+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Rental Fleet Management
Maximum safety. Minimum expense.

Rental Fleet Management

Наш одговор на захтеве корисника флоте. Постаните флексибилни на прекограничном нивоу и искористите погодности повећане безбедности и транспарентности уз смањене трошкове.

Времена се мењају.

Ми се прилагођавамо Вама.

Било да се ради о технологији, процесу или цикличним условима, привременим или специфичним за одређене земље - као оператер флоте виљушкара, морате бити спремни на све утицаје и бити у могућности да реагујете на најфлексибилнији могући начин. У ту сврху смо развили Rental Fleet Management компаније Jungheinrich.
Са оптимизованом кључном флотом, опремамо Вас за свакодневни рад. Врхунци потражње се планирају од самог почетка и благовремено покривају додатним машинама. У случају изненадног повећања потражње, можемо Вам понудити додатне виљушкаре у веома кратком року. Ако возила више нису потребна, враћамо их назад. Тако избегавате прекомерне капацитете. Упркос смањеној кључној флоти, гарантујемо Вам високу доступност.

Управо оно што Вам је потребно.

Радимо то за Вас.

Индивидуална решења за управљање Вашом флотом – укључујући оптимизацију, сервис и замену – по фиксној цени по возилу.
На основу наших оперативних анализа, саставили смо идеална транспортна средства за складишта за Ваше задатке. Који терети треба да се транспортују и којим средствима? Које облике полица користите и колико су они погодни? Да ли су Ваше станице за пуњење правилно опремљене? Где се налазе све расположиве могућности оптимизације? Омогућавамо да сви резултати буду разумљиви на локацијама. Наша искуства из различитих бранши указују да се може уштедети просечно 10% постојеће кључне флоте. Током трајања уговора, наши RFM стручњаци обезбеђују континуирану оптимизацију флоте. Вашу флоту проверавајте на лицу места у погледу оптеретивости и спецификације. Возила која више нису прикладна биће замењена и њихов број се прилагођава обиму учинка. Ако желите да затворите локацију, ми враћамо виљушкаре и палетна колица који Вам више нису потребни.

Све што сте одувек желели да знате.

Ми Вам то показујемо.

Пружамо Вам детаљан преглед стања и оптерећења Ваше флоте – на регионалном, националном и међународном нивоу. На тај начин оптимизациони потенцијали брзо постају очигледни.

На почетку: анализа локације

Наш тим одређује обим, врсту и старост Ваше флоте за одређену локацију, проверава Ваше процесе и оптерећење сваког возила и графички припрема податке. Наши алати за пријем и анализу флоте омогућавају једноставно регистровање и визуализацију Ваших података. Брзо се испоставља где се остварују приступи за оптимизацију. То све чувамо за Вас у обимној документацији.

На трагу трошкова

Наше анализе локације често показују не само да постоје неприкладна или чак сувишна возила, већ и веома велики административни напор. Предајом управљања Вашом флотом, можете значајно да смањите ове трошкове. Можете да смањите до 50% интерног напора. Олакшаћете посао Вашим запосленима и они ће бити ослобођени за друге задатке. Осим тога, показаћемо Вам колико Вас коштају одржавања, поправке и оштећења.

Више података – више могућности

Као додатни алати за управљање флотама, наша телеметријска решења су доказала своју вредност. То су веб базирани информациони системи за аналитичко прикупљање, разматрање и процену података различитих врста возила – на нивоу локације и на међународном нивоу. На нашим контролним панелима, ове техничке податке о виљушкару комбинујемо са комерцијалним кључним подацима. То Вам пружа потпуну транспарентност у погледу Ваше флоте – уживо искусите успех нашег RFM модела.

Да ли желите да сазнате више о нашем Rental Fleet Management-у?

Stage Дивиденда

Your Contact

Сервис

Телефон

+381 22 342-951

Успостави контакт

Имате питања?