+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
RSign Thank You

Proizvodi

Do najboljih rešenja i proizvoda se dolazi kada se udruže logistička ekspertiza i iskustvo. Za to postoje naša transportna sredstva, polovni i iznajmljeni viljuškari, isto kao i regali i sistemi skladišta, kao i odgovarajuće IT ili specijalne konstrukcije skrojene po meri.

Da li treba da premeštate palete, skladištite i komisionirate robu i pouzdano osigurate protok materijala i robe? I sve to maksimalno efikasno, sigurno i održivo? Odgovore možete pronaći u našem asortimanu proizvoda. On se kreće od najsavremenijih transportnih sredstava, preko polovnih viljuškara i viljuškara za iznajmljivanje, do automatskih transportera i sofisticiranih sistema regala i sistema za skladišta.
Pored razvoja, proizvodnje i prodaje novih uređaja, uključujući poslovanje logističkih sistema i trgovinu s direktnim otpremanjem, takođe se fokusiramo i na iznajmljivanje novih i polovnih transportnih sredstava za skladišta, reparaciju i prodaju polovnih vozila, kao i poslove u vezi sa održavanjem, popravkom i rezervnim delovima. U vezi sa sveobuhvatnom ponudom finansijskih usluga, možemo iz jednog izvora da propratimo celokupni radni vek proizvoda.

Proizvodi

Viljuškari po meri uz individualnu opremu

Podizanje, paletiranje, premeštanje, šatlovanje – električno, sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem ili ručno? Mi imamo odgovarajuća vozila u našoj paleti proizvoda za Vas. I ne samo to: kod novih transportnih sredstava za skladišta birate odgovarajuću opremu individualno u skladu sa primenom.

Renta. Pokretnost. Završen posao.

Za sužene mogućnosti, naši viljuškari za iznajmljivanje su pravi izbor. Bez obzira da li na dan ili godinu dana – ukoliko su Vam brzo potrebni viljuškari ili paletari, Jungheinrich Rental je Vaš pouzdan partner. Sa nama dobijate pravi viljuškar, u pravom trenutku i na pravom mestu.

Kao novo. Kao Jungheinrich.

Polovni JUNGSTARS kompanije Jungheinrich su među najboljima na tržištu. Našom vrhunskom reparacijom sa 5 zvezdica osiguravamo da je svako vozilo reparirano prema najvišim tehničkim i vizuelnim standardima, u skladu sa najvišim standardima bezbednosti i održivosti.

Automatske komponente: moduli za logistički uspeh

Ovako funkcioniše logistika: od proizvodnje svih sistemski relevantnih komponenti, preko planiranja i implementacije rešenja koje je savršeno usklađeno sa Vašim zahtevima, pa sve do sofisticiranog servisnog koncepta, našim klijentima nudimo prednosti integrisanog poslovnog modela.

Jedinstveni kompletan paket ​

Efikasna primena energije je bitan faktor u našoj ponudi. Kao jedini ponuđač, ne samo da isključivo sami razvijamo i proizvodimo vozila i upravljanja, već takođe i softver, baterije i tehnologiju punjenja. Celokupan sistem iz jednog izvora - za Vašu prednost.

Izgrađeno na bazi znanja i čelika

Mi znamo da su optimalno isplanirani regali stub skladišta. Stoga smo tokom ovih 70 godina fokusirani na unutrašnji razvoj, individualna rešenja i najviši kvalitet.

Upravljanje flotom za veću efikasnost

Smanjenje troškova u skladištu: Kompanija Jungheinrich nudi savršene alate sa svojim digitalnim proizvodima za upravljanje flotom. Sistem sa pet modula takođe povećava bezbednost u skladištu – baš kao i sistem za kontrolu pristupa EasyAccess. Sve informacije možete pronaći ovde.

Logistička rešenja po meri

Kompanija Jungheinrich koristi specijalne konstrukcije kako bi uvela nove načine za različite industrije da dizajniraju svoje transportne i proizvodne procese: optimalno prilagođene njihovim potrebama, maksimalno efikasne, sigurne i održive.

Pouzdano i bezbedno

Sa primenom sistema radio prenosa podataka možete znatno da smanjite Vaše troškove, kao i da fleksibilno reagujete na izmenjene prioritete naloga.

Imate pitanja?