+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Пројекти
Подршка без одлагања, флексибилна и прилагођена

Пројекти

Ми Вас подржавамо краткорочно и флексибилно у Вашим пројектима, независно од врсте, величине и периода трајања. Притом, ни од каквог значаја није то да ли Ваш пројекат треба да испратимо у целости или у појединачним фазама – Ваши захтеви су пресудни. 

До данас смо савладали значајан број пројеката. У то, примера ради, спадају сопствени пројекти за виљушкаре, као и они за екстерне клијенте попут компанија Mitsubishi и Caterpillar. 

Наше знање се базира на свеобухватним искуствима, почевши са компактним пројектима за једно лице у трајању од пола године, па све до великих пројеката са милионским буџетом и у трајању до три године. Толико свестрани попут појединачних пројеката су и наши клијенти: поред њих, примера ради, у области развоја и истраживања пружамо подршку и локалним институцијама у њиховим пројектима.

Доказани процеси

Увек смо Вам на располагању без одлагања – у фокусу су увек Ваши тренутни захтеви. Наши скалирани развојни процес дозвољава нам ускоповезани развојни посао у кооперацији са Вама. Реализација ће уследити кроз примењене принципе симултаног инжењеринга, чиме се постиже висок степен синергије. 

Заједно реализујемо Ваш пројекат у складу са Вашим потребама.

Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?