+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Content Полица с преградама, Teaser слика

Статично складиште малих делова

Мали делови и роба за комисионирање могу да се складиште на различите начине, у зависности од индивидуалних услова. Jungheinrich је спреман за сваку примену и нуди Вам одговарајућу полицу за мале делове за сваки задатак у складишту и комисионирању.

Са нашим полицама с преградама за мале и средње количине добићете оптимални приступ сваком артиклу. Могу се користити универзално за све бранше, како за мале делове, тако и за кабасту робу, са или без носача терета.

Полице с преградама за мале делове

Роба се складишти на полицама с преградама израђеним од челичног лима или дрвета, на неколико нивоа. Доступни су уклопљене или заврнуте полице за мале делове, а погодне су и за мануелно и за аутоматско руковање. У облику система високих полица са висином вишом од дванаест метара можете руковати ручно или путем уређаја за руковање полицама, као и комисионерима, виљушкарима за уске пролазе и виљушкарима за високе полице.

Врхунске перформансе у аутоматском складишту малих делова

Кратко време приступа, оптимално искоришћавање простора и високо преузимање – предности нашег аутоматског складишта малих делова (AKL) су очигледне.  Ускладиштење и искладиштење робе је потпуно аутоматско.

Имате питања?