+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Управљања
Fleksibilni i robusni

Regulatori

Bilo da se radi o trofaznim regulatorima naizmenične ili jednosmerne struje, bilo da su kombinovani kontrolni sistemi ili pojedinačne komponente – imamo rešenje za Vas.

Vožnja, upravljanje i podizanje nikad lakši

Za upravljanje jednim ili više motora nudimo vam naše isprobane DC ili trofazne AC kontrolere. Pored toga, naša kombinovana kontrolna rešenja sa interfejsom i IO kontrolerom pojednostavljuju električne funkcije poput vožnje, podizanja i upravljanja.  

Koristeći najnovije upravljačke koncepte optimizovane za efikasnost, proizvodimo pogonske pretvarače za različite tehnologije motora sa naponima od 24 do 80V (drugi naponi na zahtev) u klasama snage između 0,5 do 16 kilovata. Po potrebi razvijamo i odgovarajući softver.

Inteligentna CAN-Bus tehnologija

Zahvaljujući modularnom elektronskom sistemu zasnovanom na inteligentnoj tehnologiji CAN magistrale, naši kontroleri mogu da obavljaju bilo koje elektronske funkcije kao što su vožnja, utovar, upravljanje, guranje ili podizanje. Robusni dizajn, razvijen za slagače visokih performansi, obezbeđuje najbolju zaštitu od udaraca, dok integrisani ventilator za hlađenje štiti od ekstremnih temperatura.

Dodatna periferija i opcione funkcije

Delimično preko dodatnih modula, na 80V kontroler se mogu povezati razne periferije, kao što su brisači, grejanje vetrobranskog stakla, alarm za vožnju unazad ili radna svetla. Ovo ne zahteva nikakvu dodatnu elektriku u vozilu ili složenu ploču za e-montažu, pošto osnovni električni sistem pokriva svu opcionu opremu, čime se obezbeđuje minimalna varijacija. U kombinaciji sa vučnim pogonom, može se kontrolisati i upravljačka jedinica. Sistem je zaštićen, između ostalog, nadzorom kratkog spoja.

Rado ćemo Vas posavetovati o našim sistemima upravljanja.
Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?