+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Логистички системи
Без обзира где и кад – увек спремно за употребу

Сервис за логистичке системе

Компанија Jungheinrich спаја компетенцију произвођача са искуством и стручношћу понуђача целокупног решења. Од планирања, преко реализације, па све до сервиса и подршке од стране наших запослених у корисничкој служби: ми то радимо! 

Ми смо ту за Вас – у било које доба!

Ако нека сметња ограничава перформансе Вашег постројења, ми смо одмах на лицу места. Поуздано Вас подржавамо и тако успостављамо жељену расположивост постројења. Наши софтверски стручњаци из централне подршке располажу са вишегодишњим искуством и помажу Вам да проблем решите путем даљинског приступа. Уколико то из неког разлога није могуће, наши квалификовани техничари корисничке службе ће се појавити што је брже могуће на лицу места. За то ћемо се побринути захваљујући нашој уско повезаној глобалној сервисној мрежи. Наравно да глобално важе наши јединствени високи стандарди квалитета. Тако можете бити уверени да ће се време мировања у оквиру Вашег логистичког система смањити на апсолутни минимум. 

Content Логистички системи

Преглед нашег портфолија производа

Услуге сервиса и подршке по мери

Уска повезаност између централне дежурне линије подршке за софтвер и технике управљања и сервиса на лицу места гарантују Вам велику расположивост Вашег постројења и беспрекоран режим рада Вашег логистичког система. Ви се фокусирајте на Ваш посао – ми ћемо се побринути о Вашем постројењу. 

Преглед предности сервиса и подршке за логистичке системе:

  • Велика поузданост процеса – кроз осигурану расположивост постројења.
  • Максимална безбедност и транспарентност трошкова – захваљујући индивидуалним понудама сервиса и подршке.
  • Повећана уштеда времена – само контакт особа за Ваш логистички систем.
  • Продужен век трајања Вашег постројења – кроз редовно одржавање и проверу Вашег постројења.
  • Повећане перформансе – користите више времена за Ваш кључни посао. 

Сервис за логистичке системе

Увек на правој страни – са нашим сервисом за логистичке системе

У свако доба и свуда ћемо се у најкраћем времену побринути за то да се Ваше постројење и уређаји сервисирају за беспрекоран рад Вашег логистичког система.

Наш сервис за Вас обухвата следеће услуге:

Сви ови сервиси се могу индивидуално прилагодити по жељи клијента.

Радо ћемо Вас посаветовати. Одмах закажите термин!


Подршка за логистичке системе

Content Логистички системи (1)

Увек доступна за Вас – наша подршка за логистичке системе у било које доба

Наши запослени у подршци су Ваше прве контакт особе у случају сметњи или општих питања о Вашем логистичком систему. Овде раде искључиво запослени са вишегодишњим искуством, који по правилу могу одмах решити већи део Ваших упита путем даљинског приступа. Уколико то није могуће, наши запослени у подршци одмах контактирају техничара корисничке службе на лицу места, јер код нас сервис и подршка раде као повезан систем.
На важне упите подршке, по правилу реагујемо у року који се мери минутима, а максимално до једног сата. Тако за Вас минимизујемо ризик од престанка рада и обезбеђујемо максималне перформансе Вашег система 365 дана у години. 

Наша подршка је за Вас у следећим областима:

Content Логистички системи, карта
Service_Technician_Action

Глобална Jungheinrich мрежа - увек и свуда у Вашој близини.

Дан за даном, више од 4.800 искусних Jungheinrich техничара корисничке службе и преко 6.300 запослених у области постпродаје се глобално брину о томе да Ваш логистички режим рада функционише сигурно и беспрекорно. Притом се ослањамо на нашу компетенцију као произвођач, као и на најмодерније дијагностичке алате и велику расположивост резервних делова. 


Радо ћемо Вас посаветовати. Одмах закажите термин!

Имате питања?