+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Заштита људи 2
Сигурно напредовање

Заштита људи

Заштита људи нам је на првом месту. Нудимо велики број опција возила, које оптимално штите Ваше запослене од судара са возилима и других незгода. Уз то, наш ергономски дизајн возила је дугорочно повољан ради Вашег растерећења и здравља.

Content Заштита људи 1

Идентификација лица компаније Jungheinrich

Да све имате у виду.

Камера за вожњу уназад са идентификацијом лица је интелигентни систем асистенције за возача, који спречава сударе виљушкара са људима. Код вожње уназад, систем скенира зону опасности помоћу стерео камера и притом не идентификује само препреке, већ и прави разлику између људи и предмета. Уколико се лице нађе у непосредној близини иза виљушкара, систем активира како оптичке, тако и акустичне упозоравајуће сигнале. Тако возач има све у виду и може правовремено да реагује.

Користи за Вас као клијента:

  • Избегавање незгода са угрожавањем лица
  • Растерећење возача
  • Једноставно надоградив и без одржавања

Контактирајте нас одмах!

Заштита људи

Обуке возача

Неквалификовани возачи често нестручно обављају посао. То нарочито може бити скупо приликом незгоде и имати тешке последице. Компанија Jungheinrich Вас може поуздано заштитити.

Са обуком возача, која у пуном обиму одговара захтевима основног начела 308-001 DGUV и члана 68 Одредбе DGUV. Са обуком возача, која је додатно сертификована од стране SGS-а (Société Générale de Surveillance).
Укратко: уз обуку возача, која нуди максимум безбедности возачима и оператерима.

Информишите се о нашим обукама возача.

Основна обука

Са нама се сигурно возите

Возач, који је обучен у складу са Директивама струковног удружења, доприноси повећању безбедности у режиму рада и ефикасније користи свој виљушкар. Директан пут до квалификоване обуке и придржавања свих одредби и прописа води преко Jungheinrich обуке за возача директно до возачке дозволе.
За информације о садржајима и терминима наших обука за возача, директно се обратите Вашој филијали.
Обуке за возаче компаније Jungheinrich могу да уследе у нашој филијали или – по жељи – такође и у Вашој фирми.

Обука за комисионере

Ова обука се бави искључиво управљањем хоризонталним комисионерима.

Обука за уске пролазе

Обука се бави управљањем виљушкарима за високе полице и одговара степену 2 у складу са основним начелом 308-001 DGUV-а. Неопходан услов је возачка дозвола у складу са степеном 1.

Безбедносна обука

И возачи виљушкара са дужом праксом у вожњи праве грешке с времена на време. Уз то је у складу са прописима струковног удружења (DGUV пропис 1/§4) неопходно подучавање једном годишње. За тај круг учесника нудимо специјално прилагођену додатну обуку. Знања се освежавају у складу са праксом и вредне напомене се дају ради побољшања безбедности.
 

Овде ћете пронаћи додатне информације о нашим производима за заштиту људи:

Контактирајте нас ради Ваше индивидуалне понуде:

Имате питања?