+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Виљушкар за високе полице

Uskohodnični regalni viljuškar

Sa našim visokoregalnim viljuškarima usavršite paletiranje paleta bez imalo muke, isto kao i komisioniranje pojedinačnih artikala. Poentirate sa optimalnom stopom učinka i iskorišćavanjem prostora – s obzirom na rastuće troškove i asortiman proizvoda, bitne prednosti u logistici. 

Opremljeni i za potpuno automatizovanu primenu

Sa inteligentnim komponentama automatizacije, naša serijska vozila dokazana u praksi se pretvaraju u autonomna transportna vozila (FTF). U interakciji sa inteligentnim softverom održavate skladište naprednim, uprošćavate procese i podižete efikasnost na novi nivo. Kao kompetentan partner za automatizaciju, po potrebi planiramo i realizujemo usklađene autonomne transportne sisteme (FTS), sa kojima potpuno automatski podižete ekonomičnost Vašeg skladišta. 

Naši visokoregalni viljuškari: snažne performanse i maksimalna bezbednost

Ako polažete važnost na delotvornost, naši električni visokoregalni viljuškari će Vas sigurno oduševiti: zahvaljujući rekuperaciji energije i efikasnom upravljanju energijom, viljuškare možete da koristite bez problema tokom dve smene u normalnom režimu rada – bez zamene baterije. Pregledno napravljena kabina uz to Vašim zaposlenima nudi velikodušno dimenzionirano radno mesto. Velike površine za odlaganje i dobra vidljivost olakšavaju rad, isto kao i komandni pult koji je podesiv po visini i nagibu. Takođe Vam garantujemo bezbednost Vaših zaposlenih uz pomoć naših visokoregalnih viljuškara, jer svi viljuškari raspolažu integrisanim sistemom za zaštitu operatera za najviše bezbednosne zahteve.

Uskohodnični viljuškari u najboljoj formi – upravo tamo gde su sužene mogućnosti 

Da li tražite visokoregalni viljuškar specijalno za primenu u srednjem i gornjem segmentu visokih regala? Onda su naši uskohodnični viljuškari idealno rešenje. Po pitanju fleksibilnosti, ergonomije i ekonomičnosti postavljate nove standarde i u uskom prolazu ostvarujete najveću stopu učinka. Zahvaljujući Vašem mehaničkom i induktivnom linijskom navođenju, uskohodnični viljuškari rade sa naročito malim razmacima u odnosu na policu, što omogućava velike brzine vožnje i podizanja i rasterećuje vozača. U zavisnosti od okolnosti i zahteva Vašeg skladišta, svoje visokoregalne viljuškare osim toga možete nadograditi dodatnim učinkovitim modulima za najveću fleksibilnost. Sa preko pet miliona mogućnosti konfigurisanja, ne samo da Vam naš sistem modula nudi fleksibilnost – već se brine i za optimalno prilagođavanje Vašim individualnim sistemima skladišta.

Visokoregalni viljuškari sa inovativnom navigacijom u skladištu

Kod naših visokoregalnih viljuškara nakon svake vožnje čujete: „Došli ste do svog cilja“ – zahvaljujući integrisanoj RFID tehnologiji transpondera. To je zato što ovaj moderan način navigacije u skladištu upravlja Vašim viljuškarima uvek tačno do mesta za paletu. Sve naloge transporta i komisioniranja WMS šalje direktno putem radio prenosa podataka terminalu viljuškara. Visokoregalni viljuškar potom identifikuje predstojeću ciljnu poziciju na osnovu dotičnih x, y i z koordinata, tako da se dolazak može izvršiti poluautomatski. Na displeju ćete videti smer vožnje i podizanja i potvrđivanjem funkcija se transportno sredstvo za skladišta samostalno i milimetarski precizno dovozi do pozicije. 

Imate pitanja?