+381 22 342-951 Дежурна сервисна линија Бесплатан позив
Контакт формулар
Stage Locations

Продајна филијала

Novi Banovci

Адреса

Jungheinrich d.o.o.

Zemunska 48
22304 Novi Banovci
Serbia

Телефон:

+381-22-342-951

Факс:

+381-22-343 060

Имате питања?