+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Кључне услуге

Услуге за возила

На крају, рачунају се само перформансе Ваше логистике. Да бисте се у потпуности усредсредили на своје пословање, ми бринемо о Вашој флоти возила и опреми складишта помоћу наших сервисних услуга попут одржавања и поправке.

Да ли желите безбрижан пакет комплетног сервиса који је најбоља опција за Вас или тражите услуге одржавања и поправке по мери за Вашу флоту и Ваше складиште? Имате избор. Преко 5.300 техничара корисничке службе широм света стоје Вам на располагању за помоћ и савете. Спречавање скупог престанка рада или застоја је увек циљ. Све то из једног извора.

Наше кључне услуге такође обухватају интелигентно управљање енергијом за акумулаторе и пуњаче, као и сервис гума и безбедносни сервис. Поред тога, ту су такође и есенцијални интралогистички задаци, као што су хидраулични сервис, обука возача и безбедносна обука или стручне услуге инспекције полица: све за Ваш успех и апсолутну поузданост Ваших логистичких процеса.

100% оперативне спремности – 0% ризика

Нашу понуду комплетног сервиса смо усагласили са Вашим потребама и нудимо Вам потпуну инвестициону безбедност кроз фиксно обрачунате трошкове.

Акција уместо реакције

Редовна нега и одржавање максимизују оперативну спремност Вашег виљушкара. Наш сервис нуди безбедност планирања кроз индивидуалне интервале.

Сигурно и плански

Правовременом и професионалном заменом хидрауличног уља са одлагањем у складу са заштитом животне средине обезбедићете дугорочну поузданост и дуговечност Ваших возила. То ће наши стручњаци радо преузети за Вас.

Поверење је добро – контрола је прописана

Спровешћемо Вас кроз мноштво параграфа и подразумева се да ћемо се побринути и о прописној употреби Вашег виљушкара.    

Нико боље од нас не разуме интеракцију Jungheinrich виљушкара и гума.

Ми не мирујемо

Минимизујте застоје Ваших возила: наша густа сервисна мрежа и наши стручни техничари то чине могућим.

Имате питања?