+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Половни виљушкари

Половни виљушкари

Jungheinrich JUNGSTARS – као нови.Као Jungheinrich.

Половни JUNGSTARS компаније Jungheinrich су међу најбољима на тржишту. Нашом врхунском репарацијом са 5 звездица осигуравамо да је свако возило репарирано према највишим техничким и визуелним стандардима, у складу са највишим стандардима безбедности и одрживости.

Толико смо сигурни у квалитет и дуговечност наших JUNGSTARS-а, да сваки од наших репарираних возила долази са гаранцијом од 12 месеци – баш као и потпуно нови виљушкари компаније Jungheinrich. И то је најбољи доказ да су наши JUNGSTARS-и „нови као и компанија Jungheinrich“.

Наши половни виљушкари са 5 звездица

Сви наши половни виљушкари репарирају се у складу са нашим стандардом квалитета са 5 звездица, у специјално изграђеном центру за половне уређаје. Ваша предност: професионална репарација са компетенцијом произвођача. Посебну пажњу посвећујемо томе да осигурамо да су испуњени актуелни стандарди безбедности и да се све техничке компоненте тестирају, ремонтују и, ако је потребно, замене. Осим тога, захваљујући комплетном чишћењу и фарбању, наши половни виљушкари су у визуелно беспрекорном стању. То Вам гарантујемо потписом и печатом. Чак и експерти скоро да не могу да разликују ове репариране уређаје од нових.

Наша репарација половних возила штеди 80 одсто CO2 у поређењу са производњом нових. Уместо уградње нових делова, поново репарирамо компоненте чиме се штеде ресурси. Осим тога, осигуравамо стручно и еколошки исправно одлагање радних супстанци и возила која су обавила свој посао.

JUNGSTARS обећавају: више од свега

Гаранција за возило од 12 месеци

Гаранција за акумулатор од 12 месеци

Без одржавања у периоду од 12 месеци

Нова безбедносна провера

Могућност враћања у року 10 дана

Пробна вожња у Вашој филијали

Могућност продужења гаранције на 18 месеци

Могућност избора комплетног сервиса

Гаранција мобилности у оквиру уговора за комплетан сервис

Атрактивне могућности финансирања

Обрачунавање Вашег "половњака"


Избор од преко 60.000 виљушкара

Профитабилност и перформансе не морају бити међусобно искључиве. Уверите се и само и пронађите жељени виљушкар од преко 600 одмах доступних JUNGSTARS, као и преко 60.000 доступних виљушкара широм света које смо репарирали за Вас. Преко наше претраге половних виљушкара брзо ћете пронаћи оно што тражите: било да су у питању електрични, дизел или гасни виљушкари или хоризонтални комисионери, бочни виљушкари са потисном катарком или пешачким режимом за високо подизање. На захтев, можете да изаберете годину производње, висину подизања и опрему. Ако не можете да пронађете оно што тражите, контактирајте нас. Пронаћи ћемо прави виљушкар за Вас.

Овако ћете финансирати Ваш половни виљушкар

Индивидуални концепти и профитабилност: Профитирајте од нашег богатог искуства у области финансирања виљушкара. Нудимо Вам повољне рате и за Вас састављамо пакет личних финансијских услуга. Ако више волите флексибилније решење, радо ћемо Вас посаветовати о пореским и практичним предностима уговора о лизингу или изнајмљивању. Заједно ћемо пронаћи право решење за Ваше предузеће.

Перфекција до детаља

Репарација наших половних виљушкара ће уследити након јединственог и за сва возила идентичног поступка у шест корака. Сваки корак подлеже најстрожијим контролама квалитета током целокупног процеса.

Jungheinrich JUNGSTARS

Куповином JUNGSTARS, имате комбинацију економских, техничких и еколошких предности. Такође профитирате од разноврсних услуга, које само компанија Jungheinrich нуди.

Пре свега више

Захваљујући јединственој индустријској репарацији у једној од најмодернијих фабрика у Европи, наша поново репарирана возила не спадају само међу најбољим половним – виљушкари постају као нови, са најбољим односом цена и перформанси у бранши.

Са овим саветима урадићете све како треба

Половни виљушкар је свеже опран и исполиран и сија у пуном сјају, а цена је добра – права прилика. Заиста? Чак и више него приликом куповине новог возила, важност темељне провере долази на видело када је реч о куповини половног виљушкара.


Имате питања?