+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Управљање флотом
Više efikasnosti i bezbednosti, manje troškova

Upravljanje flotom

Sa našim ISM Online proizvodom za upravljanje flotom, Vaši intralogistički procesi će biti još efikasniji i bezbedniji. Pritom profitirajte od našeg iskustva i našeg sveobuhvatnog znanja iz više od deset godina upravljanja flotom.

ISM Online

ISM Online funkcioniše međunarodno, nezavisno od veličine i kompleksnosti i obuhvata i vozila drugih proizvođača. Podrazumeva se da će Vas naši specijalisti savetovati direktno kod Vas na lokalu. Prednosti za Vas su očigledne: raspoloživost i produktivnost Vaše flote će biti poboljšani, operativni troškovi smanjeni i bezbednost za ljude i mašinu povećana.

Jungheinrich ISM Online važi za informacioni sistem za upravljanje viljuškarom i celovito upravljanje flotom, sa kojim možete nezavisno od veličine i kompleksnosti upravljati celokupnom flotom transportnih sredstava za skladišta. Jungheinrich upravljanje flotom omogućava detaljnu analizu Vašeg viljuškara - čak i transportnih sredstava za skladišta drugih proizvođača. Vašom flotom viljuškara možete takođe efikasno međunarodno upravljati preko ISM Online upravljanja flotom i u skladištu povećati transparentnost i bezbednost Vaše flote transportnih sredstava za skladišta.

Koje prednosti Vam nudi Jungheinrich upravljanje flotom?

ISM Online je sistem za analitičko sakupljanje, posmatranje i procenu podataka o floti – na nivou lokacije, na međunarodnom nivou i nezavisno od proizvođača. Jungheinrich upravljanje flotom koje je bazirano na internetu i intuitivno za korišćenje daje Vam na raspolaganje konkretne podatke za konkretne odluke. Tako možete da upravljate Vašom flotom efikasno i uz optimizovanje troškova.

Pregled prednosti za Vas:

  • Kombinacija prodajnih i tehničkih podataka o vozilu
  • Razumljive, jako izražajne evaluacije
  • Pristup podacima Vaše flote uvek i svuda
  • Podaci Vaše flote na nivou lokacije i na međunarodnom nivou
  • Sertifikovana bezbednost Jungheinrich upravljanja flotom
  • Funkcioniše nezavisno od proizvođača Vaših transportnih sredstava za skladišta
  • Individualno kombinovani moduli upravljanja flotom
  • Optimizacija troškova Vaše flote
  • Optimizovan za korišćenje sa mobilnim uređajima

Kako funkcioniše ISM Online?

Jungheinrich ISM Online upravljanje flotom spaja prodajne podatke i podatke primene, kao i šok podatke svih viljuškara Vaše flote transportnih sredstava za skladišta u jedan sistem. Pristup odgovarajućim podacima Vaše flote uslediće preko portala za upravljanje u zaštićenoj zoni na internetu.

Time je prozivanje informacija o Vašoj floti viljuškara moguće praktično sa svakog mesta na svetu. Velika transparentnost podataka Jungheinrich upravljanja flotom Vam pritom pomaže da smanjite Vaše operativne troškove i da efikasno i bezbedno koristite Vašu flotu.

Moduli za osnovu, operativne troškove i upravljanje održavanjem služe za to da se izveštava o osnovnim i ugovornim podacima i troškovima.

Moduli za bezbednost, produktivnost, upravljanje baterijom i kontrolu pristupa upotpunjuju analizu flote. Moduli se koriste u kombinaciji sa komponentama vozila (pristupni modul, snimač podataka sa šok senzorikom i emiterom). Komponente koje su ugrađene u vozila šalju portalu za upravljanje snimljene podatke pomoću Gateways-a, gde se isti spajaju sa prodajnim podacima i tako čine sveobuhvatnu informacionu osnovu. Pojedinačni moduli se mogu individualno kombinovati. 

Moduli

Jungheinrich ISM Online upravljanje flotom se sastoji od različitih modula, koje možete individualno kombinovati prema svojim potrebama u pogledu upravljanja viljuškarima, bezbednosti u skladištu i mogućnostima analize. Ovde ćete saznati koji moduli najviše odgovaraju Vašoj floti.

Razgovarajte sa nama i saznajte više o našem sistemu upravljanja flotom. 
Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?