+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Олово-киселински акумулатори
Доказан квалитет за сва електрична возила

Олово-киселински акумулатори

Профитирајте од доказане технологије са верзијама од 24, 48 и 80 V за све примене.

Наши олово-киселински акумулатори доступни су у стандардним верзијама за лаке и тешке услове рада и са продуженим сервисним интервалима за лаке и средње тешке услове рада. Профитирајте од високе ефикасности по приступачној цени.

Робусна технологија акумулатора за велику снагу, максималну поузданост и велику концентрисаност енергије – наши затворени стандардни олово-киселински акумулатори доступни су у верзијама од 24, 48 и 80 V за лаке и тешке услове рада. Притом се ослањамо на течне електролите и доказану технологију цевастих плоча. Због електролитског спровођења полова, акумулатори остају дугорочно заптивени. Такође су лаки за одржавање захваљујући потпуно изолованим причвршћеним половима и ћелијским конекторима.

Опционе карактеристике повећавају ефикасност

Опциона је електролитска рециркулација: Ваздух упумпан у акумулатор меша киселину из акумулатора. Предност је у томе што акумулатори могу брже да се пуне. Поред тога, смањена је потреба за одржавањем због смањене потрошње воде. Наше такође опционо централизовано пуњење водом Aquamatik додатно повећава ефикасност акумулатора.

Олово-киселински акумулатор са продуженим интервалима одржавања

Олово-киселински акумулатор са продуженим интервалима одржавања за лаке и средње тешке услове рада је такође доступан и у верзијама од 24, 48 и 80 V. Оптимизоване легуре плоча смањују потрошњу воде. То омогућава до 120 циклуса (пуњење/пражњење) без допуњавања воде. Опције електролитске рециркулације и Aquamatik такође долазе до изражаја. 

Сазнајте више о нашој доказаној технологији акумулатора за велику снагу.
Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?