+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Električni paletni viljuškar za nisko podizanje

Električni paletni viljuškari za nisko podizanje

Električni paletni viljuškari za nisko podizanje kompanije Jungheinrich su Vaši neumorni i visokoefikasni pomoćnici za transport tereta – bilo u skladištu ili u prodajnim prostorima sa uskim prostornim okolnostima. Raspoloživi kao ulazni modeli za lakše primene i za transport robe na kratkim, srednjim ili dugim deonicama.

Električni paletni viljuškari

Za lake transportne zadatke manjeg intenziteta

Vozila neće uvek biti preforsirana tokom jedne ili više smena. Zbog toga za lakše primene nudimo povoljne ulazne modele vozila.

Za kratke deonice u pešačkom režimu rada

Električni paletni viljuškar sa ručkom su jednostavna za rukovanje, izuzetno okretna i u potpunosti bezbedna. Sa do 25% manjom potrošnjom energije u poređenju sa prethodnim modelima.

Kao sredstvo za pešački/režim suvožnje

Savršeni za transport na srednjim deonicama. Izuzetno robusni. Pouzdani. Bezbedni. Zahvaljujući inovativnim opcijama, najbolje pripremljeni prema Vašim zahtevima.

Za duge deonice / ergonomski sa sedištem

Za horizontalni transport tereta do 2 tone ne postoji ništa bolje od Jungheinrich ESE električnih paletnih viljuškara sa vilama – sa ergonomskim bočnim sedištem.

Paletni viljuškari za nisko podizanje savladavaju svaki izazov

Paletni viljuškari za nisko podizanje oduševljavaju kao ekonomični pomoćnik za utovar i transport paleta malo iznad tla. Svejedno, da li su u pitanju kratke ili duge deonice, u isključivo pešačkom režimu rada ili u suvozačkom režimu rada: Pronađite odgovarajući električni paletni viljuškar za nisko podizanje za Vaše skladište. 

Odgovarajuć paletni viljuškar za nisko podizanje za svako rastojanje

Dužina puta u Vašem režimu rada posebno odlučuje o tome koji su paletni viljuškari za nisko podizanje odgovarajući za Vas. Za brz utovar i istovar robe, primera radi, preporučujemo električni paletni viljuškar sa rudom. Ukoliko želite da transportujete težak teret na srednje ili duže deonice, sa našim snažnim i bezbednim ESE električnim paletnim viljuškarima sa vilama ostvarićete najveću moguću stopu učinka. U ovim paletnim viljuškarima za nisko podizanje, operateri mogu da rade stojeći ili sedeći i da imaju dobar pregled zbog bočnog usmerenja. Pored toga, ergonomski oblikovane rude kojima se može delimično obostrano rukovati omogućavaju fleksibilan, komforan rad i osetno rasterećenje. 

Električni paletni viljuškar kolica za nisko podizanje savladavaju uspone

Управо приликом утовара и истовара првог реда палета на камионима или железничким вагонима, косине могу представљати проблем уобичајеним електричним палетним колицима са виљушком – али не и електричним палетним колицима за ниско подизање са подизањем на рампи. Она омогућавају изједначавање нивоа и до 15 одсто на рампама и успонима. Притом од великог броја додатних варијанти опреме и обележја учинковитости можете да бирате: од уградног пуњача, преко тастера за спороходну вожњу, па све до помоћи за тракцију.

Električni paletni viljuškar sa vilama za terete do 3,5 tone

Naši električni paletni viljuškar sa vilama brzo i bezbedno transportuju terete od 1,4 do 3,5 tone do odredišta – zahvaljujući svojim tihim i snažnim elektromotorima u kombinaciji sa snažnim baterijama. Na primer, paletni viljuškari za nisko podizanje EJE serije 2 lako dostižu maksimalnu dozvoljenu brzinu vožnje od 6 km/h u pešačkom režimu, čak i sa velikim teretom.

Smanjite operativne troškove pomoću električnih paletnih viljuškara

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji trofazne struje naših paletnih kolica za nisko podizanje, profitirajte od više učinka uz manje operativne troškove. Trofazna struja je oblik naizmenične struje iz regularne strujne mreže i pritom je ekonomičnija od jednosmerne struje. Ova tehnologija eliminiše potrebu za nekim komponentama i potrošnim delovima, zbog čega naša električna paletna kolica zahtevaju naročito minimalno održavanje. 

Imate pitanja?