+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Логистички системи
Bez obzira gde i kad – uvek spremno za upotrebu

Servis za logističke sisteme ​

Kompanija Jungheinrich spaja kompetenciju proizvođača sa iskustvom i stručnošću dobavljača celokupnog rešenja. Od planiranja, preko realizacije, pa sve do servisa i podrške od strane naših zaposlenih u korisničkoj službi: mi to radimo!

Mi smo tu za Vas – u bilo koje doba!

Ako neka smetnja ograničava performanse Vašeg postrojenja, mi smo odmah na licu mesta. Pouzdano Vas podržavamo i tako uspostavljamo željenu raspoloživost postrojenja. Naši softverski stručnjaci iz centralne podrške raspolažu sa višegodišnjim iskustvom i pomažu Vam da problem rešite putem daljinskog pristupa. Ukoliko to iz nekog razloga nije moguće, naši kvalifikovani tehničari korisničke službe će se pojaviti što je brže moguće na licu mesta. Za to ćemo se pobrinuti zahvaljujući našoj usko povezanoj globalnoj servisnoj mreži. Naravno da globalno važe naši jedinstveni visoki standardi kvaliteta. Tako možete biti uvereni da će se vreme mirovanja u okviru Vašeg logističkog sistema smanjiti na apsolutni minimum. 

Content Логистички системи

Pregled našeg asortimana proizvoda

Usluge servisa i podrške po meri

Uska povezanost između centralne dežurne linije podrške za softver i tehnike upravljanja i servisa na licu mesta garantuju Vam veliku raspoloživost Vašeg postrojenja i besprekoran režim rada Vašeg logističkog sistema. Vi se fokusirajte na Vaš posao – mi ćemo se pobrinuti o Vašem postrojenju. 

Pregled prednosti servisa i podrške za logističke sisteme:

  • Velika pouzdanost procesa – kroz osiguranu raspoloživost postrojenja.
  • Maksimalna bezbednost i transparentnost troškova – zahvaljujući individualnim ponudama servisa i podrške.
  • Povećana ušteda vremena – samo kontakt osoba za Vaš logistički sistem.
  • Produžen vek trajanja Vašeg postrojenja – kroz redovno održavanje i proveru Vašeg postrojenja.
  • Povećane performanse – koristite više vremena za Vaš ključni posao. 

Servis za logističke sisteme

Uvek na pravoj strani – sa našim servisom za logističke sisteme

U svako doba i svuda ćemo se u najkraćem vremenu pobrinuti za to da se Vaše postrojenje i uređaji servisiraju za besprekoran rad Vašeg logističkog sistema.

Naš servis za Vas obuhvata sledeće usluge:

Svi ovi servisi se mogu individualno prilagoditi po želji klijenta.

Rado ćemo Vas posavetovati. Odmah zakažite termin!


Podrška za logističke sisteme

Content Логистички системи (1)

Uvek dostupna za Vas – naša podrška za logističke sisteme u bilo koje doba

Naši zaposleni u podršci su Vaše prve kontakt osobe u slučaju smetnji ili opštih pitanja o Vašem logističkom sistemu. Ovde rade isključivo zaposleni sa višegodišnjim iskustvom, koji po pravilu mogu odmah rešiti veći deo Vaših upita putem daljinskog pristupa. Ukoliko to nije moguće, naši zaposleni u podršci odmah kontaktiraju tehničara korisničke službe na licu mesta, jer kod nas servis i podrška rade kao povezan sistem.
Na važne upite podrške, po pravilu reagujemo u roku koji se meri minutima, a maksimalno do jednog sata. Tako za Vas minimizujemo rizik od prestanka rada i obezbeđujemo maksimalne performanse Vašeg sistema 365 dana u godini. 

Naša podrška je za Vas u sledećim oblastima:

Content Logistički sistemi, karta
Service_Technician_Action

Globalna Jungheinrich mreža - uvek i svuda u Vašoj blizini

Dan za danom, više od 4.800 iskusnih Jungheinrich tehničara korisničke službe i preko 6.300 zaposlenih u oblasti postprodaje se globalno brinu o tome da Vaš logistički režim rada funkcioniše sigurno i besprekorno. Pritom se oslanjamo na našu kompetenciju kao proizvođač, kao i na najmodernije dijagnostičke alate i veliku raspoloživost rezervnih delova. 


Rado ćemo Vas posavetovati. Odmah zakažite termin!

Imate pitanja?