+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Електрична вучна возила

Електрична вучна возила

Електрична вучна возила са напредном технологијом трофазне струје

Са нашим електричним вучним возилима и композицијама можете ефикасно транспортовати терете до 28 тона у унутрашњој и спољашњој зони. Захваљујући иновативној технологији трофазне струје, не само да су наша возила без емисије гасова, већ су и компактна и снажна, скоро без одржавања и без шумова.

Било да је уско или тешко, унутра или споља: са нашим електричним вучним возилима сте опремљени за сваки логистички изазов. Вучна возила ефикасно и флексибилно обављају транспорте до 28 тона од уласка робе па све до зоне за дистрибуцију и производњу. Насупрот возилима са мотором са унутрашњим сагоревањем, примењива су како у спољашњој, тако и унутрашњој зони. Робусна конструкција, огибљени точкови и супер еластични погонски точак омогућавају оптималну тракцију и на глатким индустријским подовима и у спољашњој зони. Зато су наша електрична вучна возила, између осталог, идеална за интралогистичку употребу у халама складишта и производње.

Вучна возила без емисије гасова са иновативном технологијом трофазне струје

Наша вучна возила без емисије гасова профитирају од предности технологије трофазне струје. Мотори на трофазну струју, у поређењу са моторима на једносмерну струју, одликују се смањеним бројем компоненти и делова који се хабају. То значи да је мотор скоро без одржавања и захваљујући високој енергетској ефикасности омогућава знатно ниже оперативне трошкове. Поред тога побољшавају се понашање у вожњи и снага. Брзе промене смера вожње могуће су без уобичајених пауза за размишљање. Поред тога комфор у вожњи и безбедност су знатно повећани са аутоматским контролним механизмима попут curveCONTROL и speedCONTROL.

Композиције са одржавањем трага за складиште

Индивидуална решења спојница омогућавају коришћење наших вучних возила са најразличитијим типовима приколица. Притом се могу користити како стандардне спојнице (примера ради утичне спојнице), тако и прилагођене спојнице. Композиције се крећу на основу утврђене руте, по устаљеном принципу, станицу по станицу. На појединачним стајалиштима се утоварују и истоварују товари. Тиме се више терета може транспортовати са малим бројем возила и смањује се време вожњи. Предност одржавања трага код композиција је очигледна: приколице прецизно прате траг ког се придржавају електрична вучна возила. Тако у оквиру и ван оквира пролаза за полицу могу безбедно да се возе и да се избегну евентуалне препреке без имало муке. Опремљено са рудом са одржавањем трага, свако наше вучно возило се са одређеним типом приколице претвара у композицију са одржавањем трага. 

Опремљени и за потпуно аутоматизовану примену

Са интелигентним компонентама аутоматизације, наша серијска возила доказана у пракси се претварају у аутономна транспортна возила (FTF). У интеракцији са интелигентним софтвером одржавате складиште напредним, упрошћавате процесе и подижете ефикасност на нови ниво. Као компетентан партнер за аутоматизацију, по потреби планирамо и реализујемо усклађене аутономне транспортне системе (FTS), са којима потпуно аутоматски подижете економичност Вашег складишта. 

Имате питања?