+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage EasyAcces
Једноставна контрола приступа, ефикасна заштита

EasyAccess

Са нашим EasyAccess производом за управљање флотом, можете да контролишете приступ Вашим возилима, директно са дисплеја возила, без универзалног кључа. То поуздано штити Вашу целокупну флоту од неовлашћеног коришћења.

EasyAccess је моћан начин смањења оперативних трошкова и повећања безбедности у Вашем складишту. Доступне су три варијанте EasyAccess-а за возила других произвођача, прилагођене Вашим потребама и обиму пословања.

Једноставно већа безбедност

EasyAccess нуди ове предности

EasyAccess је поуздана заштита од неовлашћеног коришћења. Са EasyAccess-ом можете да контролишете ко од Ваших запослених треба да има приступ Вашим одређеним возилима. На тај начин можете да повећате безбедност у Вашем складишту и истовремено смањите оперативне трошкове настале услед оштећења возила и полица.

Преглед предности за Вас:

  • Заштита од неовлашћеног коришћења возила
  • Универзални кључ возила више није потребан
  • Контрола приступа возилима директно на дисплеју одговарајућег возила
  • Преузимање последњих 10 пријава могуће на екрану

Право решење за свакога

Упознајте Вашу оптималну EasyAccess варијанту

Различити обими пословања и захтеви захтевају флексибилна решења. Због тога нудимо EasyAccess у три варијанте: EasyAccess Softkey, EasyAccess PinCode и EasyAccess Transponder. На Вама је да одаберете оно што највише одговара Вама и Вашој флоти.

EasyAccess Softkey

Варијанта EasyAccess Softkey ради помоћу дисплеја возила преко ког се уноси приступни код. Можете да подесите до 10 различитих кодова.

EasyAccess PinCode

За веће флоте виљушкара, варијанта EasyAccess PinCode нуди до стотину различитих приступних кодова који могу да се подесе помоћу додатног PinCode поља на возилу.

EasyAccess Transponder

Ако се већ користе транспондерске картице, варијанта EasyAccess Transponder је очигледан избор. Помоћу додатног поља за читање транспондера, може се користити до стотину различитих транспондера. Ова варијанта је такође доступна као самостална варијанта за индустријске камионе других произвођача.

Сазнајте више о нашем производу управљања флотом EasyAccess.
Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт
 

Имате питања?