+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage SAFEwalk
Компетентно саветовање о безбедности

SAFEwalk

Растућа сложеност и растућа динамика у оквиру процеса у складишту старају се о потенцијалним опасностима у режиму рада складишта. SAFEwalk компаније Jungheinrich Вам омогућава да циљано побољшате безбедност у Вашем складишту – тиме смањујете трошкове и штитите ресурсе Вашег предузећа.

Компетентно саветовање о безбедности

Пошто није довољно размотрити само појединачне опасне зоне, ми следимо целокупан приступ са SAFEwalk-ом, са којим покривамо све релевантне безбедносне аспекте. Током обиласка Вашег складишта, специјално обучени запослени компаније Jungheinrich заједно са Вашим службеником за безбедност пажљиво прегледају следеће зоне:

  • Квалификацију и подобност возача виљушкара.
  • Опрему и коришћење транспортних средстава за складишта.

  • Целокупно окружење у складишту.

На основу наше стандардизоване контролне листе, можемо са сигурношћу да откријемо безбедносне недостатке. Након тога ћете добити вредне препоруке за оптимизацију свог окружења у складишту. У зависности од величине складишта, SAFEwalk траје око 2 до 3 сата. То не утичe на Ваш рад у складишту и посао може несметано да се настави.

Stage SAFEwalk (1)

Предности за Ваше предузеће:

  • Повећана безбедност за запослене.
  • Повећана ефикасност захваљујући смањеном времену престанка рада и прекида.
  • Веће задовољство клијената због мање оштећења на роби.

  • Дугорочна безбедност трошкова путем превентивних радњи.

Желите да повећате безбедност Ваших запослених, машина и опреме складишта према SAFEwalk-у? Наравно, компанија Jungheinrich ће бити уз Вас од планирања до имплементације. Радо ћемо Вас посаветовати.

Контактирајте нас ради Ваше индивидуалне понуде:

Имате питања?