+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Services

Услуге

„Урадићемо све што треба!“, говорио је наш оснивач фирме Др. Friedrich Jungheinrich. У томе се опет огледа култура наше фирме и наш захтев за сервисне услуге: Само они који решавају проблеме преузимају одговорност – за своје клијенте и за себе. 

Право партнерство и лојалност, на тим вредностима је Др. Friedrich Jungheinrich засновао наше предузеће. Ове вредности су и данас важне и имају највећи приоритет. Без обзира да ли је реч о клијенту, испоручиоцу или запосленом: компанија Jungheinrich се ослања на дугорочне, одрживе и искрене односе. Они су подржани широким спектром производних услуга и решења, које можете да изаберете флексибилно и појединачно. 

Тренутно имамо ниво услуга од 98%, чиме смо поставили стандард у нашој бранши. Наша сервисна мрежа обухвата више од 5.300 квалификованих техничара корисничке службе широм света. То значи да у кратком року можемо бити код Вас, где год да се налазите.

Осим сервиса возила и системских услуга, нудимо Вам и подршку и саветовање по питању анализе и оптимизације Ваших логистичких захтева (нпр. проток материјала, управљање флотом или системом складишта). Радни амбијент и задаци Ваших запослених су нам подједнако важни. Креирали смо свеобухватне курсеве обуке у којима доносимо сва наша искуства и решења. Они обухватају од обуке возача и комисионера, преко правилног управљања акумулатором, па све до безбедносне обуке.

Увек можете да се ослоните на једну ствар: без обзира да ли сте велико или мало предузеће, компанија Jungheinrich Вам пружа управо ону производну услугу која Вам је потребна да бисте били успешни. Све то широм света, са истим врхунским квалитетом.

Ваш пут до транспортног средства за складишта

Потребно Вам је транспортно средство на кратко време? Или размишљате о дугорочним задацима? Или желите да оптимизујете Вашу флоту виљушкара? Или желите да добијете финансијску понуду по Вашој мери? Имамо решење за све. У складу са Вашим потребама.

Наше сервисно обећање

Само за оригинални резервни део омогућавамо гарантни захтев за Вашу флоту. Испоручујемо оригинални резервни део експресно преко ноћи.

Кориснички сервис са додатом вредношћу

Престанак рада и застој су нервирајући и, пре свега, скупи. Наш премијум сервис ће Вас импресионирати својим разноврсним услугама и савршено се прилагођава Вашим жељама и потребама. Дакле, можете бити сигурни да Ваша техника функционише несметано и поуздано.

Увек пуна електрична снага за Ваш возни парк

Пуна снага за складишну логистику: компанија Jungheinrich Вам нуди савршен сервис за Ваша електрична транспортна средства за складишта. Сервис акумулатора, резервни акумулатори и сервис пуњача – то Ваше процесе константно одржава у покрету и исплати се. Све информације можете пронаћи овде. 

Без обзира где и кад – увек спремно за употребу

Компанија Jungheinrich спаја компетенцију произвођача са искуством и стручношћу понуђача целокупног решења. Од планирања, преко реализације, па све до сервиса и подршке од стране наших запослених у корисничкој служби: ми то радимо! 

Одржавање или поправка – реците путем апликације!

Упити корисничкој служби у било које доба? Користите нашу Jungheinrich сервисну апликацију!

За безбедно складиште, без незгода

Од обуке возача до „SAFEwalk-а“: Компанија Jungheinrich нуди разне услуге за повећање безбедности у складишту. Фокус је на здрављу возача. Све информације о спречавању незгода можете пронаћи овде.

Stefan Brehm
Stefan Brehm
Потпредседник постпродаје, Jungheinrich Service & Parts AG & Co. KG

Услуга је много више од перформанси.

Имате питања?