+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Технологија пуњења
Прецизно пуњење због високофреквентне технологије

Уградни пуњачи

Код нас ћете пронаћи уградне пуњаче за примене од 24 и 48 V.

Високофреквентна технологија омогућава прецизно пуњење у различитим класама снаге – за све бранше, за све типове акумулатора. Више од 65 година искуства са електричним погонима је имплементирано у развој наших уградних пуњача.

Наши уградни пуњачи за возила су најпогоднији за примене без замене акумулатора, такође и као уређаји за понети. Руковање је замишљено тако да буде једноставно: возило се може увече или једноставно повремено прикључити на стандардну утичницу од 230 V. Различите класе снаге омогућавају вишеструке могућности примене за све бранше и типове акумулатора. Наша високофреквентна технологија омогућава прецизно пуњење.

Глобално примењиви

Уградни пуњачи су у погледу глобалне примењивости конфигурисани за вишеструке варијанте. У зависности од циљног тржишта нудимо Вам три врсте напона у једнофазном режиму рада: 230 V за Европу и многе друге земље, 115 V за Северну Америку.

Поред тога се у нашем портфолију производа налази више варијанти мрежних утикача. Уградни пуњачи се преко интерне мреже возила – такозваног CAN-Bus порта – оптимално повезују на возило. Ниво напуњености током пуњења се приказује на дисплеју возила.

Безбедно захваљујући заштити од покретања и класи заштите IP54

Безбедност захваљујући заштити од покретања: уколико се утикач уградног пуњача налази у утичници, возило се не може покренути. Оштећење утикача или утичнице услед случајног извлачења или опасност због струјних удара је самим тим искључена.

Да бисте повећали безбедност, наши уградни пуњачи су направљени у складу са „International Protection Code 54“ IP54 стандардом, тј.: заштићени су од воде и прашине. Снага се преноси преко дефинисаних Tyco утичних портова. То спречава да се навртке одвију са вијка.

Сазнајте више о нашим високофреквентним уградним пуњачима
Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?