+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Здравље и безбедност

Jungheinrich безбедносна решења

Заштита од 360 степени компаније Jungheinrich.
Где год људи и машине раде заједно, безбедност игра посебну улогу. Не само у појединачним зонама, већ и са свеобухватним погледом на читаво амбијент складишта. Због тога Вам нудимо бројна решења, производе и услуге који значајно повећавају безбедност Ваших интралогистичких процеса. То је зато што већа безбедност истовремено значи више снаге и мање трошкова.

Content Здравље: Безбедност Добро заштићени у свим зонама складишта.

Заштита од 360 степени компаније Jungheinrich обухвата пет опасних зона у складишту: наша безбедносна решења штите Ваше запослене, робу и опрему складишта, као и Ваше машине и податке, од незгода и злоупотребе. Помажемо Вам да идентификујете опасности пре него што се нешто деси и осигуравамо већу безбедност складишта у будућности.

Компетентно саветовање о безбедности

Растућа сложеност и растућа динамика у оквиру процеса у складишту старају се о потенцијалним опасностима у режиму рада складишта. SAFEwalk компаније Jungheinrich Вам омогућава да у потпуности побољшате безбедност у Вашем складишту – тиме смањујете трошкове и штитите ресурсе Вашег предузећа.

Сигурно напредовање

Заштита људи нам је на првом месту. Нудимо велики број опција возила, које оптимално штите Ваше запослене од судара са возилима и других незгода. Уз то, наш ергономски дизајн возила је дугорочно повољан ради Вашег растерећења и здравља.

Ваша роба и њена неоштећеност су важна основа за успех Вашег предузећа. Наши многобројни системи асистенције Вам омогућавају да их оптимално заштитите и да осигурате своју продуктивност и безбедност испоруке. Тиме штедите време и новац. 

Оштећенe опреме складишта представљају ризик по Ваше запослене, возила и ускладиштену робу. Да бисмо гарантовали безбедност у Вашим складиштима и спречили скупа оштећења, наши стручњаци обезбеђују да буде искључен било какав вид ризика на који би се могло рачунати.

Да бисте обезбедили дугорочну расположивост Ваших возила, није потребно само редовно одржавање и сервисирање. Избегавање незгода и оштећења возила због примене силе такође је важан аспект при заштити Ваших возила.

Да бисмо заштитили Ваше вредне корпоративне податке и информације од злоупотребе и губитка, нудимо Вам наша сертификована безбедносна решења. Наши висококвалификовани стручњаци за ИТ обезбеђују да производи буду савршено прилагођени захтевима Вашег предузећа.

Имате питања?