+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Viljuškari

Čeoni viljuškari

Viljuškari – efikasni i svestrani

Naše viljuškare možete da koristite skoro u svakom skladištu, jer su se dokazali kao zaista svestrani. Svejedno da li kao kompaktna električna varijanta ili sa izuzetno snažnim motorom sa unutrašnjim sagorevanjem – sa našim ekonomičnim čeonim viljuškarima napravićete pravi izbor.

Odgovarajući viljuškar za svaku potrebu

Tražite veliki učinak uz istovremeno visoku ekonomičnost? Naši viljuškari nude i jedno i drugo. Pritom su izuzetno okretni i robu za transport, kako u hali, tako i na terenu, dopremaju pouzdano do cilja. Zahvaljujući velikoj nosivosti, veliki tereti ne predstavljaju problem za čeone viljuškare: do pet tona podnose bez imalo muke. 

Čeoni viljuškari: električni ili sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem?

Naša ponuda obuhvata kako električne viljuškare, tako i viljuškare sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem. Koji tip je pogodniji, zavisi od individualnih zahteva Vašeg skladišta.

U skladištima sa uskim prolazima, sa našim električnim regalnim viljuškarima postižete najbolje performanse sa kompaktnom konstrukcijom. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji trofazne struje poentirate takođe i u pogledu ponašanja u vožnji, stope učinka i troškova održavanja. Istovremeno, regenerativnim kočenjem viljuškara se stvara dodatna energija, tako da sa jednim punjenjem akumulatora možete završiti više posla.

Sa našim dizel i gasnim viljuškarima naspram toga možete računati na robusne i pouzdane snažne pakete. Nude nosivost između 1,6 i 5 tona i time obezbeđuju najveću efikasnost. I pored toga, naši čeoni viljuškari rade izuzetno tiho i ergonomski. Ako u Vašem skladištu ima mnogo promena smerova, treba da izaberete viljuškar sa hidrostatičkim pogonom. Na dužim deonicama, nasuprot tome, bolje je da koristite hidrodinamički prenos.  

Viljuškari

VRHUNSKE PERFORMANSE-MIN UTICAJ NA ŽIVOTNU SREDINU

Naši električni viljuškari su posebno pogodni za unutrašnju upotrebu. Izuzetno su manevarski i energetski efikasni sa do 20% manjom potrošnjom energije.

Veliki učinak tokom cele smene

U njima ima mnogo snage: naši viljuškari sa pogonom na dizel ili gas. Njihovi robusni snažni motori su industrijski provereni i postižu dugi vek trajanja.

NISKA EMISIJA I TIH.

Postoje dve verzije pogona TNG viljuškara: hidrodinamički pogoni i hidrostatički pogoni. Mogu se koristiti u zatvorenom prostoru zbog niže emisije zagađivača.

Često postavljana pitanja o našim viljuškarima:

Kupite ili iznajmite viljuškar – Jungheinrich prodaja viljuškara.

Ako u vašem voznom parku još uvek nedostaje viljuškar visokih performansi koji može pouzdano da obavlja različite skladišne zadatke, onda nema razloga za brigu. Možete kontaktirati naše specijalizovane konsultante popunjavanjem obrasca za upit o proizvodu. Oni će vam rado pružiti podršku u odabiru pravih viljuškara. U Jungheinrich PROFISHOP-u možete kupiti i dodatne transportne i skladišne kutije, kao i drugu dodatnu opremu za viljuškare za Vaš vozni park.

Ako ne želite odmah da kupite viljuškar i želite da saznate više o mogućnostima iznajmljivanja za ove praktične alate za skladištenje, naši Jungheinrich konsultanti su tu za Vas. 

Takođe rado razgovaramo o kratkoročnim rešenjima: Ako morate da se nosite sa vrhuncem potražnje ili povećate performanse rukovanja u sezonskom poslovanju, nudimo iznajmljivanje viljuškara za privremenu upotrebu putem konsultantske usluge iznajmljivanja viljuškara.

Imate pitanja?