+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Аутоматизовани транспортери (1)

Аутоматизоване компоненте

Са одговарајућим компонентама на следећи ниво

Са широким портфолијом производа који чине интелигентне и одрживе компоненте за аутоматизацију, Вашу интралогистику ћемо учинити спремном за све изазове. Комплетан опсег, од полуаутоматизације до потпуне аутоматизације, омогућава Вам максималну флексибилност. 

Аутоматизовање са међусобно оптимално усклађеним компонентама

Доживите 7 R-ова логистике: расположивост одговарајуће робе, у одговарајућој количини, на одговарајућем месту, у одговарајуће време, за одговарајуће клијенте, уз одговарајуће трошкове? Самим тим је логистика индивидуална попут Вашег предузећа и Ваших клијената. Управо због тога, стандардна решења „са траке“ нису опција за Вас. Аутоматизација Ваших логистичких процеса мора да Вам одговара.

За планирање и имплементацију решења које је савршено усклађено са Вашим захтевима, приступићемо обимном склопу интелигентних аутоматских компоненти. Исти обухвата аутономна транспортна возила (FTS) за најразличитије задатке, технику за аутоматизацију складишта за контејнере и палете, као и за то неопходну технологију комисионирања. Интеграција свих ових компоненти у један хармонизовани целокупан систем уследиће уз помоћ Jungheinrich инфраструктуре ИТ.

Највиши квалитет уз компоненте из сопствене израде и наших сервиса

Производњу свих кључних аутоматских компоненти вршимо у сопственој режији, како бисмо задовољили наше високе захтеве са квалитетом. То такође значи: Такође и код сервисирања и сервиса имамо високе захтеве и тиме подржавамо беспрекоран транзит и поузданост Ваших процеса. Наша аутоматска транспортна средства за складишта – основне компоненте наших аутономних транспортних система – базирана су на обимно тестираним серијским уређајима, доказаним у пракси. Такође и у зони аутоматизације складишта, уређајима за руковање полицама и средствима за пријем терета приступићемо из сопствене израде.

Потпуна или делимична аутоматизација повећавају стварање додатне вредности

Свуда, где амбијент у производњи и складишту карактерише пуно задатака који се редовно понављају, аутоматизација постаје опција обликовања, како би се успех Вашег предузећа повезао са што је могуће већим стварањем додате вредности. На путу делимичне или потпуне аутоматизације, наши саветници за логистику и специјалисти за производњу радо су на Вашој страни у погледу свих компоненти, као партнери и саветници. Циљ: максимална поузданост процеса и самим тим одрживи логистички успех за Вас.

Безбедни и ефикасни транспортни процеси

Аутоматска решења возила и потпуно аутоматски транспорт су у фокусу наших аутономних транспортних система (FTS). Захваљујући интелигентним компонентама за аутоматизацију, доказана стандардна возила можемо аутоматизовати и индивидуално их прилагодити Вашим захтевима.

Аутоматизоване компоненте

Могућ је ефикасан и безбедан транспорт робе и материјала, уз уштеду простора: Са нашом транспортном техником, Ваше процесе ћемо још више убрзати. Све то на најужем простору, са брзим транспортом палета и контејнера.

Аутоматизујте свој логистички успех

Да ли Ваш проток материјала и даље испуњава растуће захтеве у време дигитализације? Аутоматска складишта односно Automated Storage and Retrieval Systems, укратко ASRS, пружају одговор на све краће циклусе поруџбине, мање величине серија и краћа времена испоруке.

Имате питања?