+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
EDS_Kabel_2
Varijabilna i fleksibilna rešenja za svaku branšu

Kablovski snopovi

Zahvaljujući našem sveobuhvatnom znanju, pri konstrukciji i proizvodnji kablovskih snopova se možete osloniti na savetovanje i implementaciju koji su optimalno prilagođeni Vašim zahtevima. Svejedno koja vrsta kablovskih snopova Vam je neophodna i u kojoj branši se upotrebljava. 

Kablovski snopovi čine nervni sistem mašina u kojima se upotrebljavaju. Njihova konstrukcija i proizvodnja su u skladu sa tim kompleksne. Mi smo upoznati sa ovim izazovom: dan za danom naši kablovski snopovi pouzdano obezbeđuju neophodan tok energije i signala u različitim Jungheinrich proizvodima, koji takođe uspostavljaju standarde u Vašem području primene. Sa našim bogatim iskustvom u ovoj oblasti i Vi ćete profitirati.

Kablovski snopovi precizno prilagođeni iz jednog izvora

Samoj konstrukciji poklanjamo najveću pažnju. Tačno posvećujemo pažnju upravo Vašim očekivanjima u pogledu sistema kablova i u svakom trenutku u kasnijoj proizvodnji imamo u vidu ekonomičnost i fleksibilnost. Podrazumeva se da smo otvoreni za Vaše sugestije i predloge.

Proizvodnja će najvećim delom uslediti manuelno. Ova praksa je, na osnovu velikog broja i kompleksnosti radnih koraka, ekonomičnija od automatizacije. Pored toga Vam omogućava najviši nivo fleksibilnosti, pošto Vaše individualne želje možemo implementirati bez velikog napora u svako doba.

Saznajte više o našim kablovskim snopovima precizno prilagođenim iz jednog izvora.
Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?