+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Пројекти
Podrška bez odlaganja, fleksibilna i prilagođena

Projekti

Mi Vas podržavamo kratkoročno i fleksibilno u Vašim projektima, nezavisno od vrste, veličine i perioda trajanja. Pritom, nevažno je da li Vaš projekat treba da ispratimo u celosti ili u pojedinačnim fazama – Vaši zahtevi su presudni.

Do danas smo savladali značajan broj projekata. U to, primera radi, spadaju sopstveni projekti za viljuškare, kao i oni za eksterne klijente poput kompanija Mitsubishi i Caterpillar. 

Naše znanje se bazira na sveobuhvatnim iskustvima, počevši sa kompaktnim projektima za jednog komitenta u trajanju od pola godine, pa sve do velikih projekata sa milionskim budžetom u trajanju do tri godine. Toliko svestrani poput pojedinačnih projekata su i naši klijenti: pored njih, primera radi, u oblasti razvoja i istraživanja pružamo podršku i lokalnim institucijama u njihovim projektima.

Dokazani procesi

Uvek smo Vam na raspolaganju bez odlaganja – u fokusu su Vaši trenutni zahtevi. Naši postepeni razvojni proces dozvoljava nam usko povezani razvojni posao u kooperaciji sa Vama. Realizacija će uslediti kroz primenjene principe simultanog inženjeringa, čime se postiže visok stepen sinergije. 

Zajedno realizujemo Vaš projekat u skladu sa Vašim potrebama.

Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?