+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Акумулатори и пуњачи
У свако доба напуњени и спремни за употребу

Управљање енергијом

Сервис акумулатора, резервни акумулатори и сервис пуњача: компанија Jungheinrich Вам нуди комплетне сервисне услуге за Ваша електрична транспортна средства за складишта. Тиме Ваша складишна логистика остаје одрживо у покрету – и то константно.

Електрично погоњена транспортна средства за складишта морају бити константно под напоном, како би се у складишту могло економично пословати. За то смо направили свеобухватан сервисни пакет у вези са електрификацијом Вашег возног парка: од припреме резервних или изнајмљених акумулатора, преко савета за негу, провере статуса по провери акумулатора, па све до одржавања акумулатора. Jungheinrich сервис пуњача се брине о провери и обезбеђивању функционалности Ваших пуњача, како ваши акумулатори током циклуса пуњења не би били оштећени и како би дугорочно били потпуно спремни за употребу.

Предности за Вас:

  • Компетентност произвођача
  • Продужење века трајања Ваших акумулатора и пуњача
  • Повећање безбедности и перформанси Вашег возила

Сервис пуњача

Да ли желите да будете на сигурној страни?
Онда је наш безбедносни сервис за пуњаче акумулатора права ствар за Вас!

Са нашим безбедносним сервисом сте дефинитивно на сигурној страни по питању придржавања прописа за спречавање незгоде (UVV) и прописа струковног удружења (нпр. DGUV пропис 68). То је зато што ми поред техничког надзора преузимамо и надзор и придржавање рокова испитивања и свих административних радова у вези са тим.
Користите предности наше контроле функција у складу са DGUV прописом 3 и VDE 0701/02:

  • максимална безбедност за све руковаоце.
  • Придржавање свих прописа у складу са роковима.
  • Дугорочна инвестициона безбедност за возило, акумулатор и пуњач.
  • Налепница о испитивању.
  • Детаљни извештај о испитивању.

Код нас ћете пронаћи одговарајући пуњач за Ваш акумулатор.

Сазнај више

Stage Технологија пуњења

Сервис акумулатора

За трајно конзистентан учинак, потребни су одговарајући снабдевачи енергијом. Са нама сте на сигурној страни. Било да се ради о резервном или изнајмљеном акумулатору или ако имате питања о нези истог, код нас сте на правој адреси. Почевши са провером статуса, преко провере акумулатора, чишћења акумулатора, па све до редовног одржавања акумулатора, у понуди имамо одговарајуће производе за Вас.

Компанија Jungheinrich је пионир у области електричне мобилности. Уверите се сами у висок квалитет и врхунске перформансе наших акумулатора.

Сазнај више

Content Управљање енергијом

Саветовање о енергији на лицу места

Један од наших квалификованих стручњака Вам по жељи креира енергетски концепт који је оптимално усклађен према Вашим потребама. 

За једноставан и ефикасан прелазак Ваше флоте на наше литијум-јонске акумулаторе и технологију пуњења, један од наших стручњака за енергију Вас по жељи у потпуности саветује о енергији. То поред IST анализе постојећих система и процеса садржи и креирање енергетских профила и концепата пуњења за оптимизацију Вашег целокупног енергетског биланса. 


Индивидуално саветовање

Планирање, пројектовање и реализација: наши стручни саветници су Вам такође на располагању у свим фазама имплементације. Од надоградње у појединачном возилу, па све до превођења целе флоте возила, са допуњавањем код примене у више смена. Нудимо Вам индивидуално решење. Профитирајте од концентрисане снаге наше литијум-јонске технологије. Уверите се сами. 

Радо ћемо Вас посаветовати о томе.


Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт


Имате питања?