+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Service_Technician_Action
Originalni pribor i naknadno opremanje

Naknadno opremanje / pribor

Novi bezbednosni parametri, izmenjeni procesi u skladištu i logistički procesi ili zakonski propisi vode često do toga da se promene zahtevi u vezi sa viljuškarima i periferijom skladišta. Jednostavne opcije dodatne opreme često pomažu u obnavljanju potražnje.

Prednosti za Vas:

  • Kompetentnost proizvođača
  • Obiman portfolio proizvoda - uvek prilagođen Vašim individualnim zahtevima
  • Povećanje produktivnosti i bezbednosti u skladištu

Originalna naknadna oprema kompanije Jungheinrich

Zahtevi za transportno sredstvo za skladišta često se menjaju samo tokom njegovog radnog veka. Razlozi mogu biti npr. promenjene primene viljuškara, novi zahtevi iz oblasti zaštite na radu ili zakonskih propisa. Povećanje produktivnosti i efikasnosti takođe često pruža podsticaj za optimizaciju ili prilagođavanje radnih procesa.

U mnogim slučajevima jednostavno se vrši naknadno opremanje, kako bi se pomoglo da viljuškar i skladište brzo i bez troškova ispune nove zahteve. Za individualna naknadna opremanja, kvalifikovani Jungheinrich servisni tehničar je u svakom trenutku dostupan da Vašem viljuškaru ili čak celokupnoj zoni skladišta obezbedi profesionalnu opremu prilagođenu Vašim potrebama.

Sa originalnim naknadnim opremanjem kompanije Jungheinrich, pružamo Vam podršku da se suočite sa novim izazovima i da ih prilagodite Vašim individualnim potrebama. 

Saznajte više o originalnom priboru i naknadnom opremanju kompanije Jungheinrich. Odmah stupite u kontakt sa nama.

Naknadno opremanje litijum-jonskom tehnologijom

Kao pionir u industriji intralogistike, sa sopstvenim istraživanjem, razvojem i proizvodnjom baterija, kompanija Jungheinrich Vam nudi celokupnu ekspertizu u oblasti litijum-jonske tehnologije iz jednog izvora.
Sada nadogradite Vaš viljuškar sa litijum-jonskom baterijom i povećajte radno vreme uz maksimalnu energetsku efikasnost.

Naše litijum-jonske baterije nude izuzetnu energetsku efikasnost uz dugi vek trajanja.

SAZNAJTE VIŠE



Imate pitanja?