+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Технологија пуњења
Precizno punjenje za visokofrekventne tehnologije

Integrisani punjači

Kod nas ćete pronaći integrisane punjače za primene od 24V i 48V.

Visokofrekventna tehnologija omogućava precizno punjenje u različitim klasama snage – za sve branše, za sve tipove baterija. Više od 70 godina iskustva sa električnim pogonima je implementirano u razvoj naših integrisanih punjača.

Naši integrisani punjači za vozila su najpogodniji za primene bez zamene baterija, takođe i kao uređaji za poneti. Rukovanje je zamišljeno tako da bude jednostavno: vozilo se može uveče ili jednostavno povremeno priključiti na standardnu utičnicu od 230V. Različite klase snage omogućavaju višestruke mogućnosti primene za sve branše i tipove baterija. Naša visokofrekventna tehnologija omogućava precizno punjenje.

Globalno primenjivi

Integrisani punjači su u pogledu globalne primenjivosti konfigurisani za višestruke varijante. U zavisnosti od ciljnog tržišta nudimo Vam različite vrste napona u jednofaznom režimu rada: 230V za Evropu i mnoge druge zemlje, 115V za Severnu Ameriku.

Pored toga se u našem asortimanu proizvoda nalazi više varijanti mrežnih utikača. Ugradni punjači se preko interne mreže vozila – takozvanog CAN-Bus porta – optimalno povezuju na vozilo. Nivo napunjenosti tokom punjenja se prikazuje na displeju vozila.

Bezbedno zahvaljujući zaštiti od pokretanja i klasi zaštite IP54

Bezbednost zahvaljujući zaštiti od pokretanja: ukoliko se utikač ugradnog punjača nalazi u utičnici, vozilo se ne može pokrenuti. Oštećenje utikača ili utičnice usled slučajnog izvlačenja ili opasnost zbog strujnih udara je samim tim isključena.

Da biste povećali bezbednost, naši integrisani punjači su napravljeni u skladu sa „International Protection Code 54“ IP54 standardom, tj. zaštićeni su od vode i prašine. Snaga se prenosi preko definisanih Tyco utičnih portova. To sprečava da se navrtke odviju sa vijka.

Saznajte više o našim visokofrekventnim integrisanim punjačima
Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?