+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Олово-киселински акумулатори
Dokazan kvalitet za sva električna vozila

Olovno-kiselinska baterija

Profitirajte od dokazane tehnologije sa verzijama od 24, 48 i 80V za sve primene.

Naše olovno-kiselinske baterije dostupne su u standardnim verzijama za lake i teške uslove rada i sa produženim servisnim intervalima za lake i srednje teške uslove rada. Profitirajte od visoke efikasnosti po pristupačnoj ceni.

Robusna tehnologija baterija za veliku snagu, maksimalnu pouzdanost i veliku koncentrisanost energije – naši zatvoreni standardni olovno-kiselinske baterije dostupne su u verzijama od 24, 48 i 80V za lake i teške uslove rada. Pritom se oslanjamo na elektrolite i dokazanu tehnologiju cevastih ploča. Zbog elektrolitskog sprovođenja polova, baterije ostaju dugoročno zaptivene. Takođe su lake za održavanje zahvaljujući potpuno izolovanim pričvršćenim polovima i ćelijskim konektorima.

Opcione karakteristike povećavaju efikasnost

Opciona je elektrolitska recirkulacija: Vazduh upumpan u bateriju meša kiselinu iz baterije. Prednost je u tome što baterije mogu brže da se pune. Pored toga, smanjena je potreba za održavanjem zbog smanjene potrošnje vode. Naše takođe opciono centralizovano punjenje vodom Aquamatik dodatno povećava efikasnost baterije.

Olovno-kiselinska baterija sa produženim intervalima održavanja

Olovno-kiselinska baterija sa produženim intervalima održavanja za lake i srednje teške uslove rada je takođe dostupna i u verzijama od 24, 48 i 80V. Optimizovane legure ploča smanjuju potrošnju vode. To omogućava do 120 ciklusa (punjenje/pražnjenje) bez dopunjavanja vode. Opcije elektrolitske recirkulacije i Aquamatik takođe dolaze do izražaja. 

Saznajte više o našoj dokazanoj tehnologiji baterija za veliku snagu.
Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?