+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Оригинални резервни делови

Оригинални резервни делови

Оригинал осигурава безбедност

Компетенција произвођача је само у оригиналном резервном делу

Jungheinrich сервис широм света користи само оригиналне резервне делове. То је зато што само оригинални резервни део осигурава максималну поузданост и задржавање вредности, одржавајући оптималну интеракцију свих компоненти.

Оригинал омогућава гарантне захтеве

Компанија Jungheinrich гарантује сертификовани квалитет

Само Jungheinrich оригинални резервни део испуњава захтеве високих перформанси за возила и материјал. Употреба страних делова може да доведе до тешких незгода и скупог престанка рада.

Оригинал стиже вечерас

Компанија Jungheinrich Вам нуди доступност резервних делова од 98%.

Ваш виљушкар се покварио и потребан Вам је резервни део што пре? Захваљујући експресној испоруци преко ноћи, Jungheinrich резервни делови се испоручују директно корисничким возилима сервисних техничара и код Вас су наредног јутра.Са оригиналом увек на сигурној страни

Само са оригиналним Jungheinrich котуровима и точковима, Ваш виљушкар може да оствари оптималне перформансе. Верујте стручности произвођача. Нудимо Вам обиман портфолио котурова и точкова, одговарајућих за сваки виљушкар.

Оригинални резервни делови

Нови безбедносни параметри, измењени процеси у складишту и логистички процеси или законски прописи воде често до тога да се промене захтеви у вези са виљушкарима и периферијом складишта. Једноставне опције додатне опреме често помажу у обнављању потражње. 

Увек пуна електрична снага за Ваш возни парк

Пуна снага за складишну логистику: компанија Jungheinrich Вам нуди савршен сервис за Ваша електрична транспортна средства за складишта. Сервис акумулатора, резервни акумулатори и сервис пуњача – то Ваше процесе константно одржава у покрету и исплати се. Све информације можете пронаћи овде. 

Најбољи резервни део. Само на клик од Вас.

Наручите наше оригиналне резервне делове без имало муке и једноставно са Jungheinrich Parts Online.

Да ли желите да сазнате више о Jungheinrich оригиналним резервним деловима? Контактирајте нас.

Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?