+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Dizel viljuškari

Dizel viljuškari / gasni viljuškari

Snažni dizel i gasni viljuškari

Naši dizel viljuškari i gasni viljuškari su učinkoviti i opteretivi. Sa nosivošću između 1,6 i 5 tona obezbeđuju snagu pri učinku i ekonomičnost u skladištu i proizvodnji.

Za spoljašnju upotrebu: Dizel i gasni viljuškari

Da li tražite pretežno snažne viljuškare za rad u spoljašnjem okruženju? Onda Vam preporučujemo naša vozila sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem – dizel ili gasni viljuškari – koja pouzdano rade i kod grubih primena u prljavom ili prašnjavom okruženju i po neravnim podlogama. 

U zavisnosti od modela, naši snažni viljuškari pritom postižu nosivosti i do pet tona. Rukovanje takođe nije komplikovano, svejedno za koju god ste se varijantu odlučili: dizel viljuškari su za par minuta ponovo napunjeni gorivom, kod viljuškara na pogonski gas boca sa gasom se menja trenutno, okretom ruke.

Snažni motori za veći učinak i manju potrošnju

Potencijal koji je u našim gasnim ili dizel viljuškarima je dugovečnost i to što su se dokazali već mnogo puta: snažni motori, koji su u automobilskoj industriji već isprobani u serijskoj proizvodnji. Već pri niskim obrtajima postižete visok obrtni momenat – savršeno za Vaš svakodnevni rad u skladištu ili proizvodnji. Ova moderna tehnologija motora, u kombinaciji sa sistemskim softverom razvijenim od strane kompanije Jungheinrich, čini vozila izuzetno energetsko efikasnim. Tako ćete postizati malu potrošnju goriva i izuzetno niske vrednosti emisije gasova. Sledeća prednost je minimalna buka. Kako dizel viljuškari (DFG), tako i viljuškari na pogonski gas (TFG) su veoma tihi.

Profitirajte od naših dizel i gasnih viljuškara, koji su opremljeni sa hidrostatičkim pogonom, npr. DFG/TFG 425s/430s/435s. Pošto je ova tehnologija sa manje mehaničkih delova, ova vozila zahtevaju minimalno održavanje. Pritom, robusni, višestruko primenjivi viljuškari sa konvertorom obrtnog momenta poentiraju kroz naročito velike stope učinka: u poređenju sa konkurentnim vozilima nude najveću stopu učinka uz najmanju potrošnju.

Najčešće postavljana pitanja za naše dizel viljuškare:

Dizelski viljuškari sa hidrostatičkim pogonom – za rad unazad.

Dizel viljuškari sa hidrostatičkim pogonom pružaju najbolju dinamiku vožnje i imaju beskonačno podesiv prenos snage. Brzo ubrzanje, brze kočnice i precizno upravljanje čine hidrostatički dizel viljuškar efikasnim delom opreme za vožnju unazad. Sa pet programa rada i vožnje, hidrostatički pogon se takođe može podesiti u zavisnosti od različitih uslova rada. Ovi dizel viljuškari su posebno laki za održavanje jer naš hidrostatički pogon radi sa samo nekoliko mehaničkih komponenti. Primer za to su parkirne kočnice sa više diskova uronjene u ulje, koje su ugrađene kao zatvoreni sistem koji nije potreban za održavanje. Filtriranje hidrauličnog ulja obezbeđuje duži radni vek za sve komponente dizel viljuškara. Dizajn sa hidrodinamičkim pogonom dostupan je za dizel viljuškare koji se koriste na dužim rutama.

Dok je viljuškar sa hidrostatičkim pogonom savršen za rad unazad, dizel viljuškar sa hidrodinamičkim pogonom radi maksimalnom snagom, što ga čini idealnim za transport tereta na srednjim i dužim rutama. Pretvarač obrtnog momenta motora omogućava glatko pokretanje i optimalnu efikasnost pri srednjim do velikim brzinama.

Dizel viljuškari za prodaju ili iznajmljivanje.

Dizel viljuškar može biti dizajniran tako da savršeno odgovara Vašim zahtevima upotrebe. Ako želite da saznate više o tome kako možete da konfigurišete idealan dizel viljuškar za Vašu individualnu primenu, naši stručnjaci su Vam pri ruci da Vam pomognu da kreirate svoj dizajn dizel viljuškara po meri. Naši stručni savetnici će Vas upoznati sa dizel viljuškarima koji su Vam dostupni i predložiti odgovarajuće pogonske karakteristike u zavisnosti od vaših specifičnih potreba primene. U Jungheinrich PROFISHOP-u možete kupiti transportne kontejnere ili palete za svoje viljuškare kako biste upotpunili svoj intralogistički asortiman.

Kada pronađete optimalnu opremu, možemo vam takođe savetovati u vezi sa iznajmljivanjem Vašeg dizel viljuškara. U slučajevima kada morate da zadovoljite kratkoročne vrhove narudžbine, privremena upotreba može biti odgovor. Naši konsultanti za iznajmljivanje viljuškara će rado detaljno objasniti opcije.

Imate pitanja?