+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Мотори
Inovativno, efikasno i po meri

Motori

Kao jedan od vodećih proizvođača u ovoj oblasti, takođe razvijamo individualna rešenja za Vas.

Elektromobilnost, ne samo za viljuškare

U našem razvojnom centru za elektromotore i pogonske tehnologije, razvijamo sofisticirane projekte u oblasti elektromobilnosti. Takođe smo aktivni i u primenjenim istraživanjima u saradnji sa različitim univerzitetima. Sa oko 300 zaposlenih i godišnjom proizvodnjom do 500.000 elektromotora, odnosno električnih pogona, jedan smo od najvećih svetskih proizvođača elektromotora u saradnji sa našim partnerskim kompanijama.

Bilo koja vrsta motora u električnoj verziji

Naš asortiman obuhvata vozne i pogonske motore koji pogone vozila preko menjača, hidraulične motore i motore pumpi za pogon zupčanika različitih proizvođača. Pored toga, razvijamo i upravljačke motore za steer-by-wire upravljanje ili upravljanje pomoću upravljača. Kao isporučilac sistema, možemo da realizujemo i celokupne pogonske jedinice sa upravljanjem, displejom, opremom, zaštitom, prenosnikom, upravljačem i točkom.

Spremni za budućnost sa sinhronim reluktantnim motorom

Novorazvijeni sinhroni reluktantni motor kombinuje visok učinak i energetsku efikasnost sinhronih motora, sa prednostima smanjenja troškova i održavanja trofaznih asinhronih motora. Korišćenjem nove tehnologije motora, oko 93 odsto energije pretvara se u snagu, što prepolovljuje gubitke energije i značajno smanjuje potrošnju energije, uz značajno povećanje performansi vozila.

Da li želite da saznate više o našim elektromotorima?
Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?