+381 22 342950 Besplatan poziv Besplatan poziv
Kontakt formular
Stage Upravljanje flotom rente
Maksimalna bezbednost. Minimalni troškovi

Renta flote

Naš odgovor na zahteve korisnika flote. Postanite fleksibilni na prekograničnom nivou i iskoristite pogodnosti povećane bezbednosti i transparentnosti uz smanjenje troškove.

Vremena se menjaju.

Mi se prilagođavamo Vama.

Bilo da se radi o tehnologiji, procesu ili cikličnim uslovima, privremenim ili specifičnim za određene zemlje - kao operater flote viljuškara morate biti spremni na sve uticaje i biti u mogućnosti da reagujete na najfleksibilniji mogući način. U tu svrhu smo razvili Rental Fleet Management kompanije Jungheinrich.

Sa optimizovanom ključnom flotom opremamo Vas za svakodnevni rad. Pikovi potražnje se planiraju od samog početka i blagovremeno pokrivaju dodatnim mašinama. U slučaju iznenadnog povećanja potražnje, možemo Vam ponuditi dodatne viljuškare u veoma kratkom roku. Ako vozila više nisu potrebna, vraćamo ih nazad. Tako izbegavate prekomerne kapacitete. Uprkos smanjenoj ključnoj floti, garantujemo Vam visoku dostupnost.

Upravo ono što Vam je potrebno.

Radimo za Vas.

Individualna rešenja za upravljanje Vašom flotom - uključujući optimizaciju, servis i zamenu - po fiksnoj ceni po vozilu.

Na osnovu naših operativnih analiza, sastavili smo idealna transportna sredstva za skladišta za Vaše zadatke. Koji tereti treba da se transportuju i kojim sredstvima? Koje oblike regala koristite i koliko su oni pogodni? Da li su Vaše stanice za punjenje pravilno opremljene? Gde se nalaze sve raspoložive mogućnosti optimizacije? Omogućavamo da svi rezultati budu razumljivi na lokacijama. Naša iskustva iz različitih branši ukazuju da se može uštedeti prosečno 10% postojeće ključne flote. Tokom trajanja ugovora, naši RFM stručnjaci obezbeđuju kontinuiranu optimizaciju flote. Vašu flotu proveravajte na licu mesta u pogledu opterećenja i specifikacije. Vozila koja više nisu prikladna biće zamenjena i njihov broj se prilagođava obimu učinka. Ako želite da zatvorite lokaciju, mi vraćamo viljuškare i paletare koji Vam više nisu potrebni.

Sve što ste oduvek želeli da znate.

Mi Vam to pokazujemo.

Pružamo Vam detaljan pregled stanja i opterećenja Vaše flote - na regionalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou. Na taj način optimizacioni potencijali brzo postaju očigledni.

Na početku: analiza lokacije

Naš tim određuje obim, vrstu i starost Vaše flote za određenu lokaciju, proverava Vaše procese i opterećenje svakog vozila i grafički priprema podatke. Naši alati za prijem i analizu flote omogućavaju jednostavno registrovanje i vizualizaciju Vaših podataka. Brzo se ispostavlja gde se ostvaruju pristupi za optimizaciju.


Na tragu troškova

Naše analize lokacije često pokazuju ne samo da postoje neprikladna ili čak suvišna vozila, već i veoma veliki administrativni napor. Predajom upravljanja Vašom flotom možete značajno da smanjite ove troškove. Možete da smanjite do 50% internog napora. Olakšaćete posao Vašim zaposlenima i oni će biti oslobođeni za druge zadatke. Osim toga pokazaćemo Vam koliko Vas koštaju održavanja, popravke i oštećenja.

Više podataka - više mogućnosti

Kao dodatni alati za upravljanje flotama, naša telemetrijska rešenja su dokazala svoju vrednost. To su web bazirani informacioni sistemi za analitičko prikupljanje, razmatranje i procenu podataka različitih vrsta vozila - na nivou lokacije i na međunarodnom nivou. Na našim kontrolnim panelima ove tehničke podatke o viljuškaru kombinujemo sa komercijalnim  ključnim podacima. To Vam pruža potpunu transparentnost u pogledu Vaše flote - uživo iskusite uspeh našeg RFM modela.

Da li želite da saznate više o našem Rental Fleet Management-u?

Stage Дивиденда

Vaš kontakt

Servis

USPOSTAVITE KONTAKT

Imate pitanja?