+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Виљушкар за високе полице

Виљушкар за високе полице

Са нашим виљушкарима за високе полице усавршите палетирање палета без имало муке, исто као и комисионирање појединачних артикала. Поентирате са оптималном стопом учинка и искоришћавањем простора – с обзиром на растуће трошкове и асортиман производа, битне предности у логистици. 

Опремљени и за потпуно аутоматизовану примену

Са интелигентним компонентама аутоматизације, наша серијска возила доказана у пракси се претварају у аутономна транспортна возила (FTF). У интеракцији са интелигентним софтвером одржавате складиште напредним, упрошћавате процесе и подижете ефикасност на нови ниво. Као компетентан партнер за аутоматизацију, по потреби планирамо и реализујемо усклађене аутономне транспортне системе (FTS), са којима потпуно аутоматски подижете економичност Вашег складишта. 

Наши виљушкари за високе полице: снажне перформансе и максимална безбедност

Ако полажете важност на делотворност, наши електрични виљушкари за високе полице ће Вас сигурно одушевити: захваљујући рекуперацији енергије и ефикасном управљању енергијом, виљушкаре можете да користите без проблема током две смене у нормалном режиму рада – без замене акумулатора. Прегледно направљена кабина уз то Вашим запосленима нуди великодушно димензионирано радно место. Велике површине за одлагање и добра видљивост олакшавају рад, исто као и командни пулт који је подесив по висини и нагибу. Такође Вам гарантујемо безбедност Ваших запослених уз помоћ наших виљушкара за високе полице: сви виљушкари располажу интегрисаним системом за заштиту лица за највише безбедносне захтеве.

Виљушкари за уске пролазе у најбољој форми – управо тамо где су сужене могућности 

Да ли тражите виљушкар за високе полице специјално за примену у средњем и горњем сегменту високих полица? Онда су наши виљушкари за уске пролазе идеално решење. По питању флексибилности, ергономије и економичности постављате нове стандарде и у уском пролазу остварујете највећу стопу учинка. Захваљујући Вашем механичком и индуктивном линијском навођењу, виљушкари за уске пролазе раде са нарочито малим размацима у односу на полицу, што омогућава велике брзине вожње и подизања и растерећује возача. У зависности од околности и захтева Вашег складишта, своје виљушкаре за високе полице осим тога можете надоградити додатним учинковитим модулима за највећу флексибилност. Са преко пет милиона могућности конфигурисања, не само да Вам наш систем модула нуди флексибилност – већ се брине и за оптимално прилагођавање Вашим индивидуалним системима складишта.

Виљушкари за високе полице са иновативном навигацијом у складишту

Код наших виљушкара за високе полице, након сваке вожње чујете: „Дошли сте до свог циља“ – захваљујући интегрисаној RFID технологији транспондера. То је зато што овај модеран начин навигације у складишту управља Вашим виљушкарима увек тачно до места за палету. Све налоге транспорта и комисионирања, управљање складиштем шаље директно путем радио преноса података терминалу виљушкара. Виљушкар за високе полице потом идентификује предстојећу циљну позицију на основу дотичних x, y и z координата, тако да се долазак може извршити полуаутоматски. На дисплеју ћете видети смер вожње и подизања и потврђивањем функција се транспортно средство за складишта самостално и милиметарски прецизно довози до позиције. 

Имате питања?