+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Управљања
Флексибилна и робусна

Управљања

Било да су управљања на трофазну или једносмерну струју, комбиновани системи управљања или појединачне компоненте – имамо решење за Вас.

Вожња, управљање и подизање никад лакши

За управљање једног или више мотора нудимо Вам наша доказана управљања на једносмерну или трофазну струју, док наша комбинована решења управљања са интерфејсом и IO контролером поједностављују електричне функције попут вожње, подизања или управљања.  

Уз коришћење најмодернијих концепата регулисања са оптимизованим степеном деловања производимо погонске инверторе за различите технологије мотора са напонима од 24 до 80 V (на упит и други напони) у класама снаге од 0,5 до 16 киловата. По жељи такође креирамо и одговарајући софтвер.

Интелигентна CAN-Bus технологија

Захваљујући модуларном електронском систему на основу интелигентне CAN-Bus технологије, наша управљања могу извршити целокупне електричне функције попут вожње, пуњења, управљања, померања или подизања. Притом, робусна конструкција развијена за виљушкаре високог учинка обезбеђује најбољу заштиту од удара и захваљујући интегрисаном хлађењу ваздуха и од екстремних температура.

Прикључива периферија и опциона опрема

Различите периферије су делимично, преко додатних модула, прикључиве на управљање од 80 V, попут брисача стакла, грејања предњег стакла, упозоравача за вожњу уназад или главног радног светла. То не захтева никакву додатну електрику возила, нити захтевне е-монтажне плоче, јер основна електрика покрива сву опциону опрему. То омогућава минималну варијанцу. У комбинацији са погоном за вожњу се додатно може управљати и погоном за управљање. Систем је између осталог заштићен и путем надзора кратког споја.

Радо ћемо Вас посаветовати о нашим системима управљања.
Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?