+381 22 342-951 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage SAFEwalk
Kompetentno savetovanje o bezbednosti

SAFEwalk

Rastuća složenost i rastuća dinamika u okviru procesa u skladištu staraju se o potencijalnim opasnostima u režimu rada skladišta. SAFEwalk kompanije Jungheinrich Vam omogućava da ciljano poboljšate bezbednost u Vašem skladištu – time smanjujete troškove i štitite resurse Vašeg preduzeća.

Kompetentno savetovanje o bezbednosti

S obzirom da nije dovoljno razmotriti samo pojedinačne opasne zone, mi sledimo celokupan pristup sa SAFEwalk-om, sa kojim pokrivamo sve relevantne bezbednosne aspekte. Tokom obilaska Vašeg skladišta, specijalno obučeni zaposleni kompanije Jungheinrich zajedno sa Vašim službenikom za bezbednost pažljivo pregledaju sledeće zone:

  • Kvalifikaciju vozača viljuškara.
  • Opremu i korišćenje transportnih sredstava za skladišta.

  • Celokupno okruženje u skladištu.

Na osnovu naše standardizovane kontrolne liste, možemo sa sigurnošću da otkrijemo bezbednosne nedostatke. Nakon toga ćete dobiti vredne preporuke za optimizaciju svog okruženja u skladištu. U zavisnosti od veličine skladišta, SAFEwalk traje oko 2 do 3 sata. To ne utiče na Vaš rad u skladištu i posao može nesmetano da se nastavi.

Stage SAFEwalk (1)

Prednosti za Vaše preduzeće:

  • Povećana bezbednost za zaposlene.
  • Povećana efikasnost zahvaljujući smanjenom vremenu prestanka rada i prekida.
  • Veće zadovoljstvo klijenata zbog manje oštećenja na robi.

  • Dugoročna bezbednost troškova putem preventivnih radnji.

Želite da povećate bezbednost Vaših zaposlenih, vozila i opreme skladišta prema SAFEwalk-u? Naravno, kompanija Jungheinrich će biti uz Vas od planiranja do implementacije. Rado ćemo Vas posavetovati.

Kontaktirajte nas za Vašu individualnu ponudu:

Imate pitanja?