор, пуњач и возило оптимално међусобно усклађени. Све то надопуњује компетентно саветовање у сваком тренутку. Резултат: Висока снага и перформансе, брзо време пуњења, паметна рекуперација енергије, без одржавања, уз уштеду времена и ресурса, као и троструко дужи век трајања.

Највиши квалитет из једног извора – за максималну ефикасност у складишту.

Наш пионирски рад. Ваш будући успех.

Да ли желите да сазнате више? Онда прочитајте како можете лако да надмашите конкуренцију помоћу литијум-јонске снаге.

Литијум-јонска снага компаније Jungheinrich Вам омогућава да будете далеко испред конкуренције.

ВОЗИЛА СА ЛИТИЈУМ-ЈОНСКИМ АКУМУЛАТОРОМ

Да ли желите да сазнате више о нашем целокупном систему акумулатора? 

Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт


Имате питања?