+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Складиштење палета, статично

Статично складиштење палета

Палете и решеткасте кутије могу да се складиште на различите начине, у зависности од услова на Вашој локацији. Статично складиштење је идеално ако морате да померате робу само током ускладиштења, искладиштења или премештања робе у складишту.

Наше полице са једним местом специјално за решеткасте кутије обезбеђују оптимално коришћење простора. Захваљујући нашим полицама са више места, при слободној додели места у складишту добићете директан приступ свим артиклима. Притом, између два носача полице можете складиштити више палета на сваком нивоу. Полице за палете су за руковање помоћу бочних виљушкара са потисном катарком и комисионера стандардно испоручиви за висине од осам до десет метара. Уз то, високе полице можете надоградити до дванаест метара, при потпуно аутоматском режиму рада и до 40 метара. Полице са више места за уске пролазе указују на изузетно велике висине подизања и одликују се изузетно малом потребом површине за радне кораке.

Високе полице штеде простор  

Уз помоћнаших специјалних силоса с високим полицама штедите на градњи хала и зграда. Потпуно аутоматски управљани, могу да досегну висине и до 40 метара. Кров и зидови складишта су директно причвршћени за полице.

Системи полица за палете за FIFO и LIFO

Ако Ваше одржавање складишта са палетама функционише у складу са методом први улаз, први излаз (first-in-first-out, FIFO), пролазна полица или улазна/пролазна полица могу бити решење. Или радите са методом последњи улаз, први излаз (last-in-first-out, LIFO)? У том случају имамо полице које се угуравају са носачима за полице распоређеним један до другог – системи полица за палете са три до пет одсто нагињања.

Имате питања?