+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Управљање флотом
Више ефикасности и безбедности, мање трошкова

Управљање флотом

Са нашим ISM Online производом за управљање флотом, Ваши интралогистички процеси ће бити још ефикаснији и безбеднији. Притом профитирајте од нашег искуства и нашег свеобухватног знања из више од десет година управљања флотом. 

ISM Online

ISM Online функционише међународно, независно од величине и комплексности и обухвата и возила других произвођача. Подразумева се да ће Вас наши специјалисти саветовати директно код Вас на локалу. Предности за Вас су очигледне: расположивост и продуктивност Ваше флоте ће бити побољшани, оперативни трошкови смањени и безбедност за људе и машину повећана.

Jungheinrich ISM Online важи за информациони систем за управљање виљушкаром и целовито управљање флотом, са којим можете независно од величине и комплексности управљати целокупном флотом транспортних средстава за складишта. Jungheinrich управљање флотом омогућава детаљну анализу Вашег виљушкара - чак и транспортних средстава за складишта других произвођача. Вашом флотом виљушкара можете такође ефикасно међународно управљати преко ISM Online управљања флотом и у складишту повећати транспарентност и безбедност Ваше флоте транспортних средстава за складишта.

Које предности Вам нуди Jungheinrich управљање флотом?

ISM Online је систем за аналитичко сакупљање, посматрање и процену података о флоти – на нивоу локације, на међународном нивоу и независно од произвођача. Jungheinrich управљање флотом које је базирано на интернету и интуитивно за коришћење даје Вам на располагање конкретне податке за конкретне одлуке. Тако можете да управљате Вашом флотом ефикасно и уз оптимизовање трошкова.

Преглед предности за Вас:

  • Комбинација продајних и техничких података о возилу
  • Разумљиве, јако изражајне евалуације
  • Приступ подацима Ваше флоте увек и свуда
  • Подаци Ваше флоте на нивоу локације и на међународном нивоу
  • Сертификована безбедност Jungheinrich управљања флотом
  • Функционише независно од произвођача Ваших транспортних средстава за складишта
  • Индивидуално комбиновани модули управљања флотом
  • Оптимизација трошкова Ваше флоте
  • Оптимизован за коришћење са мобилним уређајима

Како функционише ISM Online?

Jungheinrich ISM Online управљање флотом спаја продајне податке и податке примене, као и шок податке свих виљушкара Ваше флоте транспортних средстава за складишта у један систем. Приступ одговарајућим подацима Ваше флоте уследиће преко портала за управљање у заштићеној зони на интернету.

Тиме је прозивање информација о Вашој флоти виљушкара могуће практично са сваког места на свету. Велика транспарентност података Jungheinrich управљања флотом Вам притом помаже да смањите Ваше оперативне трошкове и да ефикасно и безбедно користите Вашу флоту.

Модули за основу, оперативне трошкове и управљање одржавањем служе за то да се извештава о основним и уговорним подацима и трошковима.

Модули за безбедност, продуктивност, управљање акумулатором и контролу приступа употпуњују анализу флоте. Модули се користе у комбинацији са компонентама возила (приступни модул, снимач података са шок сензориком и емитером). Компоненте које су уграђене у возила шаљу порталу за управљање снимљене податке помоћу Gateways-а, где се исти спајају са продајним подацима и тако чине свеобухватну информациону основу. Појединачни модули се могу индивидуално комбиновати. 

Модули

Jungheinrich ISM Online управљање флотом се састоји од различитих модула, које можете индивидуално комбиновати према својим потребама у погледу управљања виљушкарима, безбедности у складишту и могућностима анализе. Овде ћете сазнати који модули највише одговарају Вашој флоти.

Разговарајте са нама и сазнајте више о нашем систему управљања флотом. 
Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?