+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Мотори
Иновативно, ефикасно и по мери

Мотори

Као један од водећих произвођача у овој области, такође развијамо индивидуална решења за Вас.

Електромобилност, не само за виљушкаре

У нашем развојном центру за електромоторе и погонске технологије, развијамо софистициране пројекте у области електромобилности. Такође смо активни и у примењеним истраживањима у сарадњи са различитим универзитетима. Са око 300 запослених и годишњом производњом до 500.000 електромотора, односно електричних погона, један смо од највећих светских произвођача електромотора у сарадњи са нашим партнерским компанијама.

Било која врста мотора у електричној верзији

Наш портфолио обухвата возне и погонске моторе који погоне возила преко мењача, хидрауличне моторе и моторе пумпи за погон зупчаника различитих произвођача. Поред тога, развијамо и управљачке моторе за steer-by-wire управљање или управљање помоћу управљача. Као испоручилац система, можемо да реализујемо и целокупне погонске јединице са управљањем, дисплејом, опремом, заштитом, преносником, управљачем и точком.

Спремни за будућност са синхроним релуктантним мотором

Новоразвијени синхрони релуктантни мотор комбинује висок учинак и енергетску ефикасност синхроних мотора, са предностима смањења трошкова и одржавања трофазних асинхроних мотора. Коришћењем нове технологије мотора, око 93 одсто енергије претвара се у снагу, што преполовљује губитке енергије и значајно смањује потрошњу енергије, уз значајно повећање перформанси возила.

Да ли желите да сазнате више о нашим електромоторима?
Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?