+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Специјална конструкција
Оптимална решења за Ваше посебне потребе

Специјална конструкција

Логистика је много више од транспорта са места А до места Б. Захтеви су различити, као и индустрије и бранше. Ако наши серијски производи не испуњавају Ваше специјалне транспортне потребе на одговарајући начин, решење за специјалне конструкције може евентуално бити погодно за Вас.

Таква решења примера ради комбинују специјалан део терета са серијским погонским делом. И то тачно онако како Вам је потребно за Ваше производне и логистичке процесе. Да бисмо пронашли прилагођена транспортна решења за индустријску употребу, комбинујемо софистицирани инжењеринг и иновативну снагу са процесним и производним знањем једног од водећих међународних понуђача из области интерне логистике. 

Посебне конструкције су врхунска дисциплина оријентације ка клијентима компаније Jungheinrich. У зависности од степена прилагођавања и броја комада, производимо специјалне уређаје за Ваше специфичне примене у малим серијама, прилагођеним производима или индивидуалној производњи. Једина ствар која је важна је оно што желите да постигнете са Вашим специјалним конструкцијама.

Ево неких од наших решења за специјалне конструкције:

Штампа / папир

Индустрија

Хемијска / фармацеутска индустрија

Аутомобилска индустрија

Индустрија пића

Аеродром

Са нашим специјалним конструкцијама нудимо Вам прилагођена транспортна решења.
Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?