+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар

Изнајмљени виљушкар

Ако нешто желите да померите. Једноставно изнајмите.

Jungheinrich Rental: Rent it. Move it. Done.

Изненадни кварови, сезонска преоптерећења или неочекивано обиман посао: Будите флексибилни и изнајмите управо онолико капацитета виљушкара колико Вам је тренутно потребно. Тако избегавате непотребне прекомерне капацитете и не улажете потребан капитал. Имамо више од 600 различитих варијанти виљушкара и укупно 60.000 виљушкара за изнајмљивање који су за Вас расположиви одмах широм света.


Stage Rental 1

Преглед предности за Вас

Stage Content Изнајмљени виљушкари, предности 1

Онда, када је потребна брза реакција.

Ваш посао је сезонски? Приближава Вам се велики догађај на отвореном? Имате двомесечни пројекат? Ваша места примене варирају? Кад год постоји додатна или привремена потреба за транспортом, наши виљушкари за изнајмљивање су најбољи избор. Без обзира да ли на дан, месец или годину дана – уколико су Вам брзо потребни виљушкари или палетна колица, Jungheinrich Rental је Ваш поуздан партнер.

Stage Content Изнајмљени виљушкари, предности 2

Увек право возило.

Било да је реч о тешкој спољашњој примени или класичном палетирању у складишту, било да је реч о палетним колицима, комисионерима или виљушкарима за уске пролазе, било да треба померити неколико стотина килограма или неколико тона, Jungheinrich Rental Вам увек обезбеђује одговарајуће возило.

Stage Content Предности изнајмљивања 3

Укључујући дугогодишње искуство.

Наше понуде за изнајмљивање почињу добрим саветовањем, тако да можете оптимално да обављате Ваше задатке. Ту такође спадају поуздано планирање примене и процес испоруке, као и професионално давање инструкција на локалу. Све то по повољној цени изнајмљивања, која укључује целокупне трошкове.

Content Изнајмљени виљушкари, предности 4

Флексибилност за успех.

Ми Вас не обавезујемо. Прилагођавамо се Вашим потребама. То важи и за периоде изнајмљивања, као и за све евентуално потребне промене возила. Ако наше виљушкаре и палетна колица желите да користите дужи временски период или трајно, нудимо Вам различите атрактивне могућности.

Stage Content Изнајмљени виљушкари, предности 2


Ваше жељено возило у четири корака.

Stage Дивиденда

Your Contact

Дежурна линија за изнајмљивање

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?