+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
EDS_Kabel_2
Варијабилна и флексибилна решења за сваку браншу

Кабловски снопови

Захваљујући нашем свеобухватном знању, при конструкцији и производњи кабловских снопова се можете ослонити на саветовање и имплементацију који су оптимално прилагођени Вашим захтевима. Свеједно која врста кабловских снопова Вам је неопходна и у којој бранши се употребљава. 

Кабловски снопови чине нервни центар машина у којима се употребљавају. Њихова конструкција и производња су у складу са тим комплексне. Ми смо упознати са овим изазовом: дан за даном наши кабловски снопови поуздано обезбеђују неопходан ток енергије и сигнала у многим различитим Jungheinrich производима, који такође успостављају стандарде у Вашем дотичном подручју примене. Са нашим богатим искуством у овој области и Ви ћете профитирати.

Кабловски снопови прецизно прилагођени из једног извора

Већ самој конструкцији поклањамо највећу пажњу. Увек тачно посвећујемо пажњу управо Вашим очекивањима у погледу система каблова и у сваком тренутку у каснијој производњи имамо у виду економичност и флексибилност. Подразумева се да смо отворени за Ваше сугестије и предлоге.

Производња ће највећим делом уследити мануелно. Ова пракса је, на основу великог броја и комплексности радних корака, економичнија од аутоматизације. Поред тога Вам омогућава највиши ниво флексибилности, пошто Ваше индивидуалне жеље можемо имплементирати без великог напора у свако доба.

Сазнајте више о нашим кабловским сноповима прецизно прилагођеним из једног извора.
Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?