+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Кампања, улазни модел, NHW Mayi

Радник месеца – сваког месеца

Реците збогом старим ручним палетним колицима са виљушком, набавите нову подршку. Било да је у питању премештање палета, складиштење или транспортовање: такође постоји одговарајући радник за све Ваше случајеве примене. Наравно, у Jungheinrich професионалном квалитету – по сниженој цени.

Појачање за Ваше пословање код транспортних и палетних радова. Померајте робу безбедно и једноставно као никада раније.

Са новим електричним палетним колицима EJE M13/M15 и EJC M10/M13 са једном или дуплом катарком или варијантом широког трага, посао Вам иде од руке једноставно и безбедно као никада до сада. Електрични погон Вам пружа снажну подршку, а интегрисана апаратура за пуњење осигурава брзо пуњење нових електричних палетних колица у било којој утичници. На тај начин су свестрани помагачи добро опремљени за спонтане мисије.

Наручите нова палетна колица у Jungheinrich Profishop-у

До Profishop-а


Палетирање, складиштење, транспортовање – искусите нова електрична палетна колица у акцији


Једноставно померајте тешке терете Једноставно померајте тешке терете

Време је да Ваша ручна палетна колица са виљушком оду у пензију и да једноставније и ергономичније померате тешке терете – са електричним погоном.


Доступно по сниженој цени Доступно по сниженој цени

Техничка помоћ која Вам је повремено потребна за краткотрајну употребу не треба да има високе почетне трошкове? Са новим електричним палетним колицима добијате доказан професионални квалитет по повољној цени.


Могу се користити у сваком тренутку и било где Могу се користити у сваком тренутку и било где

Увек спремни: захваљујући интегрисаном пуњачу који Вам омогућава да напуните нова електрична палетна колица у било којој утичници, увек сте спремни за спонтану употребу.


Флексибилна и практична за употребу Флексибилна и практична за употребу

EJE M13/M15 је опционо доступан са интегрисаним уређајем за мерење. Обавите два радна корака у једном: Робу померите и измерите. Чак се и провера пријема Ваше робе знатно поједностављује.


Изузетно окретан захваљујући компактним димензијама Изузетно окретан захваљујући компактним димензијама

Компактан дизајн и мала дужина предњег дела обезбеђују највећу могућу окретност. Захваљујући малој укупној висини, нова електрична палетна колица такође могу оптимално да се користе у уским складиштима.


Већа безбедност у свакодневном раду Већа безбедност у свакодневном раду

Наша нова електрична палетна колица нуде изврсну стабилност у вожњи и у кривинама. Компактне димензије омогућавају чак и ниским руковаоцима оптималну видљивост на врховима виљушки, а дубоко увучена заштита стопала смањује ризик од повреда.


Нижи сервисни трошкови захваљујући акумулатору без одржавања Нижи сервисни трошкови захваљујући акумулатору без одржавања

Гел акумулатор, у комбинацији са интегрисаним пуњачем, омогућава флексибилну употребу без потребе за допуњавањем воде.


Откријте нова палетна колица до детаља: 


Stage Дивиденда

Your Contact

Продаја

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?