+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Service_Technician_Action
Jungheinrich оригинални прибор и накнадно опремање

Накнадно опремање / прибор

Нови безбедносни параметри, измењени процеси у складишту и логистички процеси или законски прописи воде често до тога да се промене захтеви у вези са виљушкарима и периферијом складишта. Једноставне опције додатне опреме често помажу у обнављању потражње. 

Предности за Вас:

  • Компетентност произвођача
  • Обиман портфолио производа - увек прилагођен Вашим индивидуалним захтевима
  • Повећање продуктивности и безбедности у складишту

Оригинална накнадна опрема компаније Jungheinrich

Захтеви за транспортно средство за складишта често се мењају само током његовог радног века. Разлози могу бити нпр. промењене примене виљушкара, нови захтеви из области заштите на раду или законских прописа. Повећање продуктивности и ефикасности такође често пружа подстицај за оптимизацију или прилагођавање радних процеса.

У многим случајевима, једноставно се врши накнадно опремање, како би се помогло да виљушкар и складиште брзо и без трошкова испуне нове захтеве. За индивидуална накнадна опремања, квалификовани сервисни техничар компаније Jungheinrich је у сваком тренутку доступан да Вашем виљушкару или чак целокупној зони складишта обезбеди професионалну опрему прилагођену Вашим потребама.

Са оригиналним накнадним опремањем компаније Jungheinrich, пружамо Вам подршку да се суочите са новим изазовима и да их прилагодите Вашим индивидуалним потребама. 

Сазнајте више о оригиналном прибору и накнадном опремању компаније Jungheinrich. Одмах ступите у контакт са нама.

Накнадно опремање литијум-јонском технологијом

Као пионир у индустрији интралогистике, са сопственим истраживањем, развојем и производњом акумулатора, компанија Jungheinrich Вам нуди целокупну експертизу у области литијум-јонске технологије из једног извора.
Сада надоградите Ваш виљушкар са литијум-јонским акумулатором и повећајте радно време уз максималну енергетску ефикасност.

Наши литијум-јонски акумулатори нуде изузетну енергетску ефикасност уз дуги век трајања.

Сазнај вишеИмате питања?